Ben de ısırırım zaman zaman hafifçe.merhaba arkadaşlar geçenlerde yaşadığım bir olay tuhaf hissetmeme sebep oldu. aramızda daha önce denk gelen veya açıklamasını yapabilen olursa sevinirim
2 gün önce sevgilimle sinemaya gittik, oturuyoruz. salon da boş yani nasıl denk gelsiyse. fırsat bu fırsat ya, elimi aldı dedi ki şurda şu eklemler şunu yapıyor vs sayıyor. anlatması bitti ben de elimi normal yerine koydum. az sonra dedi ki ya işte elini tutmak için bahane :) ve elimi tuttu. tamam dedim. buralarda sorun yok.
ilk önce bi elimi öptü. ama sonra parmağımı ısırdı :/ şaşırdım ve anlamadım da noluyo tarzı küçük bir tepki verdim ama geçişti gitti. daha sonra aynısını 2 3 kere daha tekrarladı :/
bu tam olarak nedir el fetişi tarzı bir şey mi kendisine hemen sormadan araştırma yapayım dedim lütfen yardımcı olun :///
Gayet normal değil mi :/ belki bi sevgi gösterisi. Ki öyledir de . Sanırım 1 2 haftalik flört ediyorsunuz nedenini düşünmek için başka bi alternatif yok çünkümerhaba arkadaşlar geçenlerde yaşadığım bir olay tuhaf hissetmeme sebep oldu. aramızda daha önce denk gelen veya açıklamasını yapabilen olursa sevinirim
2 gün önce sevgilimle sinemaya gittik, oturuyoruz. salon da boş yani nasıl denk gelsiyse. fırsat bu fırsat ya, elimi aldı dedi ki şurda şu eklemler şunu yapıyor vs sayıyor. anlatması bitti ben de elimi normal yerine koydum. az sonra dedi ki ya işte elini tutmak için bahane :) ve elimi tuttu. tamam dedim. buralarda sorun yok.
ilk önce bi elimi öptü. ama sonra parmağımı ısırdı :/ şaşırdım ve anlamadım da noluyo tarzı küçük bir tepki verdim ama geçişti gitti. daha sonra aynısını 2 3 kere daha tekrarladı :/
bu tam olarak nedir el fetişi tarzı bir şey mi kendisine hemen sormadan araştırma yapayım dedim lütfen yardımcı olun :///
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?