sevgilim tuhaf bir hareket yaptı

aoseln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
1
0
1
27
merhaba arkadaşlar geçenlerde yaşadığım bir olay tuhaf hissetmeme sebep oldu. aramızda daha önce denk gelen veya açıklamasını yapabilen olursa sevinirim
2 gün önce sevgilimle sinemaya gittik, oturuyoruz. salon da boş yani nasıl denk gelsiyse. fırsat bu fırsat ya, elimi aldı dedi ki şurda şu eklemler şunu yapıyor vs sayıyor. anlatması bitti ben de elimi normal yerine koydum. az sonra dedi ki ya işte elini tutmak için bahane :) ve elimi tuttu. tamam dedim. buralarda sorun yok.
ilk önce bi elimi öptü. ama sonra parmağımı ısırdı :/ şaşırdım ve anlamadım da noluyo tarzı küçük bir tepki verdim ama geçişti gitti. daha sonra aynısını 2 3 kere daha tekrarladı :/
bu tam olarak nedir el fetişi tarzı bir şey mi kendisine hemen sormadan araştırma yapayım dedim lütfen yardımcı olun :///

içinden gelmiş sanırım o an öyle yapmış
ben takmazdım yani
çok anormal gelmedi bana
sana tuhaf gediyse sorsaydın

bence de şakalaşmak içindir... ama yani canını yakacak derecede yaptıysa bir gariplik söz konusu değişik şeylerden hoşlanma söz konusu olabilir

koptum

Ben de ısırırım zaman zaman hafifçe.
El fetişi falan değilim.

Nasıl anlatayım, hani birisiyle böyle uğraşırsınız, muzipçe bulaşırsınız ya, onun gibi düşünün. Bazen biraz erotik bile oluyor parmak ısırmak

hahaha kendimi düşündüm bir an.
Bende çok ısırırım,hemde sırtını başını, kaşını falan.
10 yıldır hala evliyiz bir şey olmaz korkm
a

Şakalaşmış belli ki.. Çocuk ne yapacağını şaşırmış sinemada

Gayet normal değil mi :/ belki bi sevgi gösterisi. Ki öyledir de . Sanırım 1 2 haftalik flört ediyorsunuz nedenini düşünmek için başka bi alternatif yok çünkü

Bu konu aşırı komik geldi bana
Endişe edecek ne var ki bunda? Benim sevgilimin elime karşı ayrı bir hassasiyeti ve merağı vardır. Öper, ısırır devamlı hatta uzun uzun bakar, ne kadar narin elin var der. Yani sevgi belirtisidir bu.

Parmakta nedir ben adamın kafa tasını ısırıyorum ama içimden öyle geliyor o anda ne yapayım içimden geldiği gibi davranıyorum bende.
Senin durum benimkinin yanında çok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…