- 30 Ağustos 2016
- 43
- 8
- 1
- 27
- Konu Sahibi busra_misin
-
O şekilde mi Özür dileyeyim yani?Kendine video çek ve gönder.
Uzaktan ancak bu olabilir :)
evet hem yüzünü görürse belki yumusar güzel bi konusma yapO şekilde mi Özür dileyeyim yani?
Bu video işini normal zamanlardada yap sorununuzun bir nebze çözüleceğine eminimO şekilde mi Özür dileyeyim yani?
Valla çok iyi fikir teşekkür ederim canmmmevet hem yüzünü görürse belki yumusar güzel bi konusma yap
sencede iyi değil mi
Normalde hiç boş kalamiyorum sürekli meşgul oluyorum müsait oldukça ona dönüyorum bu 2-3 gündür doğru dürüst konusamiyoruz sadede geceleri konuşuyoruz oda bundan çok şikayetçi geç geliyorum diye benden uzaklaşıyosun falan diyo ama alakası yok çok yoğun oluyorum o hep aklımda konuşmak fırsat bulduğumda direk arıyorum ve sen nerdesin cevabını aliyorum sürekli açıklıyorym ama affetmiyor özür dilemekten de bıktım kolay kolay affetmiyor beni çaresiz kaliyorum öyle napmaliyim artık bilmiyorum
Gerçekten mi yaa teşekkür ederim denicem mutkakaKesinlikle katılıyorum arkadaşlara. Video çek hatta şarkı bile söyleyebilirsin. Ben sevgilimi üzdüğüm zaman genellikle kısa bir şarkı ikimizinde sevdiği bir şey söyleyip atıyorum. Sonra değişik fotoğraflar gönderiyorum öpücük atmış gibi kendimi şirin göstermeye çalışıyorum affetmesi için. ha bu arada sesim de berbattır ama ona sevdiğinizi göstermeye yetiyor. İnan bana dayanamaz ve hemen sizi affeder :)
Gerçekten mi yaa teşekkür ederim denicem mutkakaKesinlikle katılıyorum arkadaşlara. Video çek hatta şarkı bile söyleyebilirsin. Ben sevgilimi üzdüğüm zaman genellikle kısa bir şarkı ikimizinde sevdiği bir şey söyleyip atıyorum. Sonra değişik fotoğraflar gönderiyorum öpücük atmış gibi kendimi şirin göstermeye çalışıyorum affetmesi için. ha bu arada sesim de berbattır ama ona sevdiğinizi göstermeye yetiyor. İnan bana dayanamaz ve hemen sizi affeder :)
Zaten olsa anında affeder biliyorum ama uzaktan zor isteImkanin varsa yanina git :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?