Sevgilim var ama Hemcinsimden hoşlanıyorum galiba, kafayı yiyeceğim.Yardım.

:) ne denir pek bilemeyeceğim. bazı insanlar cinselliğin cinsiyeti olmaz hangi bedenden haz duyarsan onla yaşarsın diyor. bana uzak bir kavram bi kız arkadaşımı öpmüştüm ama çok hoşlanmadım :D ha yanak ha dudak :D kıpır kıpır olmadım. ama olan insanlar varmış öyle söylüyorlar hemcinsini öpmekten keyif alan. cinselliğin ötesinde, hemcinsine aşk duyan, hatta aşk acısı çekeni de gördüm. bilemiyorum. çevremizde böyle durumlar oluyor, ama hakkında yorum yapacak bir bilgim yok. sen yeterki mutlu ol :)

Burada paylaşımda bulunan arkadaşlar dünyadan bihaber olduklarını okuyunca tüylerim diken oldu. Ben normal bir beraberliğe sahipken dünyada milyonlarca eş cinsel milyonlarcada bisexsüel insan yaşamakta. Nasılki biz aynı cinsel hayatları aynı ilişkileri yaşamıyorsak aynı şeylerden haz alıp aynı duyguları paylaşmıyorsak bence sorun yok nokta ....

Bilmiyorum tepki görecekmiyim ama kafayı yemek üzereyim.2 yıldan beri çıktığım biri var ve niyet evliliğe doğru tam yol gidiyor.Anlaşıyorum hemde çok iyi.Mantıkende bana çok uygun biri.Herşey dört dörtlük ama iş değiştirdim 3 ay önce ve orada çalışan bir kız bana çok iyi davranıyor.Yani daha önce hiçbir arkadaşım bana öyle davranmamıştı.Bana yardım ediyor işimde, beni dinliyor , gözlerimin içine bakıyor.Doğum günümde ufak bir kalp almış.Yaa kafam allak bullak,Bu yaştan sonra olacak şey değil ama ne oluyor bana yaa.Araştırmadığım, izlemediğim dizi - belgesel , kitap kalmadı.

Sizin başınıza böyle birşey geldimi ? Bu normal mi ? Yoksa ben o biçim miyim ? :(

Sizin şahsınızda genel bişe sölemekle başlıym o zaman; Hiç kimsenin size böyle özel bir tercih yüzünden tepki göstermeye hakkı yoktur. Kimsenin böyle hassas bir konu hakkında saçma sapan, hiçbir norma dayanmayan sözleri kabul edilemez. Siz de lütfen çirkin tanımlamalar kullanmayın ne demek o biçim miyim. Üni. öğrencisiyken konu üzerine araştırmalar yaptım, yazılmış kitapların bir çoğunu okudum diyebilirim, yetişkinliğinde bunu farkettiğini söyleyen ikinci kişisiniz:) İlki de sevgilisi tarafından yabancı bir ülkede terk edildikten sonra kimsesiz kalan bir erkek.

Kendisine yardımcı olan başka bir erkeğe aşık olduğunu ve eşcinselliğini yeni keşfettiğini söylüyordu. Bunun sonradan farkedilecek bir şey olmadığını düşünüyorum bence kesinlikle sevgi açlığından kaynaklanıyor. İnsan kendini yönlendirebilir bence kendi içinizde bu durumun üzerine fazla düşerseniz kendi kendinizi o kıza aşık edeceksiniz:)

Bilmiyorum tepki görecekmiyim ama kafayı yemek üzereyim.2 yıldan beri çıktığım biri var ve niyet evliliğe doğru tam yol gidiyor.Anlaşıyorum hemde çok iyi.Mantıkende bana çok uygun biri.Herşey dört dörtlük ama iş değiştirdim 3 ay önce ve orada çalışan bir kız bana çok iyi davranıyor.Yani daha önce hiçbir arkadaşım bana öyle davranmamıştı.Bana yardım ediyor işimde, beni dinliyor , gözlerimin içine bakıyor.Doğum günümde ufak bir kalp almış.Yaa kafam allak bullak,Bu yaştan sonra olacak şey değil ama ne oluyor bana yaa.Araştırmadığım, izlemediğim dizi - belgesel , kitap kalmadı.

Sizin başınıza böyle birşey geldimi ? Bu normal mi ? Yoksa ben o biçim miyim ? :(
sanırım ilk kez size birisi değer vermiş :)

aşk mor yeşil ve pembedir; aşk rengarenktir :)
Cesaretinizden dolayı sizi kutluyorum,helal olsun!
Ve bu bir hastalık değildir ,bazıları at kendini falan demiş çok üzüldüm..
Tercihlere saygı duymalıyız. Eşcinsel arkadaşlarım vardı,hayatımda tanıdığım en nazik,en kibar,en iyi kişilerdi..
Eşcinsel değilim ama çok büyük saygı duyuyorum..

Son düzenleme:
Yargılamıyor, saygı duyuyorum ama bana baya enteresan geldi konu :53: :1:

Üyelik isminizin eşcinsellik konulu bir yabancı dizi olması garip geldi.
Üye olduğunuzda böyle bir şeye ilginiz olduğu aşikar.

Tabi bir de açtığınız diğer konu var.
Neden evinizdeki yatakları kiraladığınıza pek anlam veremedim.

Allah yardimcin olsun tatlim ama eğer ilgin olsaydi bastan erkek arkadasinin.sana dokunmasina elini tutmasina nasil izin verdin bilmiyorum hani kizlar ilgini cekiyosa bi erkekle nasıl oldun tuhaf değişik ama saygi duyarim :) mutluluklar

Korkulacak ya da endişelenecek birşey yok inan. Çok basit aslında ; daha önce hiç bir arkadasın bu sekilde davranmamıştı bana demişsiniz. Cevabı da bu cümlede aslında. İçinde büyük bir sevgi var arkadaşlığa dostluğa hasret kalmışsın ve cok da dostluk yasamamışsın anladığım kadarıyla . Bazıları yalnız olmayı seçer . Bu da bir seçimdir. Ilk defa seni anlayan bir hemcinsine karşı büyük sevgi ve bundan ötürü mutluluk duyman doğal. Eğer seksüel bir çekimin yoksa ona karşı bu hissettiklerin tamamen arkadas edinme istegi arkadas tarafından anlaşılma isteği.. O yüzden kafanı cok yorma canını sıkma. Hem öyle olsa ne olur ki sev kendini ;)

Back
X