- 13 Kasım 2018
- 3.862
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.374
- 158
- Konu Sahibi seymasizinle
-
deftere yapıştırıyo, "bu aşık olduğum ama istemediğim adam", "bu beni seviyo ama ben emin değilim", "bununla eskiye uzanan bi geçmişimiz var" halile asla hayır diyemeyen ayçaya dönmüş işBence boşan.Koleksiyon mu yapıyorsunuz?Sevmiyorsanız ayrılın sonra başkasıyla olun.
Evli değilsiniz değil mi ?? Linç yememek için sevgili dememişsinizdir umarım. Mesajlar kısmına giriyorsun "ben kendimi bu ilişkiye ait hissetmiyorum ayrılmak istiyorum kendine iyi bak " yazıp şimdiki sevgiline yolluyorsun. Biraz oturup düşünüyorsun diyorsun ki "aradığım aşk miydi bu çocuğa asikmiyim hoslaniyormuyum yoksa bir heycan miydi ?" Dürüstçe cevaplıyorsun. En azından kendine dürüst olabiliyorsunuzdur. Cevap evet hoşlanıyorumsa yeni kişiyle görüşün cevap heycansa oturun oturduğunuz yerde kimse sizin oyuncaginiz değil !!Daha önce böyle birşey yaşayan oldumu fikir almak istiyorum
yav sen de hiç bir şeyi anlamıyosun arkadaşım. yani diyo ki beni destekleyin hee benim de başıma geldi yürü be kim tutar deyin de gazı alayım diyoVelev ki ben cahil cühela bir insanım. Şu hayatta hiçbir başarım, hiçbir rolüm yok. Benimle aynı fikir de olmak bu durumda sana ne kazandıracak?
Ayrıca ne bu ne istediğini bilmez garip garip şeyler. Ayrıl edebinle ne yapacaksan yap.
egzersiz yap eski formunu yakala işteBen hangisine yetişeyim bacım, zaten formdan düşmüşüm.
Ben ne bilem yayav sen de hiç bir şeyi anlamıyosun arkadaşım. yani diyo ki beni destekleyin hee benim de başıma geldi yürü be kim tutar deyin de gazı alayım diyo
hepsinden biraz kırıntı bırakıyo ki acıkınca çeşit olsunDibini siyirmadan yenisine başlarsanız arkanızdan ağlar. Büyükleriniz söylemedi mi hiç?
ah ah chemist de böyle hep mutfağa giderdiBaşkasıyla olmak istiyorum derken?? Mercimek fırın işleriyse daha iğrenç be.
Bulgur mu pirinç mi seç tarafını sen..
Bende gidip bir mutfağa bakayım acıktım
Bayatlar sonra, yenmez. En iyisi başladığını bitirmek taze taze.hepsinden biraz kırıntı bırakıyo ki acıkınca çeşit olsun
Aşırı yemekten mortingen deme dürümü bırakır kaçarımah ah chemist de böyle hep mutfağa giderdi
Daha önce böyle birşey yaşayan oldumu fikir almak istiyorum
Erkekler arasında daha çok oluyor o sırt sıvazlama. Bence konuyu erkek arkadaşlarına da açsın bir. Belki sevgilisi de sıvazlar sırtını.Kamuoyu araştırması için çok yanlış bir konukimse burada sizin sırtınızı sıvazlamaz, amaan herkes yapar demez yanlış adres.
yok o da benim gibi aşırı çeneden mortingenAşırı yemekten mortingen deme dürümü bırakır kaçarım
Olmadı diğer adayla beraber sıvazlarlarErkekler arasında daha çok oluyor o sırt sıvazlama. Bence konuyu erkek arkadaşlarına da açsın bir. Belki sevgilisi de sıvazlar sırtını.
bi de bizimleymiş evlerden ırakAdınız gerçekten Şeyma'mı ? Magazin olayları sebebiyle bilinçli bir tercih mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?