SEVGİLİM VAR BEN BAŞKASIYLA OLMAK İSTİYORUM DAHA ÖNCE BU DURUMU YAŞAYAN VARMI

Demek ki sevmiyorsun sevmediğin insanla olmanın da manası yok

Bence boşan.Koleksiyon mu yapıyorsunuz?Sevmiyorsanız ayrılın sonra başkasıyla olun.
deftere yapıştırıyo, "bu aşık olduğum ama istemediğim adam", "bu beni seviyo ama ben emin değilim", "bununla eskiye uzanan bi geçmişimiz var" halile asla hayır diyemeyen ayçaya dönmüş iş

Daha önce böyle birşey yaşayan oldumu fikir almak istiyorum
Evli değilsiniz değil mi ?? Linç yememek için sevgili dememişsinizdir umarım. Mesajlar kısmına giriyorsun "ben kendimi bu ilişkiye ait hissetmiyorum ayrılmak istiyorum kendine iyi bak " yazıp şimdiki sevgiline yolluyorsun. Biraz oturup düşünüyorsun diyorsun ki "aradığım aşk miydi bu çocuğa asikmiyim hoslaniyormuyum yoksa bir heycan miydi ?" Dürüstçe cevaplıyorsun. En azından kendine dürüst olabiliyorsunuzdur. Cevap evet hoşlanıyorumsa yeni kişiyle görüşün cevap heycansa oturun oturduğunuz yerde kimse sizin oyuncaginiz değil !!

yav sen de hiç bir şeyi anlamıyosun arkadaşım. yani diyo ki beni destekleyin hee benim de başıma geldi yürü be kim tutar deyin de gazı alayım diyo

Başkasının düşüncesi sana ne kazandıracak? Vicdan yapıyosun da belki benim gibi düşünen biri vardır diye mi soruyorsun anlamadım?

Başkasıyla olmak istiyorum derken?? Mercimek fırın işleriyse daha iğrenç be.

Bulgur mu pirinç mi seç tarafını sen..

Bende gidip bir mutfağa bakayım acıktım
ah ah chemist de böyle hep mutfağa giderdi

Kamuoyu araştırması için çok yanlış bir konu kimse burada sizin sırtınızı sıvazlamaz, amaan herkes yapar demez yanlış adres.
Erkekler arasında daha çok oluyor o sırt sıvazlama. Bence konuyu erkek arkadaşlarına da açsın bir. Belki sevgilisi de sıvazlar sırtını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…