Dexter
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- Konu Sahibi seymasizinle
-
neyse irdeleme sen de uçmaŞurda 2 gram eğlencez ne var? Zaten gelevek o kişiler azıcık erken gelsinler diye tüm çabası biricik arkadaşımınhevesini kursağında bırakıyolar
valla ben kuralların cahiliyim, demek aramızda hainler varmışSeni şikayet ederlerse ban yiyorsun haberin olsun.
Gelip gidene bir daha bakmıyoruz ki ya biz millet hem elindekini sıkı sıkı tutuyor hem aklı ötekindeHiç mi yok diplere bir baksak gelip gidenlerden vardır yaözellikle kınadığınızı yaşayın diyenlerden
Konu yanlış yere açılmışffestinalente Katibin Ruhu @Artemissisipi C Calcifer @Nillev @accessdenied @boniva ve kalbimizde yaşayan @chemist0 koşuun
Yaşıyorlar bu hayatı vesselamGelip gidene bir daha bakmıyoruz ki ya biz millet hem elindekini sıkı sıkı tutuyor hem aklı ötekinde
kişi etiketlemek yasakmış bi de şikayet edilince banlanıyomuşum, benim deve kini devreye girmek üzereKonu yanlış yere açılmış
Evet ben de çok banlandım zamanındayaa öff bunun nesi yasak kii demek ondan banlanmışımo zaman şimdiden hoşçakalın arkadaşlar
bilgi için niye etiketleyeyim ya özelden yazarımEvet ben de çok banlandım zamanındabilgi almak için etiketlemede sıkıntı yok ancaakkk konuya çağırmak ban sebebi ,
Yapma evladım yapma yavrucum.ya prolardan biri grup mesajı açsın da bari ordan birbirimize haber verelim
ahahaha öf o da mı yasakYapma evladım yapma yavrucum.
Grup mesajı yasak değil de gruplaşıp foruma dalmak yasakahahaha öf o da mı yasakaklıma kibar feyzoda ilyas salman-kemal sunal tarla sahnesi geldi
Akşam peşine düşer alim allahDibini siyirmadan yenisine başlarsanız arkanızdan ağlar. Büyükleriniz söylemedi mi hiç?
Bu da yasakBence bu konuyu açan bir erkek....
yasaklar arasında sadece kadın olmam serbestBu da yasak
eğer fake olduğunu düşünüyorsanız şikayet edin konuya yazmayın diye uyardılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?