Merhaba kızlar, 1 yıllık bir ilişkim var. Çok seviyorum, iki gün önce evlenme teklifi aldım. Önümüzdeki yaz söz yapmayı düşünüyoruz. Yalnız bi sorunum var, içimde bi huzursuzluğa yol açan bişey var. Bizim ailelerimiz birbirini tanıyor ama bizim sevgili olduğumuzdan haberleri yok. Olsa çok sevinirler aslında. Ben ankarada öğretmenim. Ailem antalyada. Sevgilimin ailesi de burda. Sevgilim subay ve tuncelide görev yapıyor. 3 ayda bir 15 günlüğüne izni var ankaraya geliyor. Bazı geceler bende kalıyor ve ailesine arkadaşlarımda kalıyorum diyor. Ailesine benle çıktığını söylese, ki zaten bir sevgilisi olduğunu ve onda kaldığını hissediyorlar ama o kişinin ben olduğumdan haberleri yok henüz. Söylerse gece bende kaldığıortaya çıkcak ve ilerdie kayınvalidem olucak kadın benim hakkımda hiç de iyi düşünmüycek Utanıyorum bu yüzden de sevgilime ailene benle çıktığını söyleme diyorum. O da söylemek istiyor artık, yaza istemeye gelicekler çünkü. Offf napıcam ben ya akıl verin kızlar...
Canım, benim erkek arkadaşım bakımlıdrı, özellikle benim yanıma gelirken güzel giyinir, parfümler sıkar fln..annesi de oğlum ne iş fln diyomuş. Bilir kadın bilmezmi.. ayrıca şimdi öğrenseler, bi dahki sefere geldiğinde ve bende kaldığında tahmin etmiyceklermi bana geldiğini, sonuçta ben de ank.da yaşıyorum. bilmiyorum ya ben mi çok abartıyorum
Canım, benim erkek arkadaşım bakımlıdrı, özellikle benim yanıma gelirken güzel giyinir, parfümler sıkar fln..annesi de oğlum ne iş fln diyomuş. Bilir kadın bilmezmi.. ayrıca şimdi öğrenseler, bi dahki sefere geldiğinde ve bende kaldığında tahmin etmiyceklermi bana geldiğini, sonuçta ben de ank.da yaşıyorum. bilmiyorum ya ben mi çok abartıyorum
senin yanına geliyodur oradan da arkadaşlarına gidiyodur olamaz mı yani olabilir sıkma sen canını yahu sana geldiini anlar da sende kaldıını anlamaz rahat ol sen )))
canım çok iyimsersin ama yaa:) cidden taktım bu konuyu kafama. Bari diyorum şimdi söyleme tunceliye gidince söylersin. Kadının yüzüne nası bakcam ilerde die kara kara düşünüyorum. sonuçta evlenmeden önce bende kalması anneler babalar için etik değil
Erkek arkadaşın zaten şimdiye kadar senden bahsetmemiş.Daha önceden de birbirinizi tanıyormuşsunuz. Sanki daha yeni çıkmaya başlamışsınız gibi davransanız, erkek arkadaşın daha önce başka biriyle çıkıyomuş gibi olsa ve ondan ayrılmış olsa çünkü seni sevdiğini fark etmiş olsa ondan sonra da kimse de kalmaya filan gitmese hatta söyledikten bir süre sonra ' senin hakkında beni eve almıyor ya' filan diye serzenişte bulunsa erkek arkadaşın olmaz mı?
Erkek arkadaşın zaten şimdiye kadar senden bahsetmemiş.Daha önceden de birbirinizi tanıyormuşsunuz. Sanki daha yeni çıkmaya başlamışsınız gibi davransanız, erkek arkadaşın daha önce başka biriyle çıkıyomuş gibi olsa ve ondan ayrılmış olsa çünkü seni sevdiğini fark etmiş olsa ondan sonra da kimse de kalmaya filan gitmese hatta söyledikten bir süre sonra ' senin hakkında beni eve almıyor ya' filan diye serzenişte bulunsa erkek arkadaşın olmaz mı?
tatlım böyle olmaz çünkü sevgilimin kız kardeşi beni biliyor ve kesin annesine benden bahsetmiştir. çünkü kadın gelini olmamı istiyodu ztn. bildiğini düşünüyorum. bi de 3 ay sora geldiğinde kalır yine bende sevgilim çünkü sabahtan akşama ztn işteyim. akşam görüşebiliyoruz ve bende kalıyor.
anlamışlarsada artık yapcak bişey yok ama sevgilin annesine söylediğinde sakın utanıp sıkılmaki bişey anlamasınlar sen utandıkça üstüne gelirler çünkü bide hep sende kaldığını nerden bilecekler ki emin olamazlar
anlamışlarsada artık yapcak bişey yok ama sevgilin annesine söylediğinde sakın utanıp sıkılmaki bişey anlamasınlar sen utandıkça üstüne gelirler çünkü bide hep sende kaldığını nerden bilecekler ki emin olamazlar