- 17 Kasım 2016
- 300
- 147
- 103
Uzun süredir devam eden bir birlikteliğimiz var sevgilimle ve ciddi düşünüyoruz ileriki yıllar için. Benimle tanışmadan önce alkol kullanan biriydi devamlı ve hiç haz etmiyordum devam etmemiz için bu alışkanlıktan vazgeçmesini bırakmasını istediğimi söyledim. O da azaltarak bırakacağını kullanmamak için söz vermişti ve bayadır da asla kullanmıyor kendi isteğiyle de tabi. Ne onun ne benim ailemde alkol kullanan biri yok arkadaş çevresi çok kullanıyor. Hoşlanmıyorum hiç haz etmiyorum ileride eşim olarak ve belkide bi baba olarak. Alkolun hayatımıza zarar verebileceğini bunun yüzünden her şeyin mahvolabileceğini düşünüyorum (masum bir kadeh içmek değil bu). Asıl konumuz sevgilim bayadır 2 seneye yakın zamandır kullanmıyor hiç kullanmadı ve arkadaşının abisinin düğününde içileceğini, mutlaka gitmek zorunda olduğunu ve arkadaşıyla alkol alıp daha sonra başka bir yerde kalacaklarını söyledi. Neye uğradığımı şaşırdım. Kullanamazsın söz verdin dediğimde bu özel bi gün sürekli kullanmayacağım saçmalama boş konuşma tarzı sert tepkiler verdi ve beni dinlemedi. Ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm