- 6 Şubat 2018
- 11.219
- 14.581
- 298
Ya iyide nefsi müdafa diye birşey de yokmuş yalniz bunu herkes yanlis biliyormuş tabi avukat arkadaşlar daha iyi bilir deToplam 10 yıl almış nefsi müdafa
Ailen izin vermezse aileni dinle zira onlar hiç yanılmıyorlarOnun memleketinde işbimkan
cinayet
Birikmiş parası var düğün için iyi bi işesğirdimi tanışma olur o zamanda babam ne der derdi olcakMadem annesi de istemiyormuş beraber yaşamayı siz neden bu kadar hassas düşünüyorsunuz ki?
Üzüldü üzülmedi boşverin bunlari ayni durumda siz.olsaniz onun yaşadığı şehre gidip çalışacak olsanız o sizi ve ailenizi düşüncek mıydı.
Bence siz paraya pula para biriktirmeye ise guce bakin adamin babasi hapiste arkada baba yok is yok guc yok nasi evlenceksiniz ? Oncelikli derdiniz bu olsun
Annem biliyor babasının durumunu o yüzden pek önemsemiyorum ama babamında rızası olsun istiyorumSanki sorununuz sadece annesini bırakıp gelir mi
Diğer babana söyleme ailenin onayını pek önemsemiyor gibisiniz
Derdiniz bu ise; bir evlat annesini tek bırakıp gelmez. Sizin ordan iş bulmasını istiyor iseniz nişanlı iken iş bulacak.
Biz iki kişi çalışırken zor geçiniyoruz. İş olmadan evlenmeyi düşünmemelisiniz.
Merhabalar
Sevgilimin babası hapiste yakında aileler tanışcak bunu babama nasıl söylemeyiliym babasının 4 yıl var çıkmasına
Erkek arkadaşım evlenince benim olduğum şehire gelecek benim bulunduğum şehirde iş başvurusu yapcak ama sanki bi yönden de annesini bırakıp gelmek istemiyomuş gibi. Sanki ben öyle istiyorum diye yapıyor gibi öyle hissediyorum yani üzülüyorum bu duruma annesine de üüzülüyorum ama birlikte yaşamak istemiyorum
İlerde bu sorun olurmu diye de düşünüyorum
Erkek arkadaşım annesine düşkün üzülüyor gibi sizce banasverdğği sözü tukarmı
Evetzerkek arkadaaşom çok iyi bir insan 5 yıldır tanıyorum.Gerçekten hayret ettim yazılanlara. Konu sahibi sorun yapmamış kayınpeder adayının cezaevinde olmasını ama genel hep burdan yürümüş. Babasının yanlışının bedelini neden çocuğu ödüyor? Katil olan çocuğun babası, kendisi değil. Ailemizin yaptığı her şeyin sorumlusu biz miyiz? Kim ailesini seçebiliyor?
Konu sahibi soruna gelince bence biraz akışına bırak. Erkek arkadaşın önce yaşadığın ile gelsin, iş bulsun. Eğer annesiyle yaşamak niyetindeyse zaten belli eder bunu. Ona göre yol çizersin. Şimdi bir şey yapma derim
İşte sorulması gereken sorular bunlar.Üniversitede tanıştık dediniz. Aynı bölümden mi mezun oldunuz? Siz çalışıyor musunuz ilinizde? Mezun olduğunuz fakülte için iş imkanı nasıl? Erkek arkadaşınız başka bölüm mezunu ise onun iş imkanı nasıl? Şu anda olduğu şehirde neden çalışmıyor? Mezun olduktan sonra hiç çalıştı mı? Birikmiş parası var dediğiniz para nasıl birikti? Şu anda nasıl geçiniyorlar annesiyle? Kira ödüyorlar mı?
Annesinin olduğu şehirde başka akraba var mı? Erkek arkadaşınızın başka kardeşi vs var mı? Tek çocuk mu? Babası hapisten çıkınca ne iş yapacak? Şu an yaşadıkları yerde mi yaşayacak? İş bulma şansı var mı? Hapisten çıktı diye iş vermezlerse? Sizin olduğunuz şehre göç etme ihtimalleri var mı?
Siz ne zaman evleneceksiniz? 4 sene sonra kocası çıkana dek yalnız kalamaz mı erkek arkadaşınızın annesi? Siz 2 sene sonra evlenseniz 2 sene yalnız kalmış olacak??? Düğün tarihi yaklaşık belli mi?
Farklı bölümlerden mezun olduk.Üniversitede tanıştık dediniz. Aynı bölümden mi mezun oldunuz? Siz çalışıyor musunuz ilinizde? Mezun olduğunuz fakülte için iş imkanı nasıl? Erkek arkadaşınız başka bölüm mezunu ise onun iş imkanı nasıl? Şu anda olduğu şehirde neden çalışmıyor? Mezun olduktan sonra hiç çalıştı mı? Birikmiş parası var dediğiniz para nasıl birikti? Şu anda nasıl geçiniyorlar annesiyle? Kira ödüyorlar mı?
Annesinin olduğu şehirde başka akraba var mı? Erkek arkadaşınızın başka kardeşi vs var mı? Tek çocuk mu? Babası hapisten çıkınca ne iş yapacak? Şu an yaşadıkları yerde mi yaşayacak? İş bulma şansı var mı? Hapisten çıktı diye iş vermezlerse? Sizin olduğunuz şehre göç etme ihtimalleri var mı?
Siz ne zaman evleneceksiniz? 4 sene sonra kocası çıkana dek yalnız kalamaz mı erkek arkadaşınızın annesi? Siz 2 sene sonra evlenseniz 2 sene yalnız kalmış olacak??? Düğün tarihi yaklaşık belli mi?
5 6 saatlik yol gelince kalma durumlara olçakBir de şu anda yaşadıkları şehirle sizin şehriniz arasındaki uzaklık ne kadar? Gelip uzun süre kalma ihtimali ne? Zırt pırt gelmelik bir mesafe mi? Gelince aylarca kalmalık bir mesafe mi?
İş bulmaya çalışıyor şuanMesleği ne sevgilinin?
Kiradalar mı?
Siz evlenince annesi nasıl geçinecek
Hissettikleriniz doğru sakın acaba banamı öyle geliyor diye düşünmeyin, çünkü bunu hissetmenizi sağlayan ortam enerji yada konuşmadaki ima mutlaka ama mutlaka olmuştur.Nerden anladınıs sinyal verdiğini yardımcı olurmusunuz
Kaç yaşındasın canimBirikmiş parası var düğün için iyi bi işesğirdimi tanışma olur o zamanda babam ne der derdi olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?