Sevgilim ve annesi :(

Madem annesi de istemiyormuş beraber yaşamayı siz neden bu kadar hassas düşünüyorsunuz ki?
Üzüldü üzülmedi boşverin bunlari ayni durumda siz.olsaniz onun yaşadığı şehre gidip çalışacak olsanız o sizi ve ailenizi düşüncek mıydı.
Bence siz paraya pula para biriktirmeye ise guce bakin adamin babasi hapiste arkada baba yok is yok guc yok nasi evlenceksiniz ? Oncelikli derdiniz bu olsun

Babası neden silah taşıyormuş? Ben oraya takıldım...Bir de karşıdaki adam neden silah çekmiş? Olay neymiş? Onemli bunlar...

Temelleri sağlam olmayan bir aileye gelin gitmek istemezdim. İlerde buraya daha çok konu açarsınız gibi geliyor.

Sanki sorununuz sadece annesini bırakıp gelir mi
Diğer babana söyleme ailenin onayını pek önemsemiyor gibisiniz
Derdiniz bu ise; bir evlat annesini tek bırakıp gelmez. Sizin ordan iş bulmasını istiyor iseniz nişanlı iken iş bulacak.
Biz iki kişi çalışırken zor geçiniyoruz. İş olmadan evlenmeyi düşünmemelisiniz.

bacım bunu yaşayacak olan sensin yaşa ve gör. sonra ağlama ama buralarda hadi canım

Birikmiş parası var düğün için iyi bi işesğirdimi tanışma olur o zamanda babam ne der derdi olcak

Annem biliyor babasının durumunu o yüzden pek önemsemiyorum ama babamında rızası olsun istiyorum

Gerçekten hayret ettim yazılanlara. Konu sahibi sorun yapmamış kayınpeder adayının cezaevinde olmasını ama genel hep burdan yürümüş. Babasının yanlışının bedelini neden çocuğu ödüyor? Katil olan çocuğun babası, kendisi değil. Ailemizin yaptığı her şeyin sorumlusu biz miyiz? Kim ailesini seçebiliyor?

Konu sahibi soruna gelince bence biraz akışına bırak. Erkek arkadaşın önce yaşadığın ile gelsin, iş bulsun. Eğer annesiyle yaşamak niyetindeyse zaten belli eder bunu. Ona göre yol çizersin. Şimdi bir şey yapma derim

birlikte olmasanız da yakın yakın oturursunuz, adam nasıl annesini bıraksın üstelik hapiste babası ya.
ama aileniz için epey zor bir durum, hatta evliliği kabul etmeme sebebi bile olabilir. üstelik cinayetse, epey korkutucu aileye karşı da ister istemez önyargıları oluşabilir.
Allah yardımcınız olsun hayırlısı olsun hakkınızda

Üniversitede tanıştık dediniz. Aynı bölümden mi mezun oldunuz? Siz çalışıyor musunuz ilinizde? Mezun olduğunuz fakülte için iş imkanı nasıl? Erkek arkadaşınız başka bölüm mezunu ise onun iş imkanı nasıl? Şu anda olduğu şehirde neden çalışmıyor? Mezun olduktan sonra hiç çalıştı mı? Birikmiş parası var dediğiniz para nasıl birikti? Şu anda nasıl geçiniyorlar annesiyle? Kira ödüyorlar mı?

Annesinin olduğu şehirde başka akraba var mı? Erkek arkadaşınızın başka kardeşi vs var mı? Tek çocuk mu? Babası hapisten çıkınca ne iş yapacak? Şu an yaşadıkları yerde mi yaşayacak? İş bulma şansı var mı? Hapisten çıktı diye iş vermezlerse? Sizin olduğunuz şehre göç etme ihtimalleri var mı?

Siz ne zaman evleneceksiniz? 4 sene sonra kocası çıkana dek yalnız kalamaz mı erkek arkadaşınızın annesi? Siz 2 sene sonra evlenseniz 2 sene yalnız kalmış olacak??? Düğün tarihi yaklaşık belli mi?

Evetzerkek arkadaaşom çok iyi bir insan 5 yıldır tanıyorum.
Burda yazılanlardan sonra açıkçası bende biraz kötü hissettim

Bir de şu anda yaşadıkları şehirle sizin şehriniz arasındaki uzaklık ne kadar? Gelip uzun süre kalma ihtimali ne? Zırt pırt gelmelik bir mesafe mi? Gelince aylarca kalmalık bir mesafe mi?

İşte sorulması gereken sorular bunlar.

Babası konusunda beni düşündüren tek şey, birini çekip vuracak kadar gözü kararıyorsa; yarın bir gün bir tartışma çıkarsa neler olur?

Bunun dışında konu sahibi kararını vermiş zaten. Evlenecek ancak onu endişelendiren sevgilisinin anakuzusu olup olmadığı.

Benim fikrim; evet ana kuzusu. Hepimiz öyleyiz ancak sevgilinin annesi ekstra zor durumda bunu da ilerde oğluna karşı kullanırsa (ki bence kullanır) bu kızımız ya kaynanayla oturacak güzel güzel ya da ömrü arayı bulmaya çalışarak geçecek.

İstediğin cevabı arıyorsun ancak kk da gerçekler söyleniyor. Ben de zamanında tecrübe ettim.

Farklı bölümlerden mezun olduk.
İş imkanı kısıtlı biraz ben iş buldum ama o yüzden ı da benim ıldu2um yere gelmeyi daşündü. Kendi memleketinde iş imkanı yok

Gelirleri var babanın emekli maaşı var. Annebide tarlada çalışıyor.Birikmiş parada tarla sattılar ordan var.
Kendi evleri kirada edemiyorlar.

Tek çocuk. Annesinin babasının tüm akrabaları o şehirde annesi de sürekli görüşüyor onlarla zaten. Bizim olduğumuz yere taşınma durumları olmaz.

Yalnız kalır kalmasada ben istemiyorum zaten çok net konuştum annesişlede erkek arkadaşımlada. Düğün belli değil

Bir de şu anda yaşadıkları şehirle sizin şehriniz arasındaki uzaklık ne kadar? Gelip uzun süre kalma ihtimali ne? Zırt pırt gelmelik bir mesafe mi? Gelince aylarca kalmalık bir mesafe mi?
5 6 saatlik yol gelince kalma durumlara olçak

Nerden anladınıs sinyal verdiğini yardımcı olurmusunuz
Hissettikleriniz doğru sakın acaba banamı öyle geliyor diye düşünmeyin, çünkü bunu hissetmenizi sağlayan ortam enerji yada konuşmadaki ima mutlaka ama mutlaka olmuştur.
Yoksa böyle bı konu neden açacaksınız ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…