Sevgilim ve annesi :(

Tutmaz canım tutmaz.
Bende hiç bu işe kalkışma, günün sonunda üzülen sen olursun.
Erkek arkadaşım çok iyi bi insan cok dinine düşkün gerçekten iyi ince düşünçeli.
Ama annesinin tek olması beni korkutuyor ona düşkaün biraz

Erkek arkadaşım çok iyi bi insan cok dinine düşkün gerçekten iyi ince düşünçeli.
Ama annesinin tek olması beni korkutuyor ona düşkaün biraz
Güzel kardesim dinine düşkün olması ayrı bı konu, o zaman dinine düşkün hiç bir çift ayrılmasın mükemmel evlilikleri olsun.
Yok böyle bi dünya.
Evlilik apayrı bi kurum...
Su an sana bunu alttan alta hissettiren erkek evlenince iki ay sonra annesini yanına alır
Aha buraya yazıyorum kk da bı üye bana yazmıştı dersin.

Anne baba tabi ki kıymetli.
Ama kv si ile oturmak istemeyen bir kadın seçip sonra bu konuyu sorun etmemeli erkekler.
Annesi ile oturmayı tercih eden kadinla evlenmeli.
Babası da hiç hoş bı sebepten içeride degil, iyi düşün taşın.
Bence hiç girisme bu işe...

Güzel kardesim dinine düşkün olması ayrı bı konu, o zaman dinine düşkün hiç bir çift ayrılmasın mükemmel evlilikleri olsun.
Yok böyle bi dünya.
Su an sana bunu alttan alta hissettiren erkek evlenince iki ay sonra annesini yanına alır

Ama kv si ile oturmak istemeyen bir kadın seçip sonra bu konuyu sorum etmemeli erkekler.
Bende hiç girisme bu işe...
Birlikte oturmak istemiyor kendiside ama sanki ben öyle hissediyorum belki de annesine düşkün olduğundan

Yok böyle bi dünya.

Ama kv si ile oturmak istemeyen bir kadın seçip sonra bu konuyu sorun etmemeli erkekler.
Bence hiç girisme bu işe...
Babasının yaptığı benimde hoşuma gitmedi ama babasının suçunu da çocuk çekmemeli diye düşünüyorum annemle tanıştı sevgilim annem çok sevdi ama babamın daha haberi bile yok

Anne babanın suçu evlada yüklenmez o kısmı geçelim amaa düğün dediğin korkunç masraflı bir şey. Evdi eşyaydı düğündü takıydı gelinlikti. Sevgilinin daha işi bile yok. Birikimi var mı? O da yoksa kusura bakma da nasıl evleneceksiniz? Ha iyi bir mesleği vardır orasını bilemem

Anne babanın suçu evlada yüklenmez o kısmı geçelim amaa düğün dediğin korkunç masraflı bir şey. Evdi eşyaydı düğündü takıydı gelinlikti. Sevgilinin daha işi bile yok. Birikimi var mı? O da yoksa kusura bakma da nasıl evleneceksiniz? Ha iyi bir mesleği vardır orasını bilemem
Birikimi var düğün yapcak kadar
Şuan benim memleketimden iş bulçam diye söz verdi ama bilmiyorum bi insan annesini tek bırakıp gelmek istermi bana öyle diyip acaba içinden başka mı geçiyo

Babasının yaptığı benimde hoşuma gitmedi ama babasının suçunu da çocuk çekmemeli diye düşünüyorum annemle tanıştı sevgilim annem çok sevdi ama babamın daha haberi bile yok
Fikrinde sabit insanlar konu açınca gülüyorum.
Siz evleneceksiniz, ve kk ya konu acacaksiniz kv yüzünden boşanıyorum diye...
Babası önemli değil, sevgiliniz ileri de annesini yanına alacağını sinyalini de vermiş.
Resim ortada yaşayıp görün tecrübe edin.

Birikimi var düğün yapcak kadar
Şuan benim memleketimden iş bulçam diye söz verdi ama bilmiyorum bi insan annesini tek bırakıp gelmek istermi bana öyle diyip acaba içinden başka mı geçiyo
Kv ile yaşamak istemezdim ama benim için annesini başka bir şehirde yalnız bırakacak birini de istemezdim. Doğrusu annesini yalnız bırakmaması ya da yanına alması zaten bence. 4 yıl sonra baba çıkınca anne de hayatına döner ama ben 4 yıl kv istemem dersen ve sevgilin hayırlı bir evlatsa çok başın ağrır canım. Şöyle düşün senin baban hapiste olsa anneni yalnız bırakıp başka bir şehire gider miydin

Lütfen ailenizi dinleyin,ilerde pişman olusanız arkanızda dururlar...öte yandan bildiğinizi okursanız illaki sorunlar çıkaracaktır...

Lütfen ailenizi dinleyin,ilerde pişman olusanız arkanızda dururlar...öte yandan bildiğinizi okursanız illaki sorunlar çıkaracaktır...
Şuan iş bulmasını beklicez tanışma için
Ben çok seviyorum çok baglandım kendiside çok iyi birisi 5 yıldır ğörüşayorus zaten yani üniversitede tanıştık hiç bana yanlışı olmadı. Babası öyle diye suçu ona yüklemek istemiyorum ailemlede iş bulunca böyle bi konuşma yapcam. Babası hapiste olan herkes böyle bi muamelemi görmek zorunda şahsi olarak algğlamayın

Kv ile yaşamak istemezdim ama benim için annesini başka bir şehirde yalnız bırakacak birini de istemezdim. Doğrusu annesini yalnız bırakmaması ya da yanına alması zaten bence. 4 yıl sonra baba çıkınca anne de hayatına döner ama ben 4 yıl kv istemem dersen ve sevgilin hayırlı bir evlatsa çok başın ağrır canım. Şöyle düşün senin baban hapiste olsa anneni yalnız bırakıp başka bir şehire gider miydin
Birlikte kalma konusunu ben annesiyle de konuştum istemiyorum diye söyledim. Annesi zaten öyle olmaz kalmalızzsizinde hayatınız var dedi. Ama genede sevgilimin ona üzülmesi beni düşündürüyo

İş başvurusu yapsın gelsin ondan sonra bakarsınız

Fikrinde sabit insanlar konu açınca gülüyorum.
Siz evleneceksiniz, ve kk ya konu acacaksiniz kv yüzünden boşanıyorum diye...
Babası önemli değil, sevgiliniz ileri de annesini yanına alacağını sinyalini de vermiş.
Resim ortada yaşayıp görün tecrübe edin.
Nerden anladınıs sinyal verdiğini yardımcı olurmusunuz

Nefsi mudafa dedigin yani mesru savunma olsaydi ceza bile verilmezdi tatli kiz

Sana tam olarak olaylari bile anlatmayan bi oglan icin simdiden gemileri kopruleri yakip yikip yola cikma bence
İnternetten dava dosyasını okuttu bana çok önceden eminim yani

Şuan iş bulmasını beklicez tanışma için
Ben çok seviyorum çok baglandım kendiside çok iyi birisi 5 yıldır ğörüşayorus zaten yani üniversitede tanıştık hiç bana yanlışı olmadı. Babası öyle diye suçu ona yüklemek istemiyorum ailemlede iş bulunca böyle bi konuşma yapcam. Babası hapiste olan herkes böyle bi muamelemi görmek zorunda şahsi olarak algğlamayın
Bilmiyorum zor durumdasınız belli,,,zamana bırakın bakalım belki bazı şeylerin belirsizliği ortadan kalkacak...birazda acaba lar canınızı sıkıyor ama herşeyi tek başına yolunakoyamaz veya çözemezsiniz..üzülmeyin ..şer gördüğümüz hayır oluyor bazen dimi böyle düşünün yada..

Nefsi mudafaya 10 yil veriliyor mu yahu?

Is yeri servisinin yaptigi kazada adam öldü. Servis soforu bu kadar almadi.

Tabi detaylar farklilastirabilir durumlari. Ama sen uygun dille bu konuyu biraz arastir derim.
Bana çok önceden dava dosyasını okuttu internetten gerçekten de doğru bende babasının hapibe girdiği yıldaki haberlere baktım olay tamamen doğru

Back
X