Sevgilim ve annesi

suelinda

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
87
198
8
24
sevgilimin ailesi egitimime takık neden anlamıyorum. Ciddi düsünüyoruz evlenicez insallah. Yeni mezunum Güzel bi bölümden mezunum ama sürekli sevgilime yüksek lisans konusu acıyor. İs buldumu is ne yaptı falan.
Sevgilime soruyorum neden böyle yani bizde is önemli diyo. İngiliz kraliyet ailesi sanki. Mezun olalı 2 ay oldu neyin tribi ben gercekten anlam veremiyorum kadın sürekli yüksek lisans yüksek lisans is sabır ya vallahi sevgilim mühendis ben psikologum aile maddi durumlarımız da aynı. Arkadaslarıma anlatıyorum dalga geciyorlar. Normal mi bu kadar takması? Ogluna mı yakıstırmıyo diyecem de kadın beni daha görmedi uzakta oturuyor tanısmadık bile anca soruyo işimi soruyo yüksek lisans yapsa iyi olur diyo ilkkez böyle bisey duydum ve yasadım benim gibi olanlar varmı

Bu kadar takık olduğunu nereden biliyorsunuz? Eğer sevgiliniz bunu söylüyor ondan duyuyorsanız
1- bu annesinin değil kendi düşüncesi
2- Annesini bahane edip sizi yönlendiriyor
3- Annesiyle oturup bunun dedikodusunu yapıyor
4- Annesinin sözünden çıkmıyor o ne isterse o olsun istiyor.
Eğer kadın arayıp bunu size söylüyorsa sevgiliniz engel olmuyor annesini uyarmıyor.Yani tüm sorun SEVGİLİ

Buna o mu karar verecek? Canım isterse calisirim istemezse calismam
Daha hic tanismadiginiz mustakbel kaynananin bu duruma takildigini ogreniyorsaniz eger muhtemelen sevgilinizinde dusuncesi sizin çalışmanız ve y.l. yapmaniz yonunde belliki.

Yoksa bu bilgileri sizle paylasmazdi psikolog hanim.

Bunu müstakbel eşinize de evlenmeden söyleyin lütfen o da bilsin belki vaz geçer evlenmekten belli olmaz
Hep söylüyorum. Cocugum olursa 3-4 sene calismayı düsünmüyorum diyorum. Evden calisabilirim online terapi vs takılabilirim diyorum. Onluk bi sorun yok zaten. Annesi taktı. Oglunun parasını yiycem diye mi korkuyo anlamadım ki

Sevgilinizin annesi ne iş yapıyor

Kendi düsüncesi olmadıgına eminim. Hayatımla kariyerimle ilgili herseyi biliyor oluru olmazı biliyor. Simdiye kadar böyle isteklerle gelmedi bana. Kendi istegi olursa da kendi söyler zaten annesinin söylemesi anormal.

Buna o mu karar verecek? Canım isterse calisirim istemezse calismam
kadın beni daha görmedi uzakta oturuyor tanısmadık bile anca soruyo işimi soruyo yüksek lisans yapsa iyi olur diyo
Sevgilinizle annesi sizin adınıza karar vermiş, hiç tanışmadığınız annesi işinizi soruyor, yüksek lisans diye diretiyor ve bunu direkt kendisinden duymadıysanız sevgiliniz annesinin söylediklerini size iletiyorsa, o adam annecidir ve o da annesi gibi düşünüyordur.

Bence kadından önce sevgilinizi bir sorgulamanız gerekiyor gibi geldi bana

Sevgilimden. Seni sordu diyince bende anlat diyorum anlatıyor haliyle. Sevgilimin babası ögretmen biraz bundan takıntılı olmalarını egitime önem vermesini anlarım ama ben cocukları degilim
Ooooo sevgilin sıkıntılı, inanmıyorsun ama başını yakacaksın.Aklı başında seven hiç bir erkek bunu söylemez ,asla annesinin bu lafını taşımaz hatta annesini uyarır ,konuşma diye tembih eder. Adam annesini kullanıp sizi dizayn etme derdinde.. Yaşayın ve görün......

Kayseri'nin yerlileri de üniversite mezunu olmayan gelin istemezler. Mesela topluma çıktığında atıyorum Ayşe diyelim sana, 'psikolog gelinim Ayşe' diye tanıtırlar. Artık daha da pişirip önüne getirirlerse laflarını ver siz mi karar vereceksiniz ben istediğimi yaparım de.

Daha hic tanismadiginiz mustakbel kaynananin bu duruma takildigini ogreniyorsaniz eger muhtemelen sevgilinizinde dusuncesi sizin çalışmanız ve y.l. yapmaniz yonunde belliki.

Yoksa bu bilgileri sizle paylasmazdi psikolog hanim.
Yanlıs anlasılma olmasın bu arada. Mezun olalı 2 ay oldu ve arada online terapi veriyorum. Bir ofiste baslamis degilim ama sanki biyerde maasli hemen ise baslamam gerekiyormus gibi davranılması sinirimi bozuyor. Yada yüksek yapmak zorundaymısım gibi. Tabiki de calisacagım

Belki haklı olabilirsin. Cünkü sevgilimin arkadaslarının sevgilileri hep dis hekimi doktor vs. Belki de bu yüzden yapıyor olabilir. Bunu göz önünde bulundurucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…