Sevgilim ve annesi

Cinsel hayatım hakkında cok fazla soru sordu. Kac kisiyle yattın kac kisiyle öpüstün kimle flört ettin vsvs.

Biraz daha asagiya indim inemezsin diye kıyametleri koparttı. Bagırıp cagırmaya basladi seni ilgilendirmiyor hayır diye gitti kendini tuvalete kitledi biseyler sildi.

Seni orospu arkadaslarin gaza getirmis hicbi sorunun yoktu istediklerimi yapıyodun

sürekli hediye almak zorundamıyım dedi
Annesi degil. Sevgilin olacak takık.

Telegramda asagılara kadar inmene izin vermeyen wc girip hepsini silen bu esnada bunlara ragmen devam edebilmen… basarılar

O zaman terzi kendi söküğünü dikemiyor. Bu adamın ne olduğu belli değil mi siz nasıl çözemiyorsunuz? Eski konularınızdaki değil de başka bir adam mı şimdiki sevgiliniz? Kaç kişiyle öpüştün kaçıyla yattın, or..pu arkadaşların, ne hediye meraklısısın mecbur muyum almaya... Danışanınız gelip sevgilim böyle diye anlatsa ne tavsiye ederdiniz? Evlen bunla sakın kaçırma der miydiniz? Resmen istediği her şeyi annem dedi annem söyledi diyor, bunu da mı görmüyorsunuz? Yüksek lisans yapmanızı sevgiliniz de istiyor. Yapmıyorum, evlenince de çalışmayı düşünmüyorum deyin bakalım sevgilinize .

Kız arkadaşımın köpeği var, ben onu öyle kabul ettim ister getirir ister getirmez bizim bileceğimiz iş diyeceğine tavşana kaç tazıya tut yapmış. Önyargılı olmasınlarmış, alt tarafı köpeğiniz var namussuz bir şey yapıyormuş gibi gizlemeye gerek var mı? Kadın 1000 km ötede olduğu halde oğlunu yönetebiliyor. Başka hangi konularda net duruş sergilemeyip kıvıracak böyle? Yılda bir geldiklerinde köpek ne olacak mesela?

Kusura bakmayın ama ihtiyacım olsa sizden terapi veya psikolojik danışmanlık almak istemem.

tamam tatlım en terapist sensin, kusura bakma bilemedim nasıl bi tip olduğunu, diğer mesajları okuyunca aydınlandım taşlar yerine oturdu. Sadece şeyi anlamadım erkek arkadaşının bahsettiği or*spu arkadaşların da terapist mi yoksa başka mesleklerden mi slsllslslslslal

o kadar ezbere konuşuyorsun ki bi yere mi not ettin bi yerden mi okudun bu cevapları? Ben klinik psikolog bile değilim:)

Buna o mu karar verecek? Canım isterse calisirim istemezse calismam
Annesinden önce sevgılıne takmalısın bence .o neden aılesınden konusulanları bu denlı sana yetıstırıyor bı dusundunmu
Bır ınsanın fıkrı ne ıse zıkrıde o olur
Kendı dusuncelerıde oyle bence. Yoksa senı bu denlı rahatsız edecegı bırseyı devamlı tekrarlamaz

Annesi degil. Sevgilin olacak takık.

Telegramda asagılara kadar inmene izin vermeyen wc girip hepsini silen bu esnada bunlara ragmen devam edebilmen… basarılar
Of boşuna yazmisiz hep desene

sen sevgilinden ağzınla hediye mi istiyorsun? hediye? hediye ağızla istenince hediye olmuyor yalnız..

Bir anneye “yan gelip yatmış” tabirini kullanan birinin psikolog olması ülkenin seviyesini gösteriyor gerçekten.
Çok avam bir insansınız.

E 1000 km öteden bile zaten mudahale ediyor kadin su an. Fiziki müdahale olmamasi mudahale olmadigi anlamina mi geliyor?

Siz sanıyor musunuz ki evlenince telefonda oglunu doldurmayacak, karismayacak?

Ayrica bunca yillik kopek camiasi tecrubem sunu ogretti ki basta etrafina kopek icin rest çekmeyen insan, ileride o kopegi problem eder. Sizin kirmizi cizginiz olduğu için su an kabullenmis gorunuyor ama imzayi atip garantiye aldığı an kopegi istemeyecek.

Benim de kopeklerim var. 1000 km otedeki anasina bile kopeklerimi savunmayan adamla isim olmaz. "Anne kirk yilda bir geliyorsunuz, biz beraber yasayacagiz, benim evimin ic islerine karisma lutfen". Bitti.

Sevgiliniz çok iyi tartan biri mi

Adam size

suelinda .!.:
Seni orospu arkadaslarin gaza getirmis hicbi sorunun yoktu istediklerimi yapıyodun

diyen birisi, kendi telefonuna baktırmamak için kendisini tuvalete kapatıp içerik silen ama sizin telefonu kurcalayan birisi.

Birey olamamış, benim hayatım benim kararlarım diyemeyecek birisi olduğundan, ailesine köpeğinizle alakalı yalan söyleyecek birisi.

Üzgünüm ama sizde onun söylediklerine inanan birisiniz, uzaktalar senede 1 görüyorum dediği ailesi, evlendiğinizde 3 ayda 1 evinizde olacak belki beraber yaşamaya kadar götürecekler işi, siz sanıyorsunuz ki bilmem kaç bin km’de olunca müdahil olmayacaklar oğulcukları onlara rest çekecek veya evinizde yaşanan hiçbir şeyi anlatmayacak hiçbir şeye karıştırmayacak, bugün evlenin sevgilinizin her dediğini yapacaksınız ailesinin istediklerini de, adama da ilişkinize de çok tozpembe bakıyorsunuz maalesef.

Evlenince o ailesiyle senede bir görüşen adamlar anam da anammmm diye dövünmeye; çocuğunun evinin yolunu bilmeyen aileler de nasıl olsa evde bize hizmet edecek bir gelin var diye iki ayda bir misafircilik oynamaya başlıyor haberin olsun.

Çalışma çalışmama meselesine gelince de çiftler arasında bu tarz hesaplara girilmesi çok kötü bence. Yani hem sizin sürekli hediye bekler tarzda ya da istersem evde otururum bana bakar demeniz. Hem de nişanlınızın ve ailesinin sizin çalışmanıza bu kadar takılması çok hesapçı tavırlar. Yani siz zaten yeni mezun gencecik bir insansınız. Her şeyin normal akışında geliştiği durumda çalışırsınız. Çocuk olunca elbette ara verilebilir, iş bulmak zor olabilir, Allah korusun sağlık sorunu olabilir vs vs. Hayatın akışına göre aksiyon alınır. Çocuk olunca şu kadar zaman çalışmam, istemezsem çalışmam gibi daha olmamış şeyler üstünden plan yapılması çok saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…