Sevgilim ve annesi

Sadece annesi böyle düşünse ve sevgiliniz ayni fikirde olmasa konu bu kadar size söylenmezdi. 2 ihtimal var, ya bu adam aranızda denge kurmayı bilmeyen herseyi yetiştiren biri ya da çok annesine duskun ve onun fikirlerinden fazlaca etkileniyor. İki türlüsü de ilerde sizin için sıkıntı yaratır. Yani esas sorun sevgilinizde. Bi erkek eğer isterse ailesine sınır çizebilir. Daha sevgiliyken problem olan şeyler evlenince dağ gibi oluyor. Büyümemiş adamları büyütmeye uğraşmaya karşıyım. Anası büyütsün

Belki haklı olabilirsin. Cünkü sevgilimin arkadaslarının sevgilileri hep dis hekimi doktor vs. Belki de bu yüzden yapıyor olabilir. Bunu göz önünde bulundurucam.
Benim kv bile bunca yıl oğlu ile evli olduğum halde eşime benimle ilgili kibarca uyarı verir örn çocukları sabah erken kaldırsın vb.Ben bunu eşimden hiç duymam bana gelip söylemez, sonra kv gelir kendi ağzıyla bunu demiştim sana demedi mi der öyle öğrenirim.Eşim asla o sınırı aştırmaz Aralarında ne olur bilmem eşim bana yansıtmaz .

Evlenirsen evliliğin süresince bu kadın başının belası. Yeni belan hayırlı olsun. Her bka maydanoz olacak. Sana huzur yok. haberin olsun bu iş değişmez.

Evlenirsen evliliğin süresince bu kadın başının belası. Yeni belan hayırlı olsun. Her bka maydanoz olacak. Sana huzur yok. haberin olsun bu iş değişmez.
Zaten söyle söyleyeyim. Benim golden retriever bi köpegim var 4 yasında kaju . Sevgilimde kalmak zorunda kaldık onunla. Annesini aramıs kaju bende kalacak demis. Evine köpek girerse evine gelmem demis. Sevgilim de tamam gelmesin söyliyim demis. Tabi gittik sonra he dedi gecti kandırdı annesini. Ama hayır diyemiyor annesine. Biz köpekle yasıycaz kadının haberi yok

Ayrılmadınız mı daha

Benim bı tanıdığım var, milletin gelini okumuş benim neyim eksik bende okumuş alicam der, pazardan meyve seçiyor sanki, seninki de işinle falan ovunecektir

Annesine" hayır "diyemiyor.Sorun gümbür gümbür geliyor gelmiş ama duyan yok ...

Kadin cok haklı. Söğüş queen bir gelin ben de istemem.

Annesine" hayır "diyemiyor.Sorun gümbür gümbür geliyor gelmiş ama duyan yok ...
Yani simdi söyle. Sevgilim cok iyi tartan birisi. Bu konuyu bana acıkladı. Hayır gelicek desem seni tanımıyorlar önyargı olusacak he diyip gecelim zaten uzaktalar yılda 1 görüyorum üzmeye kırmaya degmez olarak bakıyor. Kendine göre haklı. Köpek konusundada uzakta oturuyolar evlenirken babanın köpegi deriz sonra onlar dönünce baban hasta bakamıyor der alırız dedi. Yani böyle seyler icin müdahal edecek yakınlıkta olmadıkları icin durum böyle.

Hep bir aman ne olacak şöyle yapıvereliö var sınır koymak yok farkında mısın

Kadin cok haklı. Söğüş queen bir gelin ben de istemem.
Bu konu eksik. Bende sevgilime hediye alıyorum. Sadece 1 kez bisey istedim olmadı diye tepkisine kızmıstım. Hediyeye falan boguldugum yok aramızda ucurumlar da yok. Sevgililer günü dogumgünü mezuniyet dısında hediye almadım

Hep bir aman ne olacak şöyle yapıvereliö var sınır koymak yok farkında mısın
Haklısınız aklınızdaki soru isaretleri tecrübe vs farklı düsündürüyor size ama nisan sürecinde belli olur o. Ve ben de ona göre yoluma bakarım

Yanlış işte,bakın haddim değil ama mesleki olarak bunun yanlış olduğunu biliyorsunuz.Gerçeği gizlemek ötelemek, oyalamak,kendi kararını karşıya söylemeden ortada top çevirmek normal mi,doğru mu? Bir danışan gelse bunu anlatsa bravo doğru mu dersiniz yoksa kararlarına herkes saygı duymalı,kandırmanın idare etmenin ileriye dönük sonuçları olur mu dersiniz? Böyle birinin karakteri hakkında fikriniz ne olur?!

Bacım deme öyle yaaa belki cok mutlu olucaz. Kaynana 1000km uzakta yasıyor
10 km de olsa 1000 km de olsa aynı olacak. Adam bu kadar annesini alttan alıyor hayır bu böyle diyemiyor sınır koyamıyorsa 1000 km ötede de olsa evinize müdahale etmiş oluyor 10 km de olsa. Evli insanlar bunu çok iyi bilir. Henüz bekarsınız o yüzden farkında değilsiniz bazı şeylerin. Yaşadıkça görüyorsunuz fakat geç oluyor

haksız değil ama fazla hadsizce. Sevgilinle ayrıl bu mevzudan değil laf taşıma mevzusundan ayrıl.

Ev hanımı. Hatta öyle bi ev hanımı ki ogluna ne yemek yapsam sasırıp seviniyor annem hic yemek yapmazdı falan diyor. Yani yorumsuz bi ev hanımı
Siz mesleğiniz gereği bu işin artışını eksisini daha iyi bilirsiniz oğluna kimseyi layık görmüyor gibi bunun sizle ilgisi yok sanki kim olsa bir kulp bulur bence .

3 Eylül 2025 Sevgilimle hediye konusu başlıklı konunuzdan :
Gecen bi hediye istedim ondan bi küpe cok begenmistim o da bana
Sen degistin ilk baslarda böyle degildin ben sana sürekli hediye almak zorundamıyım dedi

Buna o mu karar verecek? Canım isterse calisirim istemezse calismam
Evlilik düşündüğünüz sevgiliniz 3 Eylül'de konu açtığınız adamsa, bu düşüncenizi kendisiyle paylaşmayı da unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…