Demekki oda annesinin baskısından bunalmış eee ilerde giremeyecek desenize evinize .Sevgiliniz size uyar gibi geldi bana ya uymazmi acaba ? Üyeler çoğunluk işin var demiş katılıyorum onlarada aslında artık size kalmış bilinmiyor işte anne faktörü sevgiliniz de niye bunları söylüyor size şok olmayın şimdiden bilin diye olabilirmi ?Zaten söyle söyleyeyim. Benim golden retriever bi köpegim var 4 yasında kaju . Sevgilimde kalmak zorunda kaldık onunla. Annesini aramıs kaju bende kalacak demis. Evine köpek girerse evine gelmem demis. Sevgilim de tamam gelmesin söyliyim demis. Tabi gittik sonra he dedi gecti kandırdı annesini. Ama hayır diyemiyor annesine. Biz köpekle yasıycaz kadının haberi yok
Oyle olmuyor artık maalesef. Kadının inisiyatıfıne kalmıyor. Illakı bır kurallar, dolduruslar oluyor. Yenı nesıl calısan kadın ıstıyor. Benım sevgılım de şaka yollu soyledı. Rahatsız edıcı bır durum ama saygı duyulmalı da.Buna o mu karar verecek? Canım isterse calisirim istemezse calismam
Evet olabilir. Ya aslında pinpirikli kadın hergün yazıyor ogluna canım oglum bal oglum. Ama sevgilim de olmaz annem köpek istemez diyecek birisi asla degil. Cünkü bu da benim kırmızı cizgim kaju yoksa ben de yokum. Söylemeye bile cesaret edemz mecbur anneyi kandıracak.Demekki oda annesinin baskısından bunalmış eee ilerde giremeyecek desenize evinize .Sevgiliniz size uyar gibi geldi bana ya uymazmi acaba ? Üyeler çoğunluk işin var demiş katılıyorum onlarada aslında artık size kalmış bilinmiyor işte anne faktörü sevgiliniz de niye bunları söylüyor size şok olmayın şimdiden bilin diye olabilirmi ?
aaa bu o muymus3 Eylül 2025 Sevgilimle hediye konusu başlıklı konunuzdan :
Evlilik düşündüğünüz sevgiliniz 3 Eylül'de konu açtığınız adamsa, bu düşüncenizi kendisiyle paylaşmayı da unutmayın.
Dikkat ederseniz ayrılın yazmıyorum çünkü biliyorum ayrılmayı düşünmüyorsunuz .O zaman şöyle düşünün nereye kadar karışacak ikinizde okumuş işi gücü evi ayrı insanlar olacağınıza göre bir karışacak iki karışacak işte o zaman o sınırı çizerim sevgilimde yanımda olur bizden olur diyorsanız hayırlısı derim hakkınızda .Tolere edemem bu konuda sevgilimede hiç güvenmiyorum diyorsanız o zaman duruo düşünün.Ben bu yola gireceğiniz düşünüyorum kısmetse evlilikt yoluna o zaman belki meslek bilgilerinizi kullanır bir çaresini bulursunuz gerçi terzi söküğünü dikemez derler onuda bilmiyorum Artık sonucu ilerde yazarsanız bizde öğreniriz .Hayırlısı artıkEvet olabilir. Ya aslında pinpirikli kadın hergün yazıyor ogluna canım oglum bal oglum. Ama sevgilim de olmaz annem köpek istemez diyecek birisi asla degil. Cünkü bu da benim kırmızı cizgim kaju yoksa ben de yokum. Söylemeye bile cesaret edemz mecbur anneyi kandıracak.
Acıkcası ben de sizin gibi düsünüyorum aile kurulunca isler degisir. Bir de ailesi rahatsız etmeyi seven insanlar degiller aslında. Yılda bir gelip 10 gün kalıp gidiyprlar ve sevgilim 7 yıldır yalnız yasıyor aile evinden bi cocuk degil. Ben de ailesini üzmek istememesini buna yoruyorum kendimi onun yerine koyunca. Ama bi yandan düsünüyorum köpegim konusunda beni hic üzmedi annesinin tavrı cok net olmasına ragmen. İdare etmek istiyor 2 tarafı.Dikkat ederseniz ayrılın yazmıyorum çünkü biliyorum ayrılmayı düşünmüyorsunuz .O zaman şöyle düşünün nereye kadar karışacak ikinizde okumuş işi gücü evi ayrı insanlar olacağınıza göre bir karışacak iki karışacak işte o zaman o sınırı çizerim sevgilimde yanımda olur bizden olur diyorsanız hayırlısı derim hakkınızda .Tolere edemem bu konuda sevgilimede hiç güvenmiyorum diyorsanız o zaman duruo düşünün.Ben bu yola gireceğiniz düşünüyorum kısmetse evlilikt yoluna o zaman belki meslek bilgilerinizi kullanır bir çaresini bulursunuz gerçi terzi söküğünü dikemez derler onuda bilmiyorum Artık sonucu ilerde yazarsanız bizde öğreniriz .Hayırlısı artık
Mezun olalı 2 ay oldu= yolun açık olsun ancak klinik psikolog da değilsin, terapist de değilsin. Online konusunda başarılar. ama tavsiyem online görüşüyorum de online terapi veriyorum deme çünkü muhtemelen yaptığın şey terapi değil. Ayrıca konuda temel problem sevgilin, anasını sustursun sana da laf taşımasınYanlıs anlasılma olmasın bu arada. Mezun olalı 2 ay oldu ve arada online terapi veriyorum. Bir ofiste baslamis degilim ama sanki biyerde maasli hemen ise baslamam gerekiyormus gibi davranılması sinirimi bozuyor. Yada yüksek yapmak zorundaymısım gibi. Tabiki de calisacagım
Kendi düsüncesi olmadıgına eminim. Hayatımla kariyerimle ilgili herseyi biliyor oluru olmazı biliyor. Simdiye kadar böyle isteklerle gelmedi bana. Kendi istegi olursa da kendi söyler zaten annesinin söylemesi anormal.
Mutluysaniz olur gider madem önemli olan birbirini iyi tanımak senede 10 gün de idare edilir o kayınvalide.Alişır bir şekilde ısınır insanlar .Sizin için böyleyse sorun yok madem sevgiliniz yıllardır uzak zaten ailesinden falan olur gider.O zaman sizde biraz daha ılımlı olmaya bakın en azından madem sevgiliniz idare etmeyi bilmiyor yada öğrenmesi gerekiyor sizde biraz destek olun .En azından kendinizi beni istemiyor durumundan huyu böyle durumuna getirin .Madem niyetiniz ciddiAcıkcası ben de sizin gibi düsünüyorum aile kurulunca isler degisir. Bir de ailesi rahatsız etmeyi seven insanlar degiller aslında. Yılda bir gelip 10 gün kalıp gidiyprlar ve sevgilim 7 yıldır yalnız yasıyor aile evinden bi cocuk degil. Ben de ailesini üzmek istememesini buna yoruyorum kendimi onun yerine koyunca. Ama bi yandan düsünüyorum köpegim konusunda beni hic üzmedi annesinin tavrı cok net olmasına ragmen. İdare etmek istiyor 2 tarafı.
1.5 sene ölçme degerlendirme araştırma metodları dersi alarak terapi verilebilir zannediyorsun. Türkiyede herkes böyle sanıyor tabi koyun sürüsü bi topluluk herkes aynı seyleri söyler. Ben bir terapistim. Cünkü psikoloji mezunuyum ve TERAPİ eğitimi aldımMezun olalı 2 ay oldu= yolun açık olsun ancak klinik psikolog da değilsin, terapist de değilsin. Online konusunda başarılar. ama tavsiyem online görüşüyorum de online terapi veriyorum deme çünkü muhtemelen yaptığın şey terapi değil. Ayrıca konuda temel problem sevgilin, anasını sustursun sana da laf taşımasın
Keşke şu hayata senin yorumların kadar pozitif bakabilsem garciasMutluysaniz olur gider madem önemli olan birbirini iyi tanımak senede 10 gün de idare edilir o kayınvalide.Alişır bir şekilde ısınır insanlar .Sizin için böyleyse sorun yok madem sevgiliniz yıllardır uzak zaten ailesinden falan olur gider.O zaman sizde biraz daha ılımlı olmaya bakın en azından madem sevgiliniz idare etmeyi bilmiyor yada öğrenmesi gerekiyor sizde biraz destek olun .En azından kendinizi beni istemiyor durumundan huyu böyle durumuna getirin .Madem niyetiniz ciddi
Ayrıca klinik psikoloji yüksek lisans terapi vermek iciin degil. KLİNİK ARAŞTIRMALAR yapmak icin yapılır. Bölümün asıl cıkıs amacı budur. Gidin terapi verin siz verin diger mezunlar vermesin degil. İşini ARAŞTIRMA boyutuna ve bilimine katkı saglamak isteyen bu alanda akademik boyuta agırlık verir. Bu kesinlikle İYİ BİR TERAPİST anlamına gelmez! Ama iste dedigim gibi bizde klinik psikolog kibiri diye bisey var :) sanırsın psikiyatrist ilac yazacak doktor tribi. Sen neysen ben oyum arastırma dersi görmüssün fark bu hic kibirlenmeye gerekyokMezun olalı 2 ay oldu= yolun açık olsun ancak klinik psikolog da değilsin, terapist de değilsin. Online konusunda başarılar. ama tavsiyem online görüşüyorum de online terapi veriyorum deme çünkü muhtemelen yaptığın şey terapi değil. Ayrıca konuda temel problem sevgilin, anasını sustursun sana da laf taşımasın
Denemek lazım bir tane hayat var niye hep bardağın boş tarafı hem boş olsa ne olur boyariz onuda bir şekilde .Napayım hayatt nasıl gelirse gelsin ben bu kafayla dizginliyorum onu .Ruhum için nefes almak kadar şart iyiyi bulmak olumluda kalmak İnsanlar umut eder umut olmadan olmuyorkiKeşke şu hayata senin yorumların kadar pozitif bakabilsem garcias
Yani kadın hadsiz zaten de eş adayiniz da hadsiz. Bizde önemli ne yahu. Sanki sizi onlar okuttu. Zaten var ya üniv lise vs aklı ile bulunan eşten de pek hayır geleceğine inanmıyorum. Tabiki mutlu olan vardır ama. Kadın genelde manipüle oluyor. Mesleğe geçip iki yıl calissaniz az bi ozgurlesip kendini kesfetse kadınlar daha doğru eş seçimi yaparlar. Karşıdaki de ayağını ona göre denk alır. Mesela o evrede bu kişi ile sevgili olsaydınız ve size bu lafı deseydi hadsiz der yol verirdinizsevgilimin ailesi egitimime takık neden anlamıyorum. Ciddi düsünüyoruz evlenicez insallah. Yeni mezunum Güzel bi bölümden mezunum ama sürekli sevgilime yüksek lisans konusu acıyor. İs buldumu is ne yaptı falan.
Sevgilime soruyorum neden böyle yani bizde is önemli diyo. İngiliz kraliyet ailesi sanki. Mezun olalı 2 ay oldu neyin tribi ben gercekten anlam veremiyorum kadın sürekli yüksek lisans yüksek lisans is sabır ya vallahi sevgilim mühendis ben psikologum aile maddi durumlarımız da aynı. Arkadaslarıma anlatıyorum dalga geciyorlar. Normal mi bu kadar takması? Ogluna mı yakıstırmıyo diyecem de kadın beni daha görmedi uzakta oturuyor tanısmadık bile anca soruyo işimi soruyo yüksek lisans yapsa iyi olur diyo ilkkez böyle bisey duydum ve yasadım benim gibi olanlar varmı
Adama çok kapilmissin anasının lafını taşıyor (çok kötü) ya da anam diyor diyerek seni manipüle etmeye çalışıyor (daha kötü). Iki türlü de b.ktan bir durum. Psikolog olmussun biraz otur düşün bence içinde olduğun durumu. Ben çalışmam deyince adam şimdi he diyor ama bir yandan da biz boş duran gelin sevmeyiz diyor sevgilin. Acin gözlerinizi gençlerSevgilimden. Seni sordu diyince bende anlat diyorum anlatıyor haliyle. Sevgilimin babası ögretmen biraz bundan takıntılı olmalarını egitime önem vermesini anlarım ama ben cocukları degilim
Haklısın bunun tartısmasını da yaptım zaten. Sevgilim de cok büyük degil 26 yasında. Bence onun da olgunlasması gerekiyorYani kadın hadsiz zaten de eş adayiniz da hadsiz. Bizde önemli ne yahu. Sanki sizi onlar okuttu. Zaten var ya üniv lise vs aklı ile bulunan eşten de pek hayır geleceğine inanmıyorum. Tabiki mutlu olan vardır ama. Kadın genelde manipüle oluyor. Mesleğe geçip iki yıl calissaniz az bi ozgurlesip kendini kesfetse kadınlar daha doğru eş seçimi yaparlar. Karşıdaki de ayağını ona göre denk alır. Mesela o evrede bu kişi ile sevgili olsaydınız ve size bu lafı deseydi hadsiz der yol verirdiniz
Annesi yan gelip yatmıs okumus kültürlü kadın olsa hak verir saygı duyarım. Ciddiye alasım bile gelmiyor benim annemin tırnagı olamaz mesela cekip cevirir calisir her seyi yapar bi kadın annem. Bu kadın öyle de degil niye ciddiye alayım ki lafını?Adama çok kapilmissin anasının lafını taşıyor (çok kötü) ya da anam diyor diyerek seni manipüle etmeye çalışıyor (daha kötü). Iki türlü de b.ktan bir durum. Psikolog olmussun biraz otur düşün bence içinde olduğun durumu. Ben çalışmam deyince adam şimdi he diyor ama bir yandan da biz boş duran gelin sevmeyiz diyor sevgilin. Acin gözlerinizi gençler
Bin km ötede yaşayan anasına yalan söyleyen sana neler yapar bir düşün bence. Hayır diyememesi çok büyük sorun sen niye görmüyorsun ki bunları?Bacım deme öyle yaaa belki cok mutlu olucaz. Kaynana 1000km uzakta yasıyor
Şah ah hayatım hatalar silsilesi yapıyorsun. İki tarafı idare etmek diye birşey yok. Herkes karısını seçecek. Bu şekilde KV dahil herkes rahat ediyor. Ama ikili oynayan erkekten kötüsü yok. O durumda sürekli bir yarış olur. Mesela sevgililikten itibaren eşim bana en çok değer verdiğini belli ettiği için en ufak bir sorun yasamadim. Ama malesef kardesimin eşi böyle herkesle iyi olalım. Yok o yaşlıdır alttan al yok sen de az idare et vs. Ve malesef ayda bir ev terketmeli bir evlilikleri var. Köpeğiniz konusunda sizi uzmemesi diye birşey yok zaten Üzmez , olması gerekeni yaptı diye takdir etmenize gerek yok. İlişkide veri işiniz galibaAcıkcası ben de sizin gibi düsünüyorum aile kurulunca isler degisir. Bir de ailesi rahatsız etmeyi seven insanlar degiller aslında. Yılda bir gelip 10 gün kalıp gidiyprlar ve sevgilim 7 yıldır yalnız yasıyor aile evinden bi cocuk degil. Ben de ailesini üzmek istememesini buna yoruyorum kendimi onun yerine koyunca. Ama bi yandan düsünüyorum köpegim konusunda beni hic üzmedi annesinin tavrı cok net olmasına ragmen. İdare etmek istiyor 2 tarafı.
Hala anlamiyorsun. Sevgilin ciddiye alıyor ki sana taşıyor? Ki ben kendi düşüncesini sana bu şekilde aktardığını düşünüyorum. Kendisi sana hak verse anasına der anne sen karışma, sana da bir şey demez. "bizde böyle" falan demiş adam daha ne diyecek?Annesi yan gelip yatmıs okumus kültürlü kadın olsa hak verir saygı duyarım. Ciddiye alasım bile gelmiyor benim annemin tırnagı olamaz mesela cekip cevirir calisir her seyi yapar bi kadın annem. Bu kadın öyle de degil niye ciddiye alayım ki lafını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?