- Konu Sahibi filizfilizta
-
Bak bu durum normal degil işteAnneci olduğu cikarilabilcek cook davranisi var malesef. Annesi cok karisiyor. Gecenin bir yarisi moralim bozuk diye kenara cekip benimle cok gorusmesinden sikayet edecek kadar tuhaf. Ailedekiler rahatsiz oluyormus hu kadarindan....
Sevgilimin sicakta nasil uyudugunu bildigimden rahatsiz oldum bu durumdan. Benim dusuncelerime uygun degil erkegin annesiyle ayni odada yatmasi, yaninda ic camasirla dolasmasi. Kadin bundan tahrik olacak degil heralde ama her ailede bir sınır olmasi gerektigine inaniyorum belli bir yastan sonra
yalnız adam gelip annesinin odasına yatıyormuş..hatta aynı yatağa bazen..İki odada da klima var ama ikisini de aynı anda çalıştırmak istemiyor olamazlar mı? Yada kadınlarda menopoz denen Bi durum var kendi annemden biliyorum. Bir gecede 15 kez uyanıp farklı yerlere yattığı olabiliyor bunaldıgı için. Neyi sorun yaptığınızı tam olarak anlayamadım. Bir Anne ve oğlundan bahsediyoruz sonuçta.
Diğer kardeş de babayla uyuyor.
Çocuğun hayatına çok müdahaleleri var.
Hafta sonu sevgilisiyle görüşmesine kadar karışıyorlar.
Aile de olsa, bireylerin bir özel alanı olmalı ve herkes ona saygı göstermelidir bence.
Ne demek annesinin yanında donla dolaşmak 23 yaşında bir de.
Hiç hoş değil.
Aile çok fazla yüz göz olmuş ve aradaki mesafe kalkmış.
Bence sen bu aileye girersen çok sıkıntı çekersin.
İçlerine alamadıkları gibi, onlar gibi davranmadığın için dışlanabilirsin bile.
Bu tip bir aile, çocuğumuz evlendi, ailesini kurdu demeyecek.
Sanıyorum ki çocukluk döneminde atlatması gereken Oidipus kompleksini anlatamamış. Bilinçaltında annesine olan hayranlığı ve bağımlılığı devam ediyor olabilir. Babası hayatta mı ya da annesiyle birlikteler mi ona da bakmak lazım. Bazı anneler eşlerinin yerine oğullarını koyabiliyorlar ama kesinlikle normal değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?