Sevgilim Ve Arkadaşları

Papatya, sevgilin senin ona hissettiğin şeyleri sana karşı hissetmiyor. Bu gerçeği kabullen ve hayatına onsuz devam et. Eğer seni seviyor olsa o 1.5 saatlik mesafe ona 5 dakika gibi gelir ve haftanın her günü arkadaşları ile görüşmek yerine zamanının çoğunu sana ayırır. Lütfen gözünü aç, sözlerim canını yakabilir ama en makul, en masumane isteklerini, ihtiyaçlarını bile karşılamamakta direnen bir insan var karşında.
Canım buna hiç inanmak istemezdim ama gerçekten de öyleymiş yeni yeni uyanıyorum ben.. Çok üzülüyorum ama bunu kendim için yapmam gerektiğinin farkındayım. Keşke karşımızdaki insanlar da bizi bizim onları anlayabildiğimiz ve sevebildiğimiz kadar sevebilse.

Canım buna hiç inanmak istemezdim ama gerçekten de öyleymiş yeni yeni uyanıyorum ben.. Çok üzülüyorum ama bunu kendim için yapmam gerektiğinin farkındayım. Keşke karşımızdaki insanlar da bizi bizim onları anlayabildiğimiz ve sevebildiğimiz kadar sevebilse.
Üzülme Canım, günü gelecek karşına öyle biri çıkacak ki, seni senin kadar tanıyıp anlayabilecek ve çok sevecek. Yeter ki zamanını seni üzen ve gereken ilgi alakayı göstermeyen kişiler için harcama.

ilişkiniz bitti mi okudum ama anlamadım.

benim sevgilim de arkadaş bağımlısı. gün içinde okulda görüşür zaten hepsiyle her gün ama bir de akşamları buluşurlar. 5 erkek birbirlerine doyamadılar. ben de çok şikayetçiydim durumdan. konuştum içimdeki her şeyi anlattım. şimdi yine gidiyor ama eskisi gibi değil. öncelik benim. mesela o gün boşuz diyelim günü benimle geçirir artık akşam evine gideceği zaman arkadaşlarının yanına uğrar. ya da gider onlarla takılır ama erken çıkıp yanıma gelir.

sevgiliniz bu durumdan rahatsız olduğunuzu bildiği halde bir şeyleri düzeltmiyorsa bu ilişki hakkında ileriye dönük planlarınız varsa askıya alın derim.

Üzülme Canım, günü gelecek karşına öyle biri çıkacak ki, seni senin kadar tanıyıp anlayabilecek ve çok sevecek. Yeter ki zamanını seni üzen ve gereken ilgi alakayı göstermeyen kişiler için harcama.
İnşallah canım. Hiçbir acı baki değil sonuçta. Allah gönlümüze göre insanları çıkarsın karşımıza.

ilişkiniz bitti mi okudum ama anlamadım.

benim sevgilim de arkadaş bağımlısı. gün içinde okulda görüşür zaten hepsiyle her gün ama bir de akşamları buluşurlar. 5 erkek birbirlerine doyamadılar. ben de çok şikayetçiydim durumdan. konuştum içimdeki her şeyi anlattım. şimdi yine gidiyor ama eskisi gibi değil. öncelik benim. mesela o gün boşuz diyelim günü benimle geçirir artık akşam evine gideceği zaman arkadaşlarının yanına uğrar. ya da gider onlarla takılır ama erken çıkıp yanıma gelir.

sevgiliniz bu durumdan rahatsız olduğunuzu bildiği halde bir şeyleri düzeltmiyorsa bu ilişki hakkında ileriye dönük planlarınız varsa askıya alın derim.
Ne yazık ki canım beni görmeyi istemiyor diye düşünüyorum erkek arkadaşınız söylediklerinizi sizi umursadığı için ciddiye almış ama ben ne desem ne yapsam ne etsem de kendimi saydıramadım... Öncelik kendi işleri, kendi arkadaşları ne yazık ki.

Verdigin emekler icin ayrilmiyosun ama hala omrunden gun gidiyo. Emek konusuna takilma bence. Benim erkek arkadasim da boyleydi ve sonuc husran.
Çok haklısın ben emek verdiğimi düşündüm hep ama tek taraflı emek olur mu hiç..
Hepsi mi aynı bunların yani ben ya ben hasta oldu diye onunla yemek yiyemedim gecem gündüzüme karıştı 8 ay her hafta ayağına gittim ama ne desem boş bunları düşündükce canım cok sıkılıyor

Back
X