Sevgilim Ve Arkadaşları

Ne gibi şeyler olabilir sence canım ben hep böyle olumsuzlukları önceden bilmek istiyorum ki yolumu çizeyim ona göre

Evcimen olmayan erkek evlenince de aynen devam ediyor canım. Her yük senin omuzunda bir başına kalacaksın evde. Hele de çocuk olunca hepten kafayı yersin...

Merhaba kızlar.
2 buçuk senelik bir birlikteliğimiz var..
Sevgilim 6 buçukta işten çıkıyor ve çıktığı gibi hooop arkadaşlarının yanına.
işteyken zaten çok sık konuşamıyoruz buna anlam verebiliyorum ama sürekli arkadaşlarının yanına gitmesine sinir oluyorum söyleyince de kavga ediyoruz. Onların yanındayken konuşuyoruz evet ama yarım saatte bir mesaj sürekli bir yerlere gidiyorlar sürekli birlikte vakit geçiriyorlar artık sinir oluyorum sinirlendiğim içinde yazmıyorum şu an çünkü yazsam kalbini kıracağım en son ekimin başında buluştuk ekim bitti gidiyor hala buluşalım görüşelim de demedi ama her akşam arkadaşlarına vakit ayırmayı biliyor..
Kızlar nasıl davranmam gerekiyor ben artık bıktım 11 den önce eve geldiğide yok geldiği gibi yatıyor zaten yarın iş var diye yeter artık.
Ne yapmalıyım kızlar bana bir akıl verin lütfen...
ben size hak veremedim

sonuçta siz aynı şehirde değilsiniz. birlikte olsanız ve görüşme imkanınız olsa “benimle buluşmak yerine hep onlarla görüşüyor” derdiniz ve hak verirdim. çünkü size ayıracağı vakti arkadaşlarına ayırmış olurdu

ama mesele öyle değil ki…
siz o gün buluşmayacaksınız bi şey yapmayacaksınız
adamın arkadaşlarıyla buluşması sizden vakit çalması demek değil ki
“bugün gelemem, sevgilimle mesajlaşacağım” diye evde oturma sebebi olur mu hiç?

Defol dedi canım bende sen defol dedim
tartıştık bayağı şu an cevap vermiyorum
Bak tam zamanı işte duygularını 2. plana al mantığınla hareket et o gönlünü almadığı müddetçe konuşma, almıyorsa da bırak öyle kalsın. Hayat kendini değersiz hissettirenlerin yanında olacak kadar uzun değil

Canım bir tane daha arkadasları var o mesela hic böyle yapmıyormus sevgilisi istemedigi zaman gerektigi kadar vakit ayırıyormus... Ah diyorum ben bu kadar saydıramadım mı kendimi psikolojik bunalıma giriyorum
hemen kurtulmaya bak

Ya şu an benim eşimin bekar halini anlattın o da bir ara öyleydi ama insan gibi konuşmaya çalıştım kendi anladı normal olmadığını yani onlar şöyle düşünüyor gibi sevgiliyken arkadaşlarımla takılayım evlenince nasılsa rahat gezemem diye ama yanlış işte sen kendini geri çek şu anda umarım anlar hatasını
Kesinlikle yani farkında mı değil bilmiyorum şu an ona her şey çok normal geliyor ama evlenince böyle olmasını kaldıramam o yüzden de ilerisini düşünemiyorum hiç şu an canım..

Kesinlikle yani farkında mı değil bilmiyorum şu an ona her şey çok normal geliyor ama evlenince böyle olmasını kaldıramam o yüzden de ilerisini düşünemiyorum hiç şu an canım..
Evlenince öyle olmıyor zaten canım yani tam tersi zaten rahatça çıkamayacak sen olduğun için sanmıyorum şimdili gibi olsun istese de olamaz.Zaten önce kendini biraz olsun düzeltmesi lazım şu durumda.Arkadaşlarıyla buluşup napıyor peki playstation falan mı oynuyor o da bağımlılık yapıyor

Bak tam zamanı işte duygularını 2. plana al mantığınla hareket et o gönlünü almadığı müddetçe konuşma, almıyorsa da bırak öyle kalsın. Hayat kendini değersiz hissettirenlerin yanında olacak kadar uzun değil
Zaten şu an asla yazmam gönlümü almadan canım
Almazsa da kendisi bilir
Ben elimden geleni de yaptım içimden geleni de
O ikisinin de kıymetini bilemedi

Demek ki özlemiyor canım demek ki ben ona onun verdiğinden daha çok değer vermişim anlam yüklemişim
Ya taş olsa çatlar var ya 1 aydır hiç mi insan görüşelim demez bir serzenişte bulunmaz ya her akşam aynı iş sürekli arkadaşları olacak insanlarla beraber ben istiyorum ki bir akşamın birinde eve gelsin arasın konuşalım birbirimize vakit ayıralım madem buluşamıyoruz
Sende aynı şekilde davran evde yolunu gözleme .sende arkadaşlarınla buluş onun aradığı kadar ara bak bakalım nasıl oluyormuş .bunların bi yerleri kalkıyor böyle davranınca :KK11:

ben size hak veremedim

sonuçta siz aynı şehirde değilsiniz. birlikte olsanız ve görüşme imkanınız olsa “benimle buluşmak yerine hep onlarla görüşüyor” derdiniz ve hak verirdim. çünkü size ayıracağı vakti arkadaşlarına ayırmış olurdu

ama mesele öyle değil ki…
siz o gün buluşmayacaksınız bi şey yapmayacaksınız
adamın arkadaşlarıyla buluşması sizden vakit çalması demek değil ki
“bugün gelemem, sevgilimle mesajlaşacağım” diye evde oturma sebebi olur mu hiç?
Aramızda yalnızca 2 saatlik bir yol var kocaeli ve istanbul arası.
Araba da alabiliyor istediği gibi.
işine gelen arkadaşları bu akşam çıkmıyorum demeyi biliyor ama benim sevgilim gerizekalı canım çok özür diliyorum senden. Benimle onları aynı kefede tutuyor ve bu çok aşağılayıcı bir durum.

Sende aynı şekilde davran evde yolunu gözleme .sende arkadaşlarınla buluş onun aradığı kadar ara bak bakalım nasıl oluyormuş .bunların bi yerleri kalkıyor böyle davranınca :KK11:
Canım bana kesinlikle böyle bir fırsat vermiyor ki benim ona bunu yapma hakkım yok ben onun gibi davranamıyorum ne yazık ki. Tek görevim oturup onu beklemek bunu anlıyorum ben

Aramızda yalnızca 2 saatlik bir yol var kocaeli ve istanbul arası.
Araba da alabiliyor istediği gibi.
işine gelen arkadaşları bu akşam çıkmıyorum demeyi biliyor ama benim sevgilim gerizekalı canım çok özür diliyorum senden. Benimle onları aynı kefede tutuyor ve bu çok aşağılayıcı bir durum.
2 saatlik bir yol için araya 1 ay girmemeli diye düşünüyorum
daha sık görüşmelisiniz bence, durumunuz uygunsa tabii
bu kadar yakınlığa rağmen az görüşüyorsanız sitem edebilirsiniz aslında… böyle diyince hak verdim açıkçası

2 saatlik bir yol için araya 1 ay girmemeli diye düşünüyorum
daha sık görüşmelisiniz bence, durumunuz uygunsa tabii
bu kadar yakınlığa rağmen az görüşüyorsanız sitem edebilirsiniz aslında… böyle diyince hak verdim açıkçası
Evet işte canım anlayamadığım konu bu benim arkadaşlarıyla 7 den 11 lere kadar gezmeyi biliyor beyefendi ama bana ayıracak benimle görüşecek 1 saati dahi yok..
çok üzüyor beni bu durum

Back
X