Sevgilim Ve Arkadaşları

Çalışıyor yani para var, yaşınız çok küçük değil.

Bence bu şartlarda ayda bir görüşmek demek sevgisizlik demek. Hadi evli olsanız düzeltmeye çalışın da, şuan nedir size sevgi vermeyen adamla zorunuz. Sevmek sevilmek gençliği yaşamak varken, sinir stres, ev kuşu olma...

Çalışıyor yani para var, yaşınız çok küçük değil.

Bence bu şartlarda ayda bir görüşmek demek sevgisizlik demek. Hadi evli olsanız düzeltmeye çalışın da, şuan nedir size sevgi vermeyen adamla zorunuz. Sevmek sevilmek gençliği yaşamak varken, sinir stres, ev kuşu olma...
Canım ben ona dedim parayı sorun ediyorsan asla etme önemli olan birbirimizi görmek değil mi dedim otururuz arabada hiç önemli değil dedim ama sanırım haklısın.. :(
Ben fazla üsteliyorum bağıra bağıra beni sevmiyor adam.

Canım ben ona dedim parayı sorun ediyorsan asla etme önemli olan birbirimizi görmek değil mi dedim otururuz arabada hiç önemli değil dedim ama sanırım haklısın.. :KK43:
Ben fazla üsteliyorum bağıra bağıra beni sevmiyor adam.

Kusura bakmayın kıyaslamak doğru değil ama, öğrenciyken sevgilimle aramda 8 saatlik yol vardı, cepte de beş kuruş yok tabi. Yediğimizden içtiğimizden kıstık yeri gelince görüştük.

Kocaeli İstanbul nedir, iş çıkışı bile gidilip dönülebilecek bir mesafe.

O kadar iyi anlıyorum ki yazdığınızı benim eşim akşam arkadaşlarıyla dışarıda mesela şimdi sevgili olduğumuzu düşünüyorum eskiden olsa 100 kere arar 500 kere mesaj atar ve trip tavır ne varsa hepsini yapardım ama evlenince bir nefes alsın o da ben de durumu oluyor çünkü zaten aynı evde dipdibesiniz sürekli tamam aşıksın o başka ama sevgililik ve evlilik bambaşka

sevgiliyken boool boool Mesajlar aramalar.. evlenince ekmek-soğan-yumurta al mesajları beni şurdan al aramalarına dönüyor :))

Merhaba kızlar.
2 buçuk senelik bir birlikteliğimiz var..
Sevgilim 6 buçukta işten çıkıyor ve çıktığı gibi hooop arkadaşlarının yanına.
işteyken zaten çok sık konuşamıyoruz buna anlam verebiliyorum ama sürekli arkadaşlarının yanına gitmesine sinir oluyorum söyleyince de kavga ediyoruz. Onların yanındayken konuşuyoruz evet ama yarım saatte bir mesaj sürekli bir yerlere gidiyorlar sürekli birlikte vakit geçiriyorlar artık sinir oluyorum sinirlendiğim içinde yazmıyorum şu an çünkü yazsam kalbini kıracağım en son ekimin başında buluştuk ekim bitti gidiyor hala buluşalım görüşelim de demedi ama her akşam arkadaşlarına vakit ayırmayı biliyor..
Kızlar nasıl davranmam gerekiyor ben artık bıktım 11 den önce eve geldiğide yok geldiği gibi yatıyor zaten yarın iş var diye yeter artık.
Ne yapmalıyım kızlar bana bir akıl verin lütfen...

Aynı durumdan bende muzdaripim. Ama sana tavsiyem ustune gitmemen çünkü sen usteledikçe geleceği varsada gelmez. Sen ne kadar önemsemezsen o kadar değerli oluyorsun bırak o sneı kazanmak için çabalasın

Merhaba kızlar.
işteyken zaten çok sık konuşamıyoruz buna anlam verebiliyorum ama sürekli arkadaşlarının yanına gitmesine sinir oluyorum söyleyince de kavga ediyoruz. Onların yanındayken konuşuyoruz evet ama yarım saatte bir mesaj sürekli bir yerlere gidiyorlar sürekli birlikte vakit geçiriyorlar artık sinir oluyorum sinirlendiğim içinde yazmıyorum şu an çünkü yazsam kalbini kıracağım en son ekimin başında buluştuk ekim bitti gidiyor hala buluşalım görüşelim de demedi ama her akşam arkadaşlarına vakit ayırmayı biliyor..
Kızlar nasıl davranmam gerekiyor ben artık bıktım 11 den önce eve geldiğide yok geldiği gibi yatıyor zaten yarın iş var diye yeter artık.

Aynı durumdan bende muzdaripim. Ama sana tavsiyem ustune gitmemen çünkü sen usteledikçe geleceği varsada gelmez. Sen ne kadar önemsemezsen o kadar değerli oluyorsun bırak o sneı kazanmak için çabalasın

Merhaba kızlar.
Acaba oyun falan alışkanlığı varda size mi bahsetmiyor? Benim sevgilimle aramda 15 km var 2 günde bir buluşuyoruz ki bazen işten 9’da çıkmasına rağmen gelip 5 dk’da olsa görüyor beni. Bence bu tamamen önemsemeyle alakalı. Hep derim yine diyorum bir erkek bir şeyi yeter ki istesin herşeyi yapabilir herşeyi. Yapmıyorsa istemiyordur çok net kendimizi kandırmayalım.

Uuu aşka saygımız sonsuz anlaşılan

Sende bir hoşsun hem elin adaminin evine yerlesiyorsun hemde adamdan daralip arkadaslarina yolluyorsun :KK70: iyice evide sahiplenmis, evli moduna girmissin he :KK70:

Konu sahibi, bu adam evlenincede çok düzelmez haberin olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok tanıdık bir mevzu.
Çok emek verdim demişsiniz ama emek karşılıklı v et ili. Ben 2,5 sene nasıl devam ettiğinize hayranım ama adamın sevgilisi olduğundan bile haberi olmayabilir.
Sizi daha sevgiliyken on planda tutmayan, size vakit ayırmayan adama değil sene gün bile harcamak hata.
Yolun başında tekrar tart.
Sonunda üzülüyorsunuz.

Papatya, sevgilin senin ona hissettiğin şeyleri sana karşı hissetmiyor. Bu gerçeği kabullen ve hayatına onsuz devam et. Eğer seni seviyor olsa o 1.5 saatlik mesafe ona 5 dakika gibi gelir ve haftanın her günü arkadaşları ile görüşmek yerine zamanının çoğunu sana ayırır. Lütfen gözünü aç, sözlerim canını yakabilir ama en makul, en masumane isteklerini, ihtiyaçlarını bile karşılamamakta direnen bir insan var karşında.

Tekrar tekrar denedim sonu yine hüsran..
Gerçekten de öyle adam değişmiyor,
değiştirmeye çalıştıkca ben kırılıyorum üzülüyorum..
Konuyu açmamın üzerinden kaç gün geçti hala tek bir çabası olmaz mı insanın..
Sevdiğiniz insana karşı içinizde bir istek olur ya benim o isteğim kırıldı artık.
Bu şekilde devam etmektense etmemeyi yeğlerim...

Back
X