• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ve en yakın kız arkadaşım

hazinekutusu

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
44
0
16
İzmir
merhaba arkadaşlar
umarım bana yardımcı olursunuz. çevremde bu sorunu güvenip de anlatabileceğim kimse yok..
gerçekten bu durumu yazarak anlatmak çok zormuş..
benim bir ilişkim var daha 2 ay oldu ve gerçekten seviyorum bu yüzden de kıskanıyorum.
biz 6 arkadaşız hep birlikte takılıyoruz. sevgilimle bu gruba dahil olunca tanıştım. bu gurubun içinde 4 senelik yakın bir kız arkadaşım var. sevgilim ve kız arkadaşım çok yakınlar ve bu durum beni ciddi anlamda rahatsız ediyor. bunu söyleyemiyorum söyleyemem de çünkü kaybetmekten ve gerçekten sevdiğim birini bırakmaktan korkuyorum. belki bana öyle geliyor ama gözlemlerim beni rahatsız ediyor. 3 gündür görüşmemiştik bugün görüştük ve benimle de ilgilendi ama kız arkadaşımla ve onun sevgili problemleriyle daha fazla ilgilendi her zaman olduğu gibi grup içinde erkek ve kız arkadaşlarımız var ama o ikisi birbirleriyle uğraşmayı daha çok seviyorlar. bir olayı anlatırken sanki birbirlerine anlatıyorlar.
belki ben yanlış anlıyorum bilmiyorum kafam çok karışık bu konuda.
grup içindeki diğer kızlarla bu kadar samimi değil benim en yakın arkadaşım dediğim insanla samimi. kız arkadaşım benim sevgilime kendi sevgilisiymiş gibi davranıyor ceketini giy dikkat düşme yarın erken gelemeyeceksen sana göre ayarlayalım vs vs. diğer erkek arkadaşlarımıza böyle değil ama benim sevgilime bu şekilde davranıyor. benden daha ilgili davranıyor.
artık ayrılık fikrine alışmaya çalışıyorum ve bu hiç kolay değil. sınavlarım var ve ben uyuyamıyorum çalışamıyorum ve içmekten başka seçeneğim yok sanki.
çok seviyorum ve onu bırakmak istemiyorum daha kötüsü en yakın kız arkadaşımı kaybetmek istemiyorum.
ne yapabilirim ? ? ?

erkek arkadaşınla bu konuyu konuşman zor olur ama kız arkadaşınla konuşabilirsin bence kız arkadaşın senin sayendemi tanıdı yoksa senden öncede bu samimiyetleri varmıydı

bizi zaten kız arkadaşım tanıştırdı onlar önceden tanışıyorlardı yani ve bu kadar samimi değillerdi ama biz sevgili olduktan sonra samimiyette arttı

bence bu durumu kız arkadaşına söylemen daha kötü olur... erkek arkadaşına aşırı kıskandığını belli etmeden şaka yollu onunla benle ilgilendiğinden daha fazla ilgileniyorsun desen? ya da ne biliyim daha az grup olarak takılın...sonuçta siz sevgilisiniz yanlız çıkın yanlız vakit geçirin beraber paylaşımlar yapın...böylelikle hem daha çok alışmış olursunuz birbirinize birşeyler anlatmaya yanlızca ikiniz güzel vakit geçirmeye

bizi zaten kız arkadaşım tanıştırdı onlar önceden tanışıyorlardı yani ve bu kadar samimi değillerdi ama biz sevgili olduktan sonra samimiyette arttı

bence kız arkadaşın sevgilinle arasındaki mesafeyi açsın biraz yani bi şekilde kız arkadaşını uyar madem 4 yıldır tanıyosun dostun gibi bişey olmuş senin bundan rahatsızlık duyduğunu görmesi lazım onun erkek arkadaşı yokmu

ikisine de bu konuyu açamam ki.. 2 haftadır başbaşa takılmadık hep yanımızda arkadaşlarımız vardı ve o kız tabi ki de. başbaşa olduğumuz günleri özlüyorum. arkadaş grubumuzla takılmakta güzel ama şu samimiyet sınırlarını belirlese çok daha güzel olacak

kız arkadaşımın sevgilisi var ama iş nedeniyle şu an şehir dışında ve bazı problemleri var. tabi bu problemleri de benim sevgilime anlatıp akıl alıyor. bir mekanda oturuyoruz ya gidip başbaşa bu problemi konuşuyorlar ben orada mal gibi 10 saat sevgilim gelir diye bekliyorum. o problemler bitmiyor zaten

bence sevgilinle ayrı planlar yapmalısınız artık kız arkadaşını çağırmadan başbaşa takılın biraz. yada bi arkadaşının da söylediği gibi erkek arkadaşına şaka yollu bikaç kez söyle (mutlaka bikaç kez söylemelisin ama,erkekler bir kereden anlamaz), canım benle ilgilensene yaaaa falan de mesela.

bence sevgilinle ayrı planlar yapmalısınız artık kız arkadaşını çağırmadan başbaşa takılın biraz. yada bi arkadaşının da söylediği gibi erkek arkadaşına şaka yollu bikaç kez söyle (mutlaka bikaç kez söylemelisin ama,erkekler bir kereden anlamaz), canım benle ilgilensene yaaaa falan de mesela.

yarın görüşücez tekrar şaka yollu laf söylerim. kız arkadaşımın da yüzsüzlük var sevgilisi gittiği gün ben sevgilimle buluşucağımı söyledim o da benim sevgilim de burada değil artık hep birlikte takılırız dedi öyle de oldu hep birlikte takılıyoruz.

Son düzenleme:
erkek arkadaşı umursasa zaten ilgilenir kız arkadaşın arsız belliki akıl var mantık var yani sen ne diye başkasının sevgilisini çekip saatlerce sorunlarını anlatıyosun sen niye yoksun yanlarında saatlerce beklemek zorunda kalıyosun biri sevgilin biri yakın kız arkadaşın gir sevgilinin koluna ikisini başbaşa bırakma ilgilen sevgilinle güven kendine biraz pasif olma senin sevgilin ama senden çok kız arkadaşın vakit geçiriyo nasıl iş

kız arkadaşımın sevgilisi var ama iş nedeniyle şu an şehir dışında ve bazı problemleri var. tabi bu problemleri de benim sevgilime anlatıp akıl alıyor. bir mekanda oturuyoruz ya gidip başbaşa bu problemi konuşuyorlar ben orada mal gibi 10 saat sevgilim gelir diye bekliyorum. o problemler bitmiyor zaten

Ay benim sevgilimin başında da var bitane bunlardan, sürekli hayatında bir problem vardır, benim sevgilim de bir güzin abla olduğu için gidip ondan akıl alması gerekmektedir mutlaka başkasının verdiği tavsiyeler işe yaramaz çünkü :47: O grup ortamında başka masalara köşelere çekilip konuşma olayını da yapıyorlardı ama en sonunda sevgilime patladım bi çeki düzen verdi kendine.Ama benim kızla tanışıklığım yoktu önceden.

Senin durumun daha da değişik sonuçta kız 4 yıllık arkadaşın çocukta sevgilin senden saklayacak neleri var ki, gidip başbaşa konuşuyorlar. Bence erkek arkadaşını kıskanıyormuş gibi değil de, dışlandığını düşünüyormuşsun gibi konuş kızla. Bir problemin olduğunda bana gel, sen beni kaç yıllık arkadaşımsın, x'le aramızı bile sen yaptın, bir problemin olduğunda bende sana yardım etmek isterim vs. vs. damardan yaklaş kıza, aklında birşeyler varsa bile vicdan azabı duysun, aynı şekilde başbaşa problem konuşmaya gittiklerinde tuvalete gir dönerken onların masalarına uğra, naapıyorsunuz bakalım başbaşa, yine y'yle ilgili bir durum mu var vs. diye ilgili davran ve gülümse, sana özel konuşuyoruz daha sonra gel diyecek halleri yok, sohbetlerine dahil ederler ya da kalkıp seninle birlikte masaya geçerler mecburen.

erkek arkadaşı umursasa zaten ilgilenir kız arkadaşın arsız belliki akıl var mantık var yani sen ne diye başkasının sevgilisini çekip saatlerce sorunlarını anlatıyosun sen niye yoksun yanlarında saatlerce beklemek zorunda kalıyosun biri sevgilin biri yakın kız arkadaşın gir sevgilinin koluna ikisini başbaşa bırakma ilgilen sevgilinle güven kendine biraz pasif olma senin sevgilin ama senden çok kız arkadaşın vakit geçiriyo nasıl iş

o konuları başbaşa konuşmaları gerekiyor da o yüzden olamıyorum yanlarında gitme sonra konuşun desem de aşkım sadece 5 dk diyor ve o 5 dk yarım saat oluyor. mesaj atıyorum gelmiyormusunuz diye birazdan gelicez. aynı okuldalar aynı sınıftalar o zaman konuşsunlar yok illa benimle buluştuğu zaman konuşulacak o konular.

o konuları başbaşa konuşmaları gerekiyor da o yüzden olamıyorum yanlarında gitme sonra konuşun desem de aşkım sadece 5 dk diyor ve o 5 dk yarım saat oluyor. mesaj atıyorum gelmiyormusunuz diye birazdan gelicez. aynı okuldalar aynı sınıftalar o zaman konuşsunlar yok illa benimle buluştuğu zaman konuşulacak o konular.

ne demek ya başbaşa konuşmaları gerekecek? ne kadar saçmalık madem kız 4 yıllık arkadaşın bence sende o konuşmalarda bulunmalısın, git yanlarına gir aralarına, aman yaaa seninde bitemedi konuların de takıl arkadaşına hatta. ay yeter hadi canım gel yanıma yaaa de, al kızın yanından götür. tahminimce onlar senden öncede arkadaş diye aralarına girmek istemiyorsun çekiniyorsun falan ama unutmaki sende sevgilisisin. her buluşmanızda o kızı çağırmayın yanınıza yaaaa...

Ay benim sevgilimin başında da var bitane bunlardan, sürekli hayatında bir problem vardır, benim sevgilim de bir güzin abla olduğu için gidip ondan akıl alması gerekmektedir mutlaka başkasının verdiği tavsiyeler işe yaramaz çünkü :47: O grup ortamında başka masalara köşelere çekilip konuşma olayını da yapıyorlardı ama en sonunda sevgilime patladım bi çeki düzen verdi kendine.Ama benim kızla tanışıklığım yoktu önceden.

Senin durumun daha da değişik sonuçta kız 4 yıllık arkadaşın çocukta sevgilin senden saklayacak neleri var ki, gidip başbaşa konuşuyorlar. Bence erkek arkadaşını kıskanıyormuş gibi değil de, dışlandığını düşünüyormuşsun gibi konuş kızla. Bir problemin olduğunda bana gel, sen beni kaç yıllık arkadaşımsın, x'le aramızı bile sen yaptın, bir problemin olduğunda bende sana yardım etmek isterim vs. vs. damardan yaklaş kıza, aklında birşeyler varsa bile vicdan azabı duysun, aynı şekilde başbaşa problem konuşmaya gittiklerinde tuvalete gir dönerken onların masalarına uğra, naapıyorsunuz bakalım başbaşa, yine y'yle ilgili bir durum mu var vs. diye ilgili davran ve gülümse, sana özel konuşuyoruz daha sonra gel diyecek halleri yok, sohbetlerine dahil ederler ya da kalkıp seninle birlikte masaya geçerler mecburen.

benimle de konuşuyor bende elimden gelen yardım tavsiyede bulunuyorum ama hani erkek olduğu için daha iyi anlar ya o yüzden anlatıyor ve her söylediği verdiği tavsiye de işe yarıyormuş. benimle sevgili olunca mı kıymete bindi bu çocuk anlamıyorum. diğer kız arkadaşlarımız da sohbet ediyor ama belli bir mesafe var belli bir sınır. diğer erkek arkadaşlarımıza da değil direk benim sevgilime anlatıyor. okulda zaten birliktesiniz o zaman anlat benim yanımda değil.

Bence kiz arkadasinin niyeti iyi degil, ya bu cocukdan hoslaniyordu ya baska birsey...
Sanirim bir sekilde cekici olmaya calisio, insan 1-2 kez danisi hergün hergün ne bu ?
Bisanan insan bile 1-2 kez avukata gider bu ne yani....
Okadar hal edemicek sorunu var ise sevigilisiyle ayrilsin olsun, ama ozaman tam basina kalir :)

Bence kiz ile konusma, egosunu tatmin etmis olursun, zaaten o bunu bilincli yapiyordur.

Erkek arkadasinla konus, ama biraz mantikli cok kiskanc bir kiz gibi degilde, mantikli hokkali laflari kondur.
Empati yapmasini da iste..
Kolay gelsin zor bi durum ama cözülür merak etme.

benimle de konuşuyor bende elimden gelen yardım tavsiyede bulunuyorum ama hani erkek olduğu için daha iyi anlar ya o yüzden anlatıyor ve her söylediği verdiği tavsiye de işe yarıyormuş. benimle sevgili olunca mı kıymete bindi bu çocuk anlamıyorum. diğer kız arkadaşlarımız da sohbet ediyor ama belli bir mesafe var belli bir sınır. diğer erkek arkadaşlarımıza da değil direk benim sevgilime anlatıyor. okulda zaten birliktesiniz o zaman anlat benim yanımda değil.

bide okulda birlikteler? ve buluştuğunuzda erkek arkadaşın tamam 5 dak. deyip kızla başbaşa başka masaya geçiyor.. pes doğrusu

sen varken başbaşa konuşmaları çok çok saçma yalnız..
sen yokken bile saçma hatta....
sevgiline gayet te güzel tavır yapabilirsin....
ben olsam kalkar giderim

yani onların arasında senin bilmediğin başbaşa konuşulması gereken konular var öylemi gözünü aç bence yanlış anlama ne kadın milletine nede erkeklere güven olur anlatırken anlatırken bi bakmışsın ikisi sevigli oluvermiş sen kendin diyosun benden çok beraber vakit geçiriyorlar diyo okuldada yapışık ikiz gibiler demekki kızın sorunları bitmiyo çözümde bulamamışlarki hala konuşup seni konudan uzak tutuyolar kız arkadaşınında belliki işine gelmiş erkek arkadaşıda hazır uzakta senin sevilinin yanında ondan akıl alarak teselli buluyo uyuz oldum kız arkadaşına senin dostun olsa seni gerçekten tanısa bunu yapmaz bence

ne demek ya başbaşa konuşmaları gerekecek? ne kadar saçmalık madem kız 4 yıllık arkadaşın bence sende o konuşmalarda bulunmalısın, git yanlarına gir aralarına, aman yaaa seninde bitemedi konuların de takıl arkadaşına hatta. ay yeter hadi canım gel yanıma yaaa de, al kızın yanından götür. tahminimce onlar senden öncede arkadaş diye aralarına girmek istemiyorsun çekiniyorsun falan ama unutmaki sende sevgilisisin. her buluşmanızda o kızı çağırmayın yanınıza yaaaa...

aynen öyle benden önce arkadaşlar diye pek bir şey demek istemiyorum ama demem gerekiyor artık 2 haftadır bu durumu çekiyorum ve yarında bu devam ederse sonu ayrılık olur çünkü gerçekten kırıcı konuşabilirim onlara karşı. bitmez o konular her an her saniye sorun. bana sarılıyor ya da öpüyor ya sevgilim o anda aa yine böyle böyle dedi napıcam ben diye bizi rahtsız ediyor. bu zamanlamayı nasıl tutturuyor bilmiyorum

Back
X