- Konu Sahibi hazinekutusu
-
neden erekek arkadaşınızla kız arkadaşınızı bu kadar yüz göz ediyosunuz anlamadım .şimdiki nesilleri anlamak gerçekten zor..
ondan sonrada yok sevgilime asıldı yok şunu dedi yok sırıttı yok kırıttı bilemem ne ..sen ona o fırsatı elinde altın tepsiyle sunarsan oda üstüne düşeni yapar elbet..
şimdi 4 senelik arkadasını tanıyorsan eğer gercekten niyetini yada eğilimini anlaman lazım.benim 15 senelik arkadaşım dostum kardeşim var.annesine anne derim anneme anne der.ben eşimle evenmeden öncede hep birlikte takılırdık su an evlendik hala hep birlikteyiz.birçok kız arkadasım var uzun zamnadan beri tanıdığım ama evimde kalabilen tek kişi bu kardeşimdir.eşimlede kardeş gibilerdir.onunda bir sözlüsü var oda bize sonradan katıldı.eşim bazen bişey olur ne bileyim konusmak için olsun kızdırmak için olsun su baldızı bi arayalım der bazen ben xxx i arayayım bi napıo derim konusurken eşime veririm onlarda konusur.ilk basta tuhaf bşir durum gibi gelecek belki evli arkadaslarım size ama hani demek istediğim karsındaki insanı tanımak ve anlayabilmekle ilgili.benim bu arkadasım tabi senin arkadasın gibi üşütme dikkat et falan gibi yaklaşımlarda bulunmaz o ayrı konu.oturmasına kalmasına konusmasına hareketlerine bile özen gösteriri benim kardeşim asla benim olmadığım odada eşimle bile bulunmaz ben nereye o arkamdan gelir çok fazla önemser böyle seyleri bende tabi aynı sekilde bilir huyumu bende oınun huyunu.hani kıskanacağım son insandır.ama baska bir arkadasım dahavar 7 senelik eşimi benden önceleride tanıyordu ben sonraan tanıstım eşimle hal hareketleri gıydığı kıyafetler konusmalar rahatlık beni asırı rahatsız etti.hatta xxx arkadasım bile dedi evine gelmesin ben bu kızı sevmiyorum çok fazla rahat dedi.haklıydı eşim bile bana dediki bu kız adamı yoldan çıkartır uysan dedi gelmesin bize dedi eşim bile rahatsız oldu.yani arkadas var arkadas var.tanımana güvenmene baglı.eger dediğin gibi çok yakın arkadasanız sen bunu arkadasınla konusmalısın anlayacak ve hak verecektir tam tersi tepki veriyorsa zaten yakın arkadasın değildir.
gitmiyor zatenüniversite sınavına hazırlanan varsa hiç sevgili olaylarına bulaşmasın derim. şu an üniversite sınavına hazırlanmıyorum açıkcası çalışamıyorum
merhaba arkadaşlar
umarım bana yardımcı olursunuz. çevremde bu sorunu güvenip de anlatabileceğim kimse yok..
gerçekten bu durumu yazarak anlatmak çok zormuş..
benim bir ilişkim var daha 2 ay oldu ve gerçekten seviyorum bu yüzden de kıskanıyorum.
biz 6 arkadaşız hep birlikte takılıyoruz. sevgilimle bu gruba dahil olunca tanıştım. bu gurubun içinde 4 senelik yakın bir kız arkadaşım var. sevgilim ve kız arkadaşım çok yakınlar ve bu durum beni ciddi anlamda rahatsız ediyor. bunu söyleyemiyorum söyleyemem de çünkü kaybetmekten ve gerçekten sevdiğim birini bırakmaktan korkuyorum. belki bana öyle geliyor ama gözlemlerim beni rahatsız ediyor. 3 gündür görüşmemiştik bugün görüştük ve benimle de ilgilendi ama kız arkadaşımla ve onun sevgili problemleriyle daha fazla ilgilendi her zaman olduğu gibi grup içinde erkek ve kız arkadaşlarımız var ama o ikisi birbirleriyle uğraşmayı daha çok seviyorlar. bir olayı anlatırken sanki birbirlerine anlatıyorlar.
belki ben yanlış anlıyorum bilmiyorum kafam çok karışık bu konuda.
grup içindeki diğer kızlarla bu kadar samimi değil benim en yakın arkadaşım dediğim insanla samimi. kız arkadaşım benim sevgilime kendi sevgilisiymiş gibi davranıyor ceketini giy dikkat düşme yarın erken gelemeyeceksen sana göre ayarlayalım vs vs. diğer erkek arkadaşlarımıza böyle değil ama benim sevgilime bu şekilde davranıyor. benden daha ilgili davranıyor.
artık ayrılık fikrine alışmaya çalışıyorum ve bu hiç kolay değil. sınavlarım var ve ben uyuyamıyorum çalışamıyorum ve içmekten başka seçeneğim yok sanki.
çok seviyorum ve onu bırakmak istemiyorum daha kötüsü en yakın kız arkadaşımı kaybetmek istemiyorum.
ne yapabilirim ? ? ?
Konuyu hortlatıyorum fazlasıyla merak ettim.
Evet büyük ihtimal öyle olmuşturNerdeyse 3 sene gecmis bu konu acilali.
Bence coktan ayrildilar konu sahibi ve sevgilisi.
Oyle bi his var.
Bu durumu her kız illa bir kere yaşamıştır,ben de yaşadım. İnsan işin içinde olunca ne yapacağını hangi tarafa inanacağını şaşırıyor. Çok haklısın,allah yardımcın olsun. Dışardan objektif bi şekilde fikir al bence. Mesela baska arkadaslarına sor bakalım onlar da hissetmiş mimerhaba arkadaşlar
umarım bana yardımcı olursunuz. çevremde bu sorunu güvenip de anlatabileceğim kimse yok..
gerçekten bu durumu yazarak anlatmak çok zormuş..
benim bir ilişkim var daha 2 ay oldu ve gerçekten seviyorum bu yüzden de kıskanıyorum.
biz 6 arkadaşız hep birlikte takılıyoruz. sevgilimle bu gruba dahil olunca tanıştım. bu gurubun içinde 4 senelik yakın bir kız arkadaşım var. sevgilim ve kız arkadaşım çok yakınlar ve bu durum beni ciddi anlamda rahatsız ediyor. bunu söyleyemiyorum söyleyemem de çünkü kaybetmekten ve gerçekten sevdiğim birini bırakmaktan korkuyorum. belki bana öyle geliyor ama gözlemlerim beni rahatsız ediyor. 3 gündür görüşmemiştik bugün görüştük ve benimle de ilgilendi ama kız arkadaşımla ve onun sevgili problemleriyle daha fazla ilgilendi her zaman olduğu gibi grup içinde erkek ve kız arkadaşlarımız var ama o ikisi birbirleriyle uğraşmayı daha çok seviyorlar. bir olayı anlatırken sanki birbirlerine anlatıyorlar.
belki ben yanlış anlıyorum bilmiyorum kafam çok karışık bu konuda.
grup içindeki diğer kızlarla bu kadar samimi değil benim en yakın arkadaşım dediğim insanla samimi. kız arkadaşım benim sevgilime kendi sevgilisiymiş gibi davranıyor ceketini giy dikkat düşme yarın erken gelemeyeceksen sana göre ayarlayalım vs vs. diğer erkek arkadaşlarımıza böyle değil ama benim sevgilime bu şekilde davranıyor. benden daha ilgili davranıyor.
artık ayrılık fikrine alışmaya çalışıyorum ve bu hiç kolay değil. sınavlarım var ve ben uyuyamıyorum çalışamıyorum ve içmekten başka seçeneğim yok sanki.
çok seviyorum ve onu bırakmak istemiyorum daha kötüsü en yakın kız arkadaşımı kaybetmek istemiyorum.
ne yapabilirim ? ? ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?