- Konu Sahibi hazinekutusu
-
Oo tebrikleranlatsana biraz daha ne yaptın, ne dedin sevgiline de izin vermedin o ne dedi?
o konuları başbaşa konuşmaları gerekiyor da o yüzden olamıyorum yanlarında gitme sonra konuşun desem de aşkım sadece 5 dk diyor ve o 5 dk yarım saat oluyor. mesaj atıyorum gelmiyormusunuz diye birazdan gelicez. aynı okuldalar aynı sınıftalar o zaman konuşsunlar yok illa benimle buluştuğu zaman konuşulacak o konular.
bana bu durum normal gelmedi:26:yani senden gizli özel ne konuşabilir ki bu iki insan.kız senin en yakın arkadaşınsa senin yanındada sevgilinle konuşabilir sana da sıkıntısını anlatabilir.yanlış anlama ama bana hiç normal gelmedi bu durumsen sevgilinle arkadaşını fazla biraraya getirmemeye çalış kısklandığını belli etme ama onları başbaşa da bırakma
yok artık daha neler seni yanlarına almadan başbaşa konuşuyolar öylemive sende buna dayanabiliyosun çok sabırlısın gerçekten bu bana yapılsa orayı başlarına yıkardım heralde
kimseyle konuşma ne arkadaşınla ne sevgilinle. hoş bana kalsa ayrıl sevgilinden kızı da boz onunla da görüşme ama madem seviyorum diyorsun o zaman akıllı kadını oyna. sevgiline ciddi anlamda sırnaş. kız bir daha birlikte takılalım derse de ayy canım ya özel bişeyler planladım ben kusura bakma falan de. bir arar iki arar sonra keser. haa sevgilin derse aşkım onlarla buluşalım falan diye hayrola canım güzin ablalalığın mı tuttu de. bırak okulda ne konuşuyorlarsa konuşsunlar. aralarını soğutman gerek. ama kavgayla değil aklını kullan birbirlerini minimum düzeyde görmelerini sağla.
sahlaman ın dediklerine kesinlikle katılıyorum. agresif görünmen, onları kıskandığını belli etmen seni itici yapacaktır. hem kız ne de olsa yakın bir arkadaşın. ayrıca çocuğu da seviyorsun. ne onu kaybet ne diğerini.
bu durumda bu kadar kıskanırken cool görünmek zor biliyorum ama akıllı oyna. başbaşa konuşmalarına izin verme. buluştuğunuzda kendine çok özen göster, süslen ve erkek arkadaşına çok yakın davran,dokun. kızla da güleryüzlü konuş, espriler yap. sürekli ikisini inceliyor gibi olma. ayrıca sürekli neden bir arada olmak zorundasınız ki. okulda zaten istedkleri an görüşebilirler. hem siz daha çok yenisiniz. erkek arkadşınla başbaşa takılın ve o kızın muhabbetini geçirmeyn aranzda birlikteyken.
Adım kadar eminim ki kızarkadaşınız sevgilinize karşı boş değil. Hem bu devirde ne cesarette sevgilinizi böyle rahat bırakıyosunuz. Benim 5 yıllık en yakın arkadşm sevgilime aşık oldu, bunları asla asla gözardı etmeyin eğer seviyosanız harekete geçin derim. Ee ne demişler kadınlar gözyaşlarını silen erkeğe aşık olurlar bkz. erkek arkadaşınızdan akıl alması.
başta sorun yapmıyordum sonuçta güvendiğin kişiler ve arkadaşlar ben yardım edemiyorum bari erkek arkadaşım yardım etsin yani yeter ki kız arkadaşım mutlu olsun diye düşünüyordum tabi işler bir anda değişti ama şu an durum iyi en azından artık konuşmak için yanımdan kalkmıyor sevgilim. evet sabrıma bende hayran kaldım ama bunda en büyük etki kaybetme korkusu.
kaybetme korkusu yüzünden kendini yiyip bitiriyosun canım sanada yazık amaboşversene dünyanın sonu değilki üniversite sınavına hazırlanırken bende aşk acısı çektim beni üzüyo diye kendimi yıprattım peşinden koştum ama aptallık etmişim ayrıca benimde normal erkek arkadaşım var ve konuşuruz da dertleşiriz de ama hep bi seviye içerisinde yani tek gizlice konuştuğumuz şey kız arkadaşına yapacağımız süprizdi o kadar yani arkadaşınla sevgilinin durumu bana normal gelmedi ayrıca konuşmalar falan bence kendini üzme sen üzüleceğine bırak onlar üzülsün :113:
sevgilin yada kız arkadaşın birbirine karşı boş değil aralarında birşey vardır demiyorum ama ben bir kızla erkeğin bu derece yakın olmasını doğru bulmuyorum.özellikle de taraflardan birinin sevgilisi varsa yada evliyse bu derece samimiyet hoş değilerkek arkadaşım kendi hayat deneyimlerini anlatıyor benim bilmemem gereken şeyler demek ki o kıza anlatıyor. söyledim zaten arkadaşlarınla okulda görüşüyorsun zaten benim yanımdayken biraz benimle ilgilen diye şimdilik iyi bir sıkıntı yok umarım böyle devam eder. kıskandığını gizlemek o kadar zor ki ama durumu fark etmemeleri için gülmeye çalışıyorum. kız arkadaşımla da durumlar kötüleşiyor durmadan neyin var diye soruyor ve sınav yüzünden böyle olduğumu söylüyorum. istemsiz şekilde bazen ikisine de kötü davranabiliyorum. özellikle kız arkadaşıma
merhaba arkadaşlar
umarım bana yardımcı olursunuz. çevremde bu sorunu güvenip de anlatabileceğim kimse yok..
gerçekten bu durumu yazarak anlatmak çok zormuş..
benim bir ilişkim var daha 2 ay oldu ve gerçekten seviyorum bu yüzden de kıskanıyorum.
biz 6 arkadaşız hep birlikte takılıyoruz. sevgilimle bu gruba dahil olunca tanıştım. bu gurubun içinde 4 senelik yakın bir kız arkadaşım var. sevgilim ve kız arkadaşım çok yakınlar ve bu durum beni ciddi anlamda rahatsız ediyor. bunu söyleyemiyorum söyleyemem de çünkü kaybetmekten ve gerçekten sevdiğim birini bırakmaktan korkuyorum. belki bana öyle geliyor ama gözlemlerim beni rahatsız ediyor. 3 gündür görüşmemiştik bugün görüştük ve benimle de ilgilendi ama kız arkadaşımla ve onun sevgili problemleriyle daha fazla ilgilendi her zaman olduğu gibi grup içinde erkek ve kız arkadaşlarımız var ama o ikisi birbirleriyle uğraşmayı daha çok seviyorlar. bir olayı anlatırken sanki birbirlerine anlatıyorlar.
belki ben yanlış anlıyorum bilmiyorum kafam çok karışık bu konuda.
grup içindeki diğer kızlarla bu kadar samimi değil benim en yakın arkadaşım dediğim insanla samimi. kız arkadaşım benim sevgilime kendi sevgilisiymiş gibi davranıyor ceketini giy dikkat düşme yarın erken gelemeyeceksen sana göre ayarlayalım vs vs. diğer erkek arkadaşlarımıza böyle değil ama benim sevgilime bu şekilde davranıyor. benden daha ilgili davranıyor.
artık ayrılık fikrine alışmaya çalışıyorum ve bu hiç kolay değil. sınavlarım var ve ben uyuyamıyorum çalışamıyorum ve içmekten başka seçeneğim yok sanki.
çok seviyorum ve onu bırakmak istemiyorum daha kötüsü en yakın kız arkadaşımı kaybetmek istemiyorum.
ne yapabilirim ? ? ?
Arkadaşın 4 yıllık, sevgilin 2 ay. Arkadaşının az çok nasıl bir insan olduğunu en önemlisi karakterini anlamış olman gerekir.Daha önceden ,sevgilinle ilgili nasıl cümleler kuruyordu neler anlatıyordu onları bir düşün.sevgilinle kız arkadaşın önceden arkadaş oldukları için aralarında samimiyet vardı tamam ama siz sevgili olduğunuz andan itibaren kız arkadaşının ve sevgilinin kendini çekmesi ,araya mesafe koyması gerekirdi. Bence sevgilinle konuş bu durumu.Benden başka bir kızla samimi olmanı istemiyorum...diye konuş.Arkadaşta olsa bir yere kadardır yani...
Erkek arkadaşın mı onla daha ilgili yoksa kız arkadaşın mı.Önce buna karar ver.Hangi tarafın daha ilgili olduğunu düşünüyosan o kişiyle açık açık konuş, rahatsız olduğunu anlat.Eğer seni gerçekten seviyosa erkek arkadaşın veya kız arkadaşın zaten snn bu rahatsızlığın olmasın die mesafesini koruyacaktır.Ama hala devam ederse konuştuğun kişi bil ki orda bişey var.
Arkadasım, sevgili ve universite sınavı olayını nasil birarada götürüyorsun, ben bunu daha cok merak ettim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?