sevgilim ve en yakın kız arkadaşım

bana bu durum normal gelmedi:26:yani senden gizli özel ne konuşabilir ki bu iki insan.kız senin en yakın arkadaşınsa senin yanındada sevgilinle konuşabilir sana da sıkıntısını anlatabilir.yanlış anlama ama bana hiç normal gelmedi bu durumsen sevgilinle arkadaşını fazla biraraya getirmemeye çalış kısklandığını belli etme ama onları başbaşa da bırakma

Oo tebrikler anlatsana biraz daha ne yaptın, ne dedin sevgiline de izin vermedin o ne dedi?

her zaman gittiğimiz kafe ye gittik. tabi kız arkadaşım sevgilisiyle mesajlaşıyor her zaman ki gibi yine başladı böyle diyor ne diyeyim falan diye. erkek arkadaşım yine akıl vermeye başladı. ben tabi sıkıldığımı belli ettim. noldu aşkım falan diyince üniversite sınavının canımı sıktığını falan anlattım biraz diramatikleştirdim durumu.denemelerimin düşük olduğundan falan bahsettim öyle =)) bir de özlediğimi falan söyledim o şekilde =)) ki üniversite sınavı ilk defa işime yaradı =)) benimle ilgilenmesini istedim ona ihtiyacım olduğunu falan söyledim böyle kurtardım durumu.

yok artık daha neler seni yanlarına almadan başbaşa konuşuyolar öylemi ve sende buna dayanabiliyosun çok sabırlısın gerçekten bu bana yapılsa orayı başlarına yıkardım heralde

erkek arkadaşım kendi hayat deneyimlerini anlatıyor benim bilmemem gereken şeyler demek ki o kıza anlatıyor. söyledim zaten arkadaşlarınla okulda görüşüyorsun zaten benim yanımdayken biraz benimle ilgilen diye şimdilik iyi bir sıkıntı yok umarım böyle devam eder. kıskandığını gizlemek o kadar zor ki ama durumu fark etmemeleri için gülmeye çalışıyorum. kız arkadaşımla da durumlar kötüleşiyor durmadan neyin var diye soruyor ve sınav yüzünden böyle olduğumu söylüyorum. istemsiz şekilde bazen ikisine de kötü davranabiliyorum. özellikle kız arkadaşıma

yok artık daha neler seni yanlarına almadan başbaşa konuşuyolar öylemi ve sende buna dayanabiliyosun çok sabırlısın gerçekten bu bana yapılsa orayı başlarına yıkardım heralde

başta sorun yapmıyordum sonuçta güvendiğin kişiler ve arkadaşlar ben yardım edemiyorum bari erkek arkadaşım yardım etsin yani yeter ki kız arkadaşım mutlu olsun diye düşünüyordum tabi işler bir anda değişti ama şu an durum iyi en azından artık konuşmak için yanımdan kalkmıyor sevgilim. evet sabrıma bende hayran kaldım ama bunda en büyük etki kaybetme korkusu.

okulda zaten birlikteler ve sınav haftası ders çalışmak amaçlı buluşuyorlar. tabi bende diğer arkadşlardan eee neler yaptınız bugün diye nolduğunu öğrenmeye çalışıyorum her birinden bir şekilde durumu kontrol etmeye çalışıyorum. sevgilime öyle bir şey diyemem sadece tamam buluşalım derim ya da bugün ben sadece seninle vakit geçirmek istiyordum aşkımm falan derim

erkek arkadaşımın yanına giderken özen gösteriyorum kendime o konuda bir sıkıntı yok. bir arada olmamızın nedenini bende çözemedim ama çok eğlendiğimizden büyük ihtimalle yani bir ortam olur zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın ve bu her buluşmada tekrarlanır aynı durum o eğlence bir an olsun sorunlardan uzaklaşma olayı o yüzden hep birlikte takılıyoruz. ki bundan rahatsız değilim tek rahatsız olduğum konu o kızın sevgilimle olan yakınlığıydı ki bu da bir nevi çözüldü

kız arkadaşım sevgilimden hoşlanıyor mu bilmiyorum sonuçta ben kıskançlık yüzünden olayları bu şekilde yorumlamış da olabilirim. harekete geçtim ve olumlu bir sonuç geldi bile =))

kaybetme korkusu yüzünden kendini yiyip bitiriyosun canım sanada yazık ama boşversene dünyanın sonu değilki üniversite sınavına hazırlanırken bende aşk acısı çektim beni üzüyo diye kendimi yıprattım peşinden koştum ama aptallık etmişim ayrıca benimde normal erkek arkadaşım var ve konuşuruz da dertleşiriz de ama hep bi seviye içerisinde yani tek gizlice konuştuğumuz şey kız arkadaşına yapacağımız süprizdi o kadar yani arkadaşınla sevgilinin durumu bana normal gelmedi ayrıca konuşmalar falan bence kendini üzme sen üzüleceğine bırak onlar üzülsün :113:

kaybetme korkusu gerçekten çok acı ve kelimelerle tarif etmek o kadar güç ki. ama gerçekten sevdiğin biri hayatında olduğunda her şey değişiyor. allah korusun tabi ama hayat şartları ayrılırız bir hiç bir şey belli olmaz. yanlış bir karar vermeden kimseyi kırmadan bu durumdan tamamen kurtulmak amacım. üniversite zamanı aşk gerçekten çok zor. kız arkadaşı tabi ki de olabilir konuşabilir ona bir şey diyemem ama mesafe çok önemli ve benim de o kızı tanımam. bana da normal gelmiyor ama böyle durumu kabul etmek o kadar zor ki. umarım ben kıskançlık yüzünden böyle anlamışımdır diyorum.

neden erekek arkadaşınızla kız arkadaşınızı bu kadar yüz göz ediyosunuz anlamadım .şimdiki nesilleri anlamak gerçekten zor..
ondan sonrada yok sevgilime asıldı yok şunu dedi yok sırıttı yok kırıttı bilemem ne ..sen ona o fırsatı elinde altın tepsiyle sunarsan oda üstüne düşeni yapar elbet..

sevgilin yada kız arkadaşın birbirine karşı boş değil aralarında birşey vardır demiyorum ama ben bir kızla erkeğin bu derece yakın olmasını doğru bulmuyorum.özellikle de taraflardan birinin sevgilisi varsa yada evliyse bu derece samimiyet hoş değililişkinin boyutu onlar bile anlamadan değişebiliro zaman daha çok yıkılırsın sana tavsiyem soğukkanlı bir şekilde onların görüşmelerini azalt başbaşa asla bırakma.sana abla tavsiyesi

şimdi 4 senelik arkadasını tanıyorsan eğer gercekten niyetini yada eğilimini anlaman lazım.benim 15 senelik arkadaşım dostum kardeşim var.annesine anne derim anneme anne der.ben eşimle evenmeden öncede hep birlikte takılırdık su an evlendik hala hep birlikteyiz.birçok kız arkadasım var uzun zamnadan beri tanıdığım ama evimde kalabilen tek kişi bu kardeşimdir.eşimlede kardeş gibilerdir.onunda bir sözlüsü var oda bize sonradan katıldı.eşim bazen bişey olur ne bileyim konusmak için olsun kızdırmak için olsun su baldızı bi arayalım der bazen ben xxx i arayayım bi napıo derim konusurken eşime veririm onlarda konusur.ilk basta tuhaf bşir durum gibi gelecek belki evli arkadaslarım size ama hani demek istediğim karsındaki insanı tanımak ve anlayabilmekle ilgili.benim bu arkadasım tabi senin arkadasın gibi üşütme dikkat et falan gibi yaklaşımlarda bulunmaz o ayrı konu.oturmasına kalmasına konusmasına hareketlerine bile özen gösteriri benim kardeşim asla benim olmadığım odada eşimle bile bulunmaz ben nereye o arkamdan gelir çok fazla önemser böyle seyleri bende tabi aynı sekilde bilir huyumu bende oınun huyunu.hani kıskanacağım son insandır.ama baska bir arkadasım dahavar 7 senelik eşimi benden önceleride tanıyordu ben sonraan tanıstım eşimle hal hareketleri gıydığı kıyafetler konusmalar rahatlık beni asırı rahatsız etti.hatta xxx arkadasım bile dedi evine gelmesin ben bu kızı sevmiyorum çok fazla rahat dedi.haklıydı eşim bile bana dediki bu kız adamı yoldan çıkartır uysan dedi gelmesin bize dedi eşim bile rahatsız oldu.yani arkadas var arkadas var.tanımana güvenmene baglı.eger dediğin gibi çok yakın arkadasanız sen bunu arkadasınla konusmalısın anlayacak ve hak verecektir tam tersi tepki veriyorsa zaten yakın arkadasın değildir.

Erkek arkadaşın mı onla daha ilgili yoksa kız arkadaşın mı.Önce buna karar ver.Hangi tarafın daha ilgili olduğunu düşünüyosan o kişiyle açık açık konuş, rahatsız olduğunu anlat.Eğer seni gerçekten seviyosa erkek arkadaşın veya kız arkadaşın zaten snn bu rahatsızlığın olmasın die mesafesini koruyacaktır.Ama hala devam ederse konuştuğun kişi bil ki orda bişey var.

Arkadaşın 4 yıllık, sevgilin 2 ay. Arkadaşının az çok nasıl bir insan olduğunu en önemlisi karakterini anlamış olman gerekir.Daha önceden ,sevgilinle ilgili nasıl cümleler kuruyordu neler anlatıyordu onları bir düşün.sevgilinle kız arkadaşın önceden arkadaş oldukları için aralarında samimiyet vardı tamam ama siz sevgili olduğunuz andan itibaren kız arkadaşının ve sevgilinin kendini çekmesi ,araya mesafe koyması gerekirdi. Bence sevgilinle konuş bu durumu.Benden başka bir kızla samimi olmanı istemiyorum...diye konuş.Arkadaşta olsa bir yere kadardır yani...

tabi ki de arkadaşımı biraz olsun tanıyorum. biz sevgili olmadan önce arkadaşım sırf ondan bahsediyordu. benim sevgilim gerçekten komik ve eğlenceli biridir ortamı hemen neşelendirir. arkdaşımda bunlardan bahsederdi bugün böyle yaptı şöyle dedi gibisinden tabi ben o zamanlar tanımıyordum. tanıştık daha sonra da sevgili olduk hatta bunlar arkadaşım sayesinde oldu. ben üniversite sınavım olduğu için sevgili istemiyordum ama oldu. tek samimi olduğu 2 kız var başka yok kız arkadaşı çünkü devamlı ortak arkadaşlarımızla takılıyor. kız arkadaşımla olan samimiyetlerini bir yere kadar engelleyebilirim sonuçta.

kız arkadaşım onunla daha çok ilgileniyor. ve kız arkadaşımla bu konuyu konuşamam ya ben yanlış anladıysam. emin olduktan sonra ancak konuşabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…