• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim ve en yakın kız arkadaşım

neden erekek arkadaşınızla kız arkadaşınızı bu kadar yüz göz ediyosunuz anlamadım .şimdiki nesilleri anlamak gerçekten zor..:47:
ondan sonrada yok sevgilime asıldı yok şunu dedi yok sırıttı yok kırıttı bilemem ne ..sen ona o fırsatı elinde altın tepsiyle sunarsan oda üstüne düşeni yapar elbet..:47:

bir kızı bazı konularda en iyi erkek anlar bu erkekler içinde geçerli. ama samimiyet sınırları aşınca böyle sonuçlar ortaya çıkıyor. evet ben başta hata yaptım. ikisine de güvendiğim ve kız arkadaşım sorunlarını çözsün diye erkek arkadaşımla konuşmasına izin verdim. ama kimseye güvenmemem gerekiyormuş...

şimdi 4 senelik arkadasını tanıyorsan eğer gercekten niyetini yada eğilimini anlaman lazım.benim 15 senelik arkadaşım dostum kardeşim var.annesine anne derim anneme anne der.ben eşimle evenmeden öncede hep birlikte takılırdık su an evlendik hala hep birlikteyiz.birçok kız arkadasım var uzun zamnadan beri tanıdığım ama evimde kalabilen tek kişi bu kardeşimdir.eşimlede kardeş gibilerdir.onunda bir sözlüsü var oda bize sonradan katıldı.eşim bazen bişey olur ne bileyim konusmak için olsun kızdırmak için olsun su baldızı bi arayalım der bazen ben xxx i arayayım bi napıo derim konusurken eşime veririm onlarda konusur.ilk basta tuhaf bşir durum gibi gelecek belki evli arkadaslarım size ama hani demek istediğim karsındaki insanı tanımak ve anlayabilmekle ilgili.benim bu arkadasım tabi senin arkadasın gibi üşütme dikkat et falan gibi yaklaşımlarda bulunmaz o ayrı konu.oturmasına kalmasına konusmasına hareketlerine bile özen gösteriri benim kardeşim asla benim olmadığım odada eşimle bile bulunmaz ben nereye o arkamdan gelir çok fazla önemser böyle seyleri bende tabi aynı sekilde bilir huyumu bende oınun huyunu.hani kıskanacağım son insandır.ama baska bir arkadasım dahavar 7 senelik eşimi benden önceleride tanıyordu ben sonraan tanıstım eşimle hal hareketleri gıydığı kıyafetler konusmalar rahatlık beni asırı rahatsız etti.hatta xxx arkadasım bile dedi evine gelmesin ben bu kızı sevmiyorum çok fazla rahat dedi.haklıydı eşim bile bana dediki bu kız adamı yoldan çıkartır uysan dedi gelmesin bize dedi eşim bile rahatsız oldu.yani arkadas var arkadas var.tanımana güvenmene baglı.eger dediğin gibi çok yakın arkadasanız sen bunu arkadasınla konusmalısın anlayacak ve hak verecektir tam tersi tepki veriyorsa zaten yakın arkadasın değildir.

aradaki samimiyet sınırları korunduğu sürece ben bir şey demem zaten. ama benim yanımdan kalkıp gidip başka yerde konuşmaları ki bunun her buluşmamızda tekrarlanması benim için sorun oldu. benimde samimi konuştuğum erkek arkadaşlarım var ama hiç birine sevgilisinin yanında böyle yapmam. kız arkadaşımın sevgilisini tanıyorum bir kaç kez buluştuk ben böyle bir şey yapmadım hatta yanlarında fazla durmadım. aynı hareketi düşünceyi kız arkadaşım bana karşı gösteremedi. ben kız arkadaşıma her konuda güvenirim ama erkek konusunda güvenmem çünkü o konuda kendisini tanıyorum. erkek düşkünü gibi düşünme sadece yanında rahat hissettiği erkeği istiyor ona bağlanıyor diyeyim. ama bana böyle bir kazık atarsa naparım bilmiyorum

gitmiyor zaten :( üniversite sınavına hazırlanan varsa hiç sevgili olaylarına bulaşmasın derim. şu an üniversite sınavına hazırlanmıyorum açıkcası çalışamıyorum

Böylede olmaz ki. Bu cocuk seninle evlenir gelecegini garanti altına alacaksa tamam ama o zaten üniversiteye kapağı atmış, gayet rahat, sen sınava hazırlanıyorsun bu cocuktan ayrıldın diyelim 1 senen kaybolmuş olacak ki, eğer dediğin gibi çalışmadıysan gitti bir sene cunku sınava 2 hafta falan kalmış olması lazım, yanılmıyorsam.

erkek arkadaşınla siz sevgiliyseniz neden arkadaşlarınlaaa ve sevglnle bırlıkte buuluşuosun anlamadım ..
sonuçta sevvgilisiniz herşei beraber paylaşmalısın .. kızla mesafenı koru bence erkek arkdaşnda bu knuyu çıtlat

bence onlar ruh eşiymiş... aradan çekil derim.. bu kadar iyi anlaşıyorlarsa yanlış kişilerle birlikte olabilirler...
sonra birbirlerini sevdiklerini fark ederlerse üzülebilirsin.. böyle şeyler çok sık oluyor.

ıyyyhhh ıyhhh.

öyle bıktım ki bu durumdan.

üç senedir kene temizler gibi kız arkadaş temizliyorum biri gidiyor biri geliyor.

öyle de saf bir sevgilim var ki. gelir bana anlatır böyle dedi bunu istedi zor durumdaymış yardım istedi kıramadım aşkım ne yapsaydım diye. sen dert babası mısın, süperman misin nesin yani sana ne milletin derdinden?

erkek arakdaşınla konuş. abartttınız artık de. ama sakin ol. bağırır çağırırsan duymak istemediğin şeyler duyabilirsin. diğer yandan arkdaşını da kırabilirsin. oturup senin hakkında bizi kıskanıyor diye konuşma ihtimalleri var ki bir de. evlere şenlik. o yüzden dikkatli davran.

hatta sana aşama aşama ne yapacağını da anlatabilirim bir ara bir kızla resmen satranç oynadım bir yıl boyunca :27:

ne yap ne et cici kız ol ama. şikayetçi dırdırcı görünme. ne diyorsan mağdur durumunda söyle. asla saldırıya geçme. yeni ilişkilerde erkekler ipleri elde tutmak ister çünkü.

hadi sana iyi şanslar. ciddi ciddi şansa ihtiyacın var.

Ay gelişmeler ne konuyu baştan sona okudum çok merak ettim şimdi. Kıza sinir oldum. Ben olsam oho..........

En yakın kız arkadaşın nasıl sevgiline bu kadar yakın olabiliyor ki tamam eski arkadaş olabilirler ama sevgilisi olan bi erkekle bi kızın arasında mesafe olmalı. Ben olsam heralde kıyametleri koparırdım arkadaş falan dinlemem kızı saçlarından tutup duvara sürter sürter kıvılcım çıkarıp derisine tuz basardım. Böyle de kıskanç birisiyim :D :D

Kiz arkadasin tam bir"........" saf olma conimmmmm kurtul o kizdan ne 4yili o seni senin onu dusundugun kadar umursasa defolur gider aranizdan yalniz birakir iki dakkaaaaaaa

benimde aynı problemim var bende bununla ilgili bi konu açtım anlattığın herşey benim ilişkimde de var bende ne yapıcağımı bilmiyorum ama sanırım bu konuyu kız arkadaşımızla konuşmamız daha iyi olur bende arkadaşımı kaybetmekten korkuyorum ama sanırım en mantıklısı bu

merhaba arkadaşlar
umarım bana yardımcı olursunuz. çevremde bu sorunu güvenip de anlatabileceğim kimse yok..
gerçekten bu durumu yazarak anlatmak çok zormuş..
benim bir ilişkim var daha 2 ay oldu ve gerçekten seviyorum bu yüzden de kıskanıyorum.
biz 6 arkadaşız hep birlikte takılıyoruz. sevgilimle bu gruba dahil olunca tanıştım. bu gurubun içinde 4 senelik yakın bir kız arkadaşım var. sevgilim ve kız arkadaşım çok yakınlar ve bu durum beni ciddi anlamda rahatsız ediyor. bunu söyleyemiyorum söyleyemem de çünkü kaybetmekten ve gerçekten sevdiğim birini bırakmaktan korkuyorum. belki bana öyle geliyor ama gözlemlerim beni rahatsız ediyor. 3 gündür görüşmemiştik bugün görüştük ve benimle de ilgilendi ama kız arkadaşımla ve onun sevgili problemleriyle daha fazla ilgilendi her zaman olduğu gibi grup içinde erkek ve kız arkadaşlarımız var ama o ikisi birbirleriyle uğraşmayı daha çok seviyorlar. bir olayı anlatırken sanki birbirlerine anlatıyorlar.
belki ben yanlış anlıyorum bilmiyorum kafam çok karışık bu konuda.
grup içindeki diğer kızlarla bu kadar samimi değil benim en yakın arkadaşım dediğim insanla samimi. kız arkadaşım benim sevgilime kendi sevgilisiymiş gibi davranıyor ceketini giy dikkat düşme yarın erken gelemeyeceksen sana göre ayarlayalım vs vs. diğer erkek arkadaşlarımıza böyle değil ama benim sevgilime bu şekilde davranıyor. benden daha ilgili davranıyor.
artık ayrılık fikrine alışmaya çalışıyorum ve bu hiç kolay değil. sınavlarım var ve ben uyuyamıyorum çalışamıyorum ve içmekten başka seçeneğim yok sanki.
çok seviyorum ve onu bırakmak istemiyorum daha kötüsü en yakın kız arkadaşımı kaybetmek istemiyorum.
ne yapabilirim ? ? ?

Konuyu hortlatıyorum fazlasıyla merak ettim.

Sevgiliyi kaybetmek istememeni anlarım da senin bu düşünceler içine girmene sebep olan arkadaşını neden kaybetmek istememekten bahsediyorsun? Yani, arkadaşın olsa bunu yapmazdı.

Hay Allah kahretmesin yine mi hortlatılmış konu? :) Yahu nerden buluyorsunuz da yazıyorsunuz bu eski konulara? Ben de ciddiye alıp yazdım o kadar... :)

merhaba arkadaşlar
umarım bana yardımcı olursunuz. çevremde bu sorunu güvenip de anlatabileceğim kimse yok..
gerçekten bu durumu yazarak anlatmak çok zormuş..
benim bir ilişkim var daha 2 ay oldu ve gerçekten seviyorum bu yüzden de kıskanıyorum.
biz 6 arkadaşız hep birlikte takılıyoruz. sevgilimle bu gruba dahil olunca tanıştım. bu gurubun içinde 4 senelik yakın bir kız arkadaşım var. sevgilim ve kız arkadaşım çok yakınlar ve bu durum beni ciddi anlamda rahatsız ediyor. bunu söyleyemiyorum söyleyemem de çünkü kaybetmekten ve gerçekten sevdiğim birini bırakmaktan korkuyorum. belki bana öyle geliyor ama gözlemlerim beni rahatsız ediyor. 3 gündür görüşmemiştik bugün görüştük ve benimle de ilgilendi ama kız arkadaşımla ve onun sevgili problemleriyle daha fazla ilgilendi her zaman olduğu gibi grup içinde erkek ve kız arkadaşlarımız var ama o ikisi birbirleriyle uğraşmayı daha çok seviyorlar. bir olayı anlatırken sanki birbirlerine anlatıyorlar.
belki ben yanlış anlıyorum bilmiyorum kafam çok karışık bu konuda.
grup içindeki diğer kızlarla bu kadar samimi değil benim en yakın arkadaşım dediğim insanla samimi. kız arkadaşım benim sevgilime kendi sevgilisiymiş gibi davranıyor ceketini giy dikkat düşme yarın erken gelemeyeceksen sana göre ayarlayalım vs vs. diğer erkek arkadaşlarımıza böyle değil ama benim sevgilime bu şekilde davranıyor. benden daha ilgili davranıyor.
artık ayrılık fikrine alışmaya çalışıyorum ve bu hiç kolay değil. sınavlarım var ve ben uyuyamıyorum çalışamıyorum ve içmekten başka seçeneğim yok sanki.
çok seviyorum ve onu bırakmak istemiyorum daha kötüsü en yakın kız arkadaşımı kaybetmek istemiyorum.
ne yapabilirim ? ? ?
Bu durumu her kız illa bir kere yaşamıştır,ben de yaşadım. İnsan işin içinde olunca ne yapacağını hangi tarafa inanacağını şaşırıyor. Çok haklısın,allah yardımcın olsun. Dışardan objektif bi şekilde fikir al bence. Mesela baska arkadaslarına sor bakalım onlar da hissetmiş mi
Aklına en ufak bi soru işareti geldiyse zaten ortada anormal bir durum var demektir. Gecen ay aynısı en yakın arkadassımın basına geldi. Git çocukla konus dedim,yok. Git kızla konus dedim, sevgiline diyemediğini bana mı diyorsun der dedi. İçine ata ata eridi garibim. 9 aydır birliktelerdi ve ayrıldılar. Demem o ki kim olursa olsun illa biriyle konus sakın içinde tutma. Ayrılıkla sonuclansa bile en azından ben elimden geleni yapmıstım dersin
Ve bana kalırsa çabala. Senin olanın senden alınmasına seyirci kalma derim :)

belki kız biraz çekiciyse rahatsa sana öyle gelmiş olabilir ama o kadar geniş biri değilsen ve rahatsızsan bunu söyl kaybedeceksen de kendine saygını aybetme kendinden daha fazla sevme kimseyi
ayrıca belki hoşuna gider çocugun belki seni kıskandırmak için yapıyordur falan ne bileyim
ama konuşman lazım belki sdece kendini güzelce ona ifade etsen bir cümle ile bile yeterli olur ve kafanda büyütüp sevdiğin birini kaybetmessin
ilişkine zarar verme bunlar küçük detaylar ama bu çocukla gelecek düşünüyorsan açıksözlü ol ya da sende onu kıskandırmayı dene diyeceğim ama ters teper falan çocuk yanlış anlamasın kesin dille konuş al karşına bu kızla samimi oldugunda seni çok kıskanıyorum de hoşuna gider fazla da havalara sokma tabi çocugu hint kuması sanmasın kendini:)
seni seven oldugun gibi sevmeli

Back
X