- Konu Sahibi CICEKLITEPE
-
Amacım yok. sen cevap vermiyorsun biz de seni çooook tanıdık bir üyeye benzetiyoruz. Israrla cevap vermemen de bize bazı fikirler veriyor. @Menekse2000 sensin değil mi? anne babamla yaşıyorum diyemiyorsun. yaşın 25 söylemiyorsun falan.Senin amacın ne ki? Tuhaf tuhaf sorular soran nıck
Evlenmeyi gec adam en azından ciddi bi adım atılsın istiyor dugun ne zaman olursa olsun onlar ona bile karsı dusunBelki benim ailem gibidir dedim o zaman tuhaf tabii geçerli bir sebep lazım
Ya he he tamam ısrarla sacma sapan yorum yapıyorsunuz bende sadece cevap yazanlara yorum yazıyorumAmacım yok. sen cevap vermiyorsun biz de seni çooook tanıdık bir üyeye benzetiyoruz. Israrla cevap vermemen de bize bazı fikirler veriyor. @Menekse2000 sensin değil mi? anne babamla yaşıyorum diyemiyorsun. yaşın 25 söylemiyorsun falan.
sen giderken biz geliyorduk haberin olsun
Yonetim kontrol eder menekşe mi degil mi diye, ip adresleri ayniysa zaten çıkar ortaya. Menekşe de girip cikiyor foruma ama yoo ben degilim demiyor gerciAmacım yok. sen cevap vermiyorsun biz de seni çooook tanıdık bir üyeye benzetiyoruz. Israrla cevap vermemen de bize bazı fikirler veriyor. @Menekse2000 sensin değil mi? anne babamla yaşıyorum diyemiyorsun. yaşın 25 söylemiyorsun falan.
sen giderken biz geliyorduk haberin olsun
Ailenin net bi sebebi olmalıDaha onceden ailemden biriyle tanistirdım arada ufak bir atısma oldu atısma da degıl aslında ama o hem beni savundu hem kendini savundu oyle olunca cok ustume gelındı seni ona vermeyiz diye ben hep sabrettim o surecte fazla abartıldı çünkü zaten bahane aranıyordu ustune tuzu biberi oldu
Bende bunu yazmıştım gormediniz herhalde
Hayır bu sonradan aklıma geldi ya aslında tam olarak ne istediklerini bende anlamıyorum bu meseleden oncede daha tanımadan cok onyargı vardı zaten bu hafta da bahaneleri oldu isteIki sayfa once gecerli sebepleri yok, daha iyisini bulursun diyorlar yazmistiniz. Simdi hemen bu mu gecerli sebep oldu?
Daha onceden ailemden biriyle tanistirdım arada ufak bir atısma oldu atısma da degıl aslında ama o hem beni savundu hem kendini savundu oyle olunca cok ustume gelındı seni ona vermeyiz diye ben hep sabrettim o surecte fazla abartıldı çünkü zaten bahane aranıyordu ustune tuzu biberi oldu sebep buAilenin net bi sebebi olmalı
Sen çalışıyor musun? Karşı tarafın durumu nasıl? O zaman net ol ister yanımda ol ister olma ben evleneceğim de. O da ayıp etmişDaha onceden ailemden biriyle tanistirdım arada ufak bir atısma oldu atısma da degıl aslında ama o hem beni savundu hem kendini savundu oyle olunca cok ustume gelındı seni ona vermeyiz diye ben hep sabrettim o surecte fazla abartıldı çünkü zaten bahane aranıyordu ustune tuzu biberi oldu sebep bu
Neden ayıp etmıs ben suan calıamıyoruö onun durumu da normalSen çalışıyor musun? Karşı tarafın durumu nasıl? O zaman net ol ister yanımda ol ister olma ben evleneceğim de. O da ayıp etmiş
Çok zekisin...Ya he he tamam ısrarla sacma sapan yorum yapıyorsunuz bende sadece cevap yazanlara yorum yazıyorum
Ne olursa olsun tartışmaya girmemeliydi çalışmıyorsan ailenin böyle davranması normal düğün dernek aile kurmak kolay değil sonuçta rahat etmeni istiyorlar demek kiNeden ayıp etmıs ben suan calıamıyoruö onun durumu da normal
Eger konu sahibi gercekten menekseyse onun çalışmaya gönlü yok zaten.Ne olursa olsun tartışmaya girmemeliydi çalışmıyorsan ailenin böyle davranması normal düğün dernek aile kurmak kolay değil sonuçta rahat etmeni istiyorlar demek ki
Tanımıyorum ama çalışmadan bi zahmet evlenmesin aile dert etmekte haklıEger konu sahibi gercekten menekseyse onun çalışmaya gönlü yok zaten.
Evet teyzenle tanıştırmıştın kötü geçmiştiDaha onceden ailemden biriyle tanistirdım arada ufak bir atısma oldu atısma da degıl aslında ama o hem beni savundu hem kendini savundu oyle olunca cok ustume gelındı seni ona vermeyiz diye ben hep sabrettim o surecte fazla abartıldı çünkü zaten bahane aranıyordu ustune tuzu biberi oldu sebep bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?