- 13 Eylül 2025
- 375
- 237
- 18
- 23
- Konu Sahibi CICEKLITEPE
-
Nasıl gelme diyorBenim de 1.5 senelik ilişkim var mutluyuz ama ailem asla evlenmemi istemiyor henüz okul bitmedi işin oturmadı seni seven bekler bize böyle asla gelme diyor belki senin ailen de böyledir
Seven bekler mi peki senceBenim de 1.5 senelik ilişkim var mutluyuz ama ailem asla evlenmemi istemiyor henüz okul bitmedi işin oturmadı seni seven bekler bize böyle asla gelme diyor belki senin ailen de böyledir
Yani evleneceğim diyerek gelme diyorlar mesela tanışmak istemiyorlar sevgilimle yok sayıyorlar ama ben daha küçüğümNasıl gelme diyor
anne baba mı yani?Aılemle kimle yasayabılırım?
Bence beklerSeven bekler mi peki sence
Kac yasındasın küçüksen niye dert ediyorsun ki daha gencsınYani evleneceğim diyerek gelme diyorlar mesela tanışmak istemiyorlar sevgilimle yok sayıyorlar ama ben daha küçüğüm
senin yaşın kaç ki?Kac yasındasın küçüksen niye dert ediyorsun ki daha gencsın
23 ama sevgilim 28 yaşında işi gücü var o evlenmek istiyor artık ama 2 sene evlenmeyeceğimi söyledimKac yasındasın küçüksen niye dert ediyorsun ki daha gencsın
Senin amacın ne ki? Tuhaf tuhaf sorular soran nıcksenin yaşın kaç ki?
Ne diyor peki acele etmiyor mu23 ama sevgilim 28 yaşında işi gücü var o evlenmek istiyor artık ama 2 sene evlenmeyeceğimi söyledim
Yok etmiyor ailen haklı diyorNe diyor peki acele etmiyor mu
Ne sanslısın seni oyalıyor mı acaba hıc evlenme telası yokYok etmiyor ailen haklı diyor
Sizin aileniz hakli. Gecerli bir sebepleri var. Okuyorsunuz daha.Yok etmiyor ailen haklı diyor
Yani ben de evlenmek istemiyorum daha gencim illa evlenmek zorunda değiliz iyi bir ilişkim var mutluyum seviliyorum şimdilik yeter bana kalsa 30 yaşımdan önce evlenmem hatta ama mutlu bir ilişkim olduğu için 25 26 yaptım o zamana kadar oturur her şeyNe sanslısın seni oyalıyor mı acaba hıc evlenme telası yok
Belki benim ailem gibidir dedim o zaman tuhaf tabii geçerli bir sebep lazımSizin aileniz hakli. Gecerli bir sebepleri var. Okuyorsunuz daha.
Konu sahibinin ailesi bir sebepleri olmadan, daha iyisini bulursun diyerek tanismayi reddediyor.
Sizin aileniz hakli. Gecerli bir sebepleri var. Okuyorsunuz daha.
Konu sahibinin ailesi bir sebepleri olmadan, daha iyisini bulursun diyerek tanismayi reddediyor.
Daha onceden ailemden biriyle tanistirdım arada ufak bir atısma oldu atısma da degıl aslında ama o hem beni savundu hem kendini savundu oyle olunca cok ustume gelındı seni ona vermeyiz diye ben hep sabrettim o surecte fazla abartıldı çünkü zaten bahane aranıyordu ustune tuzu biberi olduSizin aileniz hakli. Gecerli bir sebepleri var. Okuyorsunuz daha.
sen daha 23 yasındasın aramızda 3 yas var yasın hem genc hem okul var benimkiler devamlı oyalıyorYani ben de evlenmek istemiyorum daha gencim illa evlenmek zorunda değiliz iyi bir ilişkim var mutluyum seviliyorum şimdilik yeter bana kalsa 30 yaşımdan önce evlenmem hatta ama mutlu bir ilişkim olduğu için 25 26 yaptım o zamana kadar oturur her şey
Benimkiler de sizinkiler gibiydi. Okul bitmeden evlenmek falan yok, hatta ise gir parani kazan, evleneceksen anca ondan sonra olur derlerdi.Belki benim ailem gibidir dedim o zaman tuhaf tabii geçerli bir sebep lazım
Iki sayfa once gecerli sebepleri yok, daha iyisini bulursun diyorlar yazmistiniz. Simdi hemen bu mu gecerli sebep oldu?Daha onceden ailemden biriyle tanistirdım arada ufak bir atısma oldu atısma da degıl aslında ama o hem beni savundu hem kendini savundu oyle olunca cok ustume gelındı seni ona vermeyiz diye ben hep sabrettim o surecte fazla abartıldı çünkü zaten bahane aranıyordu ustune tuzu biberi oldu
Bende bunu yazmıştım gormediniz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?