Sevgilim ve ısrarcı ailesi?

Saygı duysun beklesin acele etmeyin beklerse beklesin beklemezse yoldan geçeni cevirsin evlensin Çok istiyor aileniz niye istemiyor bilemem onu evlenince kendiniz gecinebilecekseniz karakteri iyi ise bilemem geçinme mevzudunda tereddütlü ise aileniz haklılar

Bırkac gunde asırı degıstı bırı mıbuldu ne yaptılar anlamadım ama sanki hıc bir sey yaşamamıs gibi davranıyor imalı konusuyor bırakıp gidecek gibi konusuyor

Bırkac gunde asırı degıstı bırı mıbuldu ne yaptılar anlamadım ama sanki hıc bir sey yaşamamızı gibi davranıyorsun imalı konusuyor bırakıp gidecek gibi konusuyor
Aileniz niye istemiyor sevgiliniz işi gücü yokmu ailenizin bir sebebi olmalı bunu söyleseniz daha doğru yorumlar olmazmi?

Aileniz niye istemiyor sevgiliniz işi gücü yokmu ailenizin bir sebebi olmalı bunu söyleseniz daha doğru yorumlar olmazmi?
Aılem istemiyor degil ama gpzumuz tutmazsa vermeyiz begenmezsek vermeyiz ondan korkuyorum oturusu kalkışı vs ya beğenmezlerse dıye korkuyorum acıkcası ısı gucu var her seyı tamam

Aılem istemiyor degil ama gpzumuz tutmazsa vermeyiz begenmezsek vermeyiz ondan korkuyorum oturusu kalkışı vs ya beğenmezlerse dıye korkuyorum acıkcası ısı gucu var her seyı tamam
Ben hala cevap alamadım gözleri ne olacak tutacak mesleği nedir nisanlinizin hayır beni ilgilendirmez ozelinize girmek değil niyetim sadece işi yoksa yada aile işi aile apartmanı durumu varsa haklılar

Ben hala cevap alamadım gözleri ne olacak tutacak mesleği nedir nisanlinizin hayır beni ilgilendirmez ozelinize girmek değil niyetim sadece işi yoksa yada aile işi aile apartmanı durumu varsa haklılar
Cevap verdim yaa istememe nedenleri yok ama hep ustume geliyorlar gpzumuz tutmazsa vermeyiz her hareketine bakıcak vs yemin ediyorlar vermeyiz diye bende birarada getirmekten korkuyorum ya sıkıntı cıkarsa ya istemezlerse boseyi bahane ederlerse ev bulsun dediler dunyanın lafını ettiler ev buldu dedım ev guzel mi nasıl ailesine yakın mı soyle mı boyle mi yani demek ıstedıgım hee seye kulp bulunuyor

İyi de tanıştırmazsanız nereden bileceksiniz ki gözlerinin tutup tutmayacağını

Aynen ne olacaksa olsun tanıstorcam yeter korka korka ıs yapıyorum yaa sanki ne yapıyorum tovbe allahım yazardım da engellenırım

O da birden uzaklaştı 2 3 gunde merhaba uzak konusmalar sacma sapan şeyleri bahane etmeler bunca zaman bilmiyor muydun beni bahane mi yapıyor anlamadım ki

O zaman ağırlığınızı koyup ben istiyorum deyin sevgiliniz zaten biliyordur ailenizin bu tutumunu tanistirin sonra duruma bakın yetişkin insansınız ..Belki iyi gider istemeye gelirler .Başka yol gelmiyor aklıma

O zaman ağırlığınızı koyup ben istiyorum deyin sevgiliniz zaten biliyordur ailenizin bu tutumunu tanistirin sonra duruma bakın yetişkin insansınız ..Belki iyi gider istemeye gelirler .Başka yol gelmiyor aklıma
Oyle yapmam lazım adam elden gidiyor Allah hayırlısını versin

Ailem istemiyor ne demek?
Adam fingirdeyelim demiyor farkında mısınız?
Evlenmek istiyor.
Karşı tarafın teyzesini falan boşverin bir an önce kendi ailenizle ilgili birşeyler yapın..

Kimle yaşıyorsun?

Ailem istemiyor ne demek?
Adam fingirdeyelim demiyor farkında mısınız?
Evlenmek istiyor.
Karşı tarafın teyzesini falan boşverin bir an önce kendi ailenizle ilgili birşeyler yapın..
Eve cagırmayı dusunuyorım ya kabul etmezlerse,

Sevgiliniz normalde saygisiz biri mi de siz saygi goster, lütfen saygili davran diye taktiniz adama?

Kararlarima saygı duyar (ozen gosterir demissiniz ama saygı duyar demeye calistiginizi dusunuyorum) dediginiz aileniz, size "daha iyisini bulursun" diyerek evlenmek istediginiz adamla tanismayi bile kabul etmiyor. Bu mu karara saygı?

Siz kendiniz kendi iliskinize sahip cikmiyorsunuz ki daha en basta.

Daha onceden ailemden biriyle tanistirdım arada ufak bir atısma oldu atısma da degıl aslında ama o hem beni savundu hem kendini savundu oyle olunca cok ustume gelındı seni ona vermeyiz diye ben hep sabrettim o surecte fazla abartıldı çünkü zaten bahane aranıyordu ustune tuzu biberi oldu

O yuzden yani sadece onu istiyorum hosuna gitmeyen durum olsa da onlara bısey demesin tek başbaşa kalınca benimle paylaşsın cok buyuk bir sey istemiyorum ko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…