- Konu Sahibi moonlight_sonata
-
Böyle bir şeyin şakası yapılır mı dedi e sen yapıyorsun dedim şaka değildi ki dedi
Bana neden söylemedin dedim gerek yok olmuş bitmiş bir şey dedi hani evlenmeden cinsel ilişkiye girmezdin dedim ben hiç öyle bir şey söylemedim ki dedi.......
cana kıymanın espirisi mi yapılırmış ilginç
Böyle bir şeyin şakası yapılır mı dedi e sen yapıyorsun dedim şaka değildi ki dedi
Bana neden söylemedin dedim gerek yok olmuş bitmiş bir şey dedi hani evlenmeden cinsel ilişkiye girmezdin dedim ben hiç öyle bir şey söylemedim ki dedi.......
Espiri değilmiş zaten adam ciddi ciddi cana kıymış, bir de marifet gibi anlatmış
Soramadım ki yanımda kız arkadaşlarım vardı onların yanında özeline girmek istemez diye düşündüm ama keşke sorsaydım.
Attım şimdi mesaj dmrts16 nın dediği gibi bekliyorum cevap inşallah kıvırmaz[
Arkadaşım diyelim ki şaka yaptı kendince.
Sana garib gelmedi mi kız arkadaşlarının yanında böylesine bir şaka yapması.
böylesine mahrem sayılan bir konuda.
Hani ayıbıyla övünen insanlar vardır ya bana erkek arkadaşınız o tiplerden gibi geldi.Bence ilişkini birdaha gözden geçir./
Yok söyledin çok iyi hatırlıyorum diğerlerine sor diyorum sen bana yalancı mı diyorsun diyor
çıldırcam şimdi
Soramadım ki yanımda kız arkadaşlarım vardı onların yanında özeline girmek istemez diye düşündüm ama keşke sorsaydım.
Attım şimdi mesaj dmrts16 nın dediği gibi bekliyorum cevap inşallah kıvırmaz[
Arkadaşım diyelim ki şaka yaptı kendince.
Sana garib gelmedi mi kız arkadaşlarının yanında böylesine bir şaka yapması.
böylesine mahrem sayılan bir konuda.
Hani ayıbıyla övünen insanlar vardır ya bana erkek arkadaşınız o tiplerden gibi geldi.Bence ilişkini birdaha gözden geçir./
evet, ayıp yani başkalarının yanında söylenir mi o sözler, insan utanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?