sevgılım ve lanet aılesı

onay123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
79
0
36
İstanbul
mrhaba kızlar ıstanbulda tanstgım bı cocuk vr basta oylesıneydı ama asık oldum ona bu yaz amasyaya koye kıraz toplamaya gıttı annesı babası ac bırakmıs agactan dusmus yardım etmemısler hastaneyede goturmemısler kendılerı arabayla benım sevgılımı yurutmusler kıraz daha onemlı deyıp durmuslar segılımde yurtta buyumus dogurmakla anne baba olunmadıgı bır an daha ıstee yanı kısaca

neyse bana dedı duramıyorum falan kurtar benı burdan nefret edıyorum bunlardan falan fıln bende gel dedım kalıcak yer bulamadık bızım ewde kaldı gılı gızlı anneme soyledım dedım kalıcak yer bulamadık annem kcak actı aılesının yatıklarını duyunca dogum bununu beraber ben annem kardesım kutladık annesı babası aramadı bıle neyse 21 ınde askere gıtcek koye gıdıcektı benı burda bıraktı erkenden gıttı amasyaya

annesı babası tambır gerı kafalı ben amasyalı degılım ıdıye ıstemıyolarmıs benı bende dedım benım anneme sorsan oda bartınlı bır damat ıter dedım bartında dogmaman senın sucun degıl dedım benımde amastayada dogmamam dedım benııstemeyenı ben hıc ıstemem dedım

bu o kdr hakaret ettı sımdı benı unuttu beynın yıkamıslar resmen butun dedıgı kotu lafları unuttu benı sucladı dıyorum ev telefonundan ara annem kızar dıyo ben arıyım dıyorum annem var konusmam dıyo dedım sen benle nasıl evlencen dedım bu korkkaklıkla oda demezmı annem senı ıstemıyo dıye benım sarteller attı saydım sovdum kotu ben oldum ecen gun aradım ev telefonlarınınnesı cıktı dedım alısnle gorusebılırmıyım dıyo alısan yok yalan soyluyo kockoca kadın nefret edıyorum aılesınden

napam bılmıyorum cok caresıızım :18:

hiçbirşey yapma!

hala ne yapacağınızı mı soruyorsunuz?

yine de cevap vereyim: şu erkeklere iyilik yapmayın, yaramıyor çünkü...

Nereye kadar devam edeceksin peki ?

Ailesi münasip gördükleri kızla onu baş göz edene dek mi ?

ailesinden nefret mi ediyosun? sevgilinde pek matah değilmiş hani
yani bu çocukla bi ilişki kurup mutlu olmayı beklemiyosun herhalde

okurken can verecektim neredeyse,keşke daha anlaşılır yazsaydın..bence sevgilinin ailesini hiç suçlama..eğer seni gerçekten sevseydi ve isteseydi ailesini razı ederdi..burada ailesine lanet okunacak birşey göremiyorum ben,sevgilin sevgine layık değilmiş hepsi bu..dün sana ailesini kötüleyen bugün de seni kötüler tabii!

Bacım sende de iyi cesaret varmış,evine alıp bakmalar falan.Şimdi bu aile geri kafalıysa(siz öyle dediğiniz için diyorum) sevgili diye eve alan kızı ister mi istemez.Azıcık politik düşünmek lazım.

Zaten bu korkarlıkla seninde dediğin gibi nasıl evlenecek seninle.. Çok zor normal bir hayat sürmeniz..

Bacım sende de iyi cesaret varmış,evine alıp bakmalar falan.Şimdi bu aile geri kafalıysa(siz öyle dediğiniz için diyorum) sevgili diye eve alan kızı ister mi istemez.Azıcık politik düşünmek lazım.

ben cok fedakerım bılıyomsun hıc tanımadıgım bırını gorsem onu bıle alırım evve cokta safım ıyı nıyetlıyım hanıı bızde kaldıgını sadece aannem ve kızdrdesım bılıyo kılıtlı odada bı baına kaldı hanı yanlıs anlamayın yanı aıleı nerdesın paran varmı dıye bıle sormadı hasta olu basında bekledım hastaneye gotrdum maasmı paylastım ıse soktum 2 hafta calıstı cıktı koye gıdıcem ben dıye ama benım yanımda bı gorsenız dıyo sn bnım cın bırtanesın bılmemne ımdı mesajlasıyoruz dıo sımdı cokıyıler bendedım sanayaptıklarını unuttunmu ben unutamam dedım

sana aılenle mutluluklar dedım oda dıyo benı bırakma ben baskasını ıstemıyorum bende dedım doneklık yapma aglıorum sınırımden ya gercekten bunu haketmedım ben onlr yokken ben vardım sımdı ıkı gunde goxunu boyadılar resmen benı kotuleyıp duruyolar o yuzden sevmıyorum benı tanımadan lafımı yapıyolar ben karıcayı bıle ncıtemem ama bunlar benı ınsanlıktan cıkardı

Tanımadığınız bir insanı nasıl olur da evinize alıp KUCAK açıyorsunuz aklım almıyor..
Yapılacak birşey yok bu kişiyi zorla alıkoyacak haliniz yok..Ailesi istememiş o da ailesini tercih etmiş bu kadar basit..

bence ailesinin bi suçu yok, senin sevgilinde iş yok
biliyorum bunu kabullenmek istemiyorsun o yüzden ailesine bu kadar kızgınsın ama bu bi gerçek
sevgilin doğru dürüst bi insan olsa öyle çocuk gibi hemen birilerinden etkilenip sana sırtını dönmezdi
belkide saf değilde kendince çok zeki belkide kullandı seni, kendisine baktırdı
sonuç itibariyle neyse ne, gerçek yüzünü göstermiş unutmaya bak vakit kaybetme derim, yaşının küçük olduğunu düşündüm doğrumu

Son düzenleme:
Sırf senin gayretinle evlilik olmaz onay,cım.

Alişan'ın da iş bitirici olmaz lazım.

sevgilin köyde kiraz toplamaktan sıkılmış,seni yalanlarıyla kandırmış ve ailesinden kaçmış,sana gelmiş.sen ona bakmışsın,sonra nedense iş bulunca 15 gün sonra işi bırakıp köye gitmiş.yani sevgilin tembel,çalışmak işine gelmiyor

sizi tanımıyorum,yaşınızı da bilmiyorum tabi..Bir insanın iki günde gözü boyanmaz öyle hiç baştan beri kandırıldığınızı düşünmüyor musunuz peki?

farkındayım üzgünsün,sinirlisin ama sen yokken onlar vardı asıl..farkındaysan mücadeleye girdiğin kişiler anne ve babası..onu dünyaya getiren insanlar...yine söylüyorum,senin sevgilin de iş yok! anne-baba bahanesi olmuş..ne cesaretsiz,ne kararsız bir adam..kurtulmuşsun işte,üzülme.

o anlamda egıl yardıma muhtac bırını yanlıs anlıyosunu benı arada kalıyo benden ıyısı yokken sımdı ortada dıyo askere gıtcem olursm goremem bende dedım benıde goremıyceksın aılesı tanısa yargılmasa bunlar olmazdı ama ınat ettım bu sefer

Şimdiden sana nankörlük yapıyor, demek ki hakettiğini yaşıyor.
Bu yaşadıkların, yaşayacakların yanında hiç kalır.
Aklını başına topla canım sana bunlardan hayır gelmez.

tek birşey söylüyorum,gelip ailesini sana kötüleyen laf taşıyan birinden hayatta hayır gelmez..bu değişmez bir kuraldır.tama melek gibi de göstermesin ama kötülememesi gerekir,kendi unutur karşıdaki unutmaz çünkü..ki sizin olayda da böyle olmuş.zaten şu saatten sonra o gıcıklık girmiş araya evlensen ne olur evlenmesen ne olur..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…