sevgılım ve lanet aılesı

annem bana cok guvenırguvenınıde bosuna cıkartmdım zaten

benim annemde güvenir ama evde birinin barınmasına izin vermez. yalnız bırakmaya değinmiyorum bile

neler okuyoruz gazetelerde. bu devirde nasıl hala insanlara güveniyorsunuz? bende mi sorun var anlamadım ki....

sırf amasyalı olmadıgım ıcın ıstemıyolar bu normalmı sence dogru malesef

Size Ailesini kötüleyen bir adam,
sizi Amasyalı değilsiniz diye istemeyen bir Aile.

Güzel kardeşim siz evlensenizde sevgiliniz Ailesinden vazgeçmez!
Zaten daha tanımadan sevmediğiniz kişilerle nasıl mutlu olmayı düşünüyorsunuz?

koca adamı kolabında mı sakladın yatağının altında mı
şaka gıbı resmen baban nasıl anlamaz

sevgılınde resmen korkağın tekı
ana kuzusu
ondan sana hayır gelmez bence adam bı öyle bı böyle

-gel kurtar benı- dıyen adamdan ne beklersın kı,
bıde kaçırsaydın bohçasıyla
gerçı kaçmış sana ama..

madem anası babası çok kötü ne dıye gıtmış onların yanına

Son düzenleme:
sizi sevdğine emin misiniz?ailesinden yüz bulamadığı için size yanaşmış gibi geldi bana.
ailesi ilgi gösterince sanki sizden yüz çevirmiş gibi görünüyor.
bence bişey yapmayın.bu işin sonu yok gibi...

Son düzenleme:
valla sizin yaptığınızda pek akıl karı bi iş değil tanımadığınız etmediğiniz bi adamı 1buçuk ay evinizde tutuyorsunuz hem de babadan gizli pes valla!
adam duysa cinayet sebebi olabilir.
güven olmaz böyle tiplere adam da aslında belli etmiş gönlü olmadığını
siz hala ailesine verip veriştiriyorsunuz.
halbuki asıl suçlu erkek arkadaşınız.
boşverin gitsin..

ahh be canımm bak işte bu da bir ders ...

sevgilin ailesine kızmış,kötülemiş diye tek taraflı dinleyerek ailesine önyargın olmuş.anne baba işte kızgınlığı geçmiş affetmiş onları.

o ana baba da kimbilir neden öyle yapmışlar.sonuçta evlat bu kimse istemez kötülüğünü.

birde bakalım herşeyi doğru mu anlattı sevgilin sana.ne kadar tanıdın.nasıl güvendinde evine aldın.çok ama çok yanlış.

zaten doğru olsa ilk fırsatta sana sırtını dönmezdi değilmi?

beni istemediler diye ailesine kızma bence.herkesin kendince bi yaşam görüşü vardır.doğru bir yaklaşımmıdır tartışılır tabi ama belkide oğullarının sizin evinizde kalmasına izin verdiğiniz için seni aileni kendilerinden farklı düşünmüş olabilirler.

burda önemli olan ailesinden ziyade sevgilinin yaklaşımı.mesleği olan ,parasını kendi başına kazanabilen biri değilse ailesine gebe olması normal.ve ne yazıkki ne kadar ekmek o kadar köfte.parayı babasından alıyorsa normal olarak karşı çıkamaz.

karakteri ve işi olan bir erkek kendi seçtiği kızla hayatını birleştirir,aileside buna saygı duyar ister istemez.

en baştan kendi ailesini kötüleyen.sizin evden başka gidecek yeri olmayan birine güvenmekle hata etmişsin zaten.bari bundan sonra mantıklı ol,ders çıkar.

Son düzenleme:
Boş ver istemeyeni isteme. Hele de ailesi istemiyorsa eninde sononda ayırtırlar. Seviyorsun ama yol yakınken ayrıl. Çok iyibilirim Amasyalıları. Tecrübe........

Sana kısaca şunu söyleyeyim böyle ailesinden yakınan tipler hayata karşı güvensiz, asalak, ailesinin sözünden çıkamayan aciz ve korkak, hastalıklı tipler olurlar. Yol yakınken yakanı kurtarmaya bak.

iki yüzlü biriymiş işte...
hiç sevmem kadın gibi erkeklerı
erkek dediğin biraz güçlü, biraz mert olacak.

kendımı şanslı hissettım onun gibi biri karşıma çıkmadığı için.

kadın gibi erkek tabiri hoş değil bence,ne kadınlar var mertlikte erkekleri cebinden çıkarır..

kadın gibi erkek tabiri hoş değil bence,ne kadınlar var mertlikte erkekleri cebinden çıkarır..

canım , kadın gibi derken
fazla hassas anlamında söyledım..

konuyu farklı yerlere cekme...algılamak istediğin sekılde algılamıssın bence..

Son düzenleme:

pardon o zaman ben yukarıdakileri bütün olarak algılayarak öyle dedim

konuyu yazış tarzından senin daha evlilik olgunluğuna gelmedigini düşündüm.yaşlarınızda küçük.cnm boşver daha iyileri çıkar karşına hele bir kaç sene daha geçsin biraz daha olgunluğa eriş ondan sonra düşün evlenmeyi.

cümleler kadına yönelik hakaret gbi.. umarm bana öle gelmiştir..zira mert olup olmamak kadın yada erkek bedenine adanmış bişey değildir.. insan olana özgüdür..

Kaç yaşındasınız çok merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…