sevgılım ve lanet aılesı

öncelikle Amasyalı arkadaşlarım dostlarım var. hiçte geri kafalı insanlar değiller. Amasyalı değil diye gelin adayına karşı çıkacak tabiatta olanına rastlamadım.

yaşınız 22 olabilir ama düşünceleriniz 17 yaşında gibi...

sevgilinizde 24 yaşınada olabilir ama düşünceleri 18 gibi.

üstelik askere gidecek yazmışsınız. yazılarda çelişkiler var?

Sevgiline yol ver gitsin. Kendi belasını bulacağı o uzun yolda başarılar dile... Saçma salak insanları da hayatına sokmamaya çalış.

sakin intikam aliyim diye kendini harap etme
bu cocuktanda en kisa zamanda kurtul
suc ailede degil suc cocugun kendisinde
benim esimin aileside beni tanimadan istemediler
ama esim diretti ille evlenicem dedi ve dedigi oldu
yani hersey erkekte bitiyor belliki asil cocuk seni istemiyor
bana öyle geliyorki seni kullaniyor baksana maasimi paylastim diyorsun is buldum diyorsun 1,5 ay ben baktim diyorsun
daha ne olsun cocugun bir eli yagda bir eli balda
egerki evlenirsende seni ezdirir hicbir zaman yaninda olup sana destek olmaz baksana simdiden böyle yapan evlenince neler yapar
biraz mantikli düsün
daha gencsin ins. ileride sana layik düzgün birini karsina cikarir Allah

Sakın sakın zorlama.
bende aynı mevzudan istenmeyen gelindim.
ama naptık ettik çok mücadele ettik evlendik.
şimdi nasılmı sabun gibi gidiyo avucundan anlamıyosun.
asla yapma o aile başta seni istemediyse zorlama.
kültür farkı de yaşam farkı de adına ne dersen de ama bu düşüncede olan insanlarla yapamıyosun.

valla ben hiç inanmadım bu konuya, sallamasyon geldi..
He doğruysa eger, ben elin adamını eve alıcam , 2 bucuk ay evde bi odada kalacak, beraber işi gidip gelicez evde kimse yokken , ramazan gelince millet iftara gidicek evde yalnız kalıcaz..

Valla kusura bakma ama eger gercekten doğruysa sen ve annen de de suc büyük..Tanımadıgı etmediği adamı eve al , bir insan ne kadar bilgisayar tutkunu olursa olsun evin içinde başka birinin oldugunu farketmez mi ya...

Kesinlikle inanılacak hic bı yeri yok konunun tamamen saçmalık uydurma artık bitsin böyle yalan konular

Acıma yetime ... diye devamını getiremeyeceğim bir laf vardır bilmem bilir misiniz?Hiç kimseye hak ettiğinden fazla değer verip iyilik yapmayacaksın kaldıramıyor çoğunun bünyesi sonra üzülen taraf oluyoruz biz kadınlar genelde. Ayrıca ailesinden de pek sevgi görmemiş düzenli bir aile hyatı olmamış yurtlarda büümüş birinin psikolojisi de çok sağlıklı olmasa gerek böyle biriyle ilişki kurmak da zordur bu yüzden ama ben her şeye katlanırım diyorsanız devam edin size ağır geliyorsa yol yakınken dönün derim.

bence senin sevgilinde ailesini koyduğun kategoride.
bişey yapmna değmez düşünmen bile gerksiz
sen yoluna o yoluna

vay arkadaş... ne erkek(!)ler var.. ne kızlar ve kız aileleri var... oğlunu aç bırakma... kızın ailesinin evine kabul edip kalması.. vs...vs....

müstehak diycem de olmıycak..

valla 'lafa gelince' ben çok çağdaşım demekki.. sizi ve annenizi kutluyorum,tabi bu arada bu karaktersiz seçimi için sizi daha çok kutluyorum, çocuğa ve aılesine de jüri özel ödülü veriyorum.

Bırak canım yol yakınken hiç mutlu olamazsın yaşamaktan nefret ettirirler erkek arkadaşın çok ödlek cesaretsiz bir tip.Dediği dediğini tutmuyor baksana.Unut gitsin bence

canım tecıl ettırdı okuyodu dısardan bugun dedım ayrılmk ıstyıorum odadedı nnemı babamı sevıyorum dıye benden mı ayrılcaksın dedı bende dedım yalan soyledın bana ıstemıyorum falan yalwarıyo sımdı yrıca yalan degıl ben ne yapcagımı bılemedım o yuzden yardım almak ıstedım sızden ısteyen ınanır ıstemeyen ınanmaz m kımseye yalan borcu yok benmm

Adam seni iyi yemis. Oldu olacak "ailem bana iskence yapiyor, yetis" de deseymis.
Ilk okudugumda ikinizi de ergen sandim, gercek yaslariniz biraz buyuk geldi acikcasi.
Sen birak bunu, cok yalanci birine benziyor, ondan hayir gelmez.

Bir de arkadasim, lutfen kelimeleri anlasilir sekilde yazip, noktalama isaretlerini koyar misin? Bulmaca cozer gibi konu okumaktan beynimiz uyustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…