- 6 Ekim 2025
- 9
- -43
- 1
- Konu Sahibi saricivciiv
Merhaba bacılarım lütfen okuyun hepinizin fikrine çok ihtiyacım var. Şuan ki erkek arkadaşımla nerdeyse 2 buçuk senedir birlikteyiz fakat ocak ayında ayrıldık ve en uzun ayrılığımızı yaşadık, haziranın sonunda barıştık hala devam ediyoruz şükür ki problemimiz yok, Baştan beri ikimizde zor insanlardık toxic ama birbirimizden kopmadığımız ilişkimiz vardı, sevgilim bir araba şirketinde çalışıyor fakat sürekli gitmiyor etmiyor sadece şirkette varlığı olan biri, geçen sene kasım ayında 1 ayrılık yaşamıştık yaklaşık 1 aylık bir süreçti, Birbirimizi takipten çıkartmıştık bu yüzden kimleri eklediğini falan göremiyodum ama hiçte şüphelenmedim çünkü sevgilim gerçekten asla aldatmayacak bir insan, hic bi zaman iliskideyken gozunun baska bi yerde olduğunu hissettirmedi bana hic bi zaman baska bi kiz hissetmedim fakat bu konu detaylı. O kasım ayında biz barıştığımıza hesabında hiç görmediğim bi kızı gördüm, kızın adı üzüm olsun diyelim. Bu kim diye sordum kendisi bana "3 senelik arkadaşım o da bizim şirketten ama samimi değiliz pek son zamanlarda samimi olmaya başladık" dedi bende ne alaka falan dedim "geçen gün şirkette karşılaştık morali yokmuş bana anlattı eski sevgilisini falan" dedi öyle geçiştirdik sonra ben bu kızı çıkarttırdım. fakat sonradan öğrendim ki kızla beni bile konuşmuş ve kız hep ayrılan taraf ben oluyorum diye "çocuk işte ya" falan yapmış, erkek arkadaşım benden 2 yaş büyük kız da öyle. Her neyse sonra ben bu konuşmaları görünce kafayı yedim bu arada kız düpe düz sevgilime yürüyodu gece 2 de falan uyuyomusun yazmış etmiş ama sevgilimden asla kıza uygun bi cevap verdiğini görmedim hep uzak konuşmuş hakkını yiyemem ama sonuçta konuşmuş. Daha sonra biz bu kız yüzünden defalarca kavga ettik ve kızı her yerden engelledi falan, sonra da biz başka bi konudan dolayı ayrıldık. Bu arada biz ayrılınca kızla tekrar arkadaş olmuş hatta ekipçe fotoğraf falan atmışlardı şirketten maalesef bu gözler onu da gördü, barıştıktan sonra bir şeyleri itiraf etti. Ben ona hep bu kız sana yürüyor dediğimde olur mu öyle şey diyodu kavga ediyoduk ama dediğime gelmiş sonunda "üzüm benden hoşlanıyormuş haklıymışsın" yazdıı, kız arabası olan her erkekten hoşlanıyor arkadaşlar kız ortam kaşarı ve bunun yaşadığımız tüm ilçe farkında, Her neyse işte erkek arkadaşımda arkadaş kalalım benim sana karşı bunun dışında bi hissim yok diyerek red etmiş. Kız zaten manitama aşkını itiraf ettikten 1 hafta sonra başka bi çocukla manita olmuş hani tam kasar yani. Fakat şimdi bunları geçiyorum asıl olay şu, söylediğim givi sevgilim bu şirkette çalıştığı için çok sık olmasa da nerdeyse 5-6 arkadaşının hepsi orda ve hepsini bende biliyorum hepsi erkek, ama bu dediğim kız da onların içinde ve sevgilim her yanlarına gittiğinde o kızda orda oluyor ve bu durumdan çok rahatsızım, sevgilime söylediğimde "ama ben çağırmıyorum bende onun gelmesini istemiyorum ama grubun geri kalanı yani o 5-6 kişide o kızın arkadaşı olduğu için geliyor ben gelme desem nolur zaten yüz yüze bakmıyorum aynı ortamda" dedi ama ben yine de sürekli aynı ortama gitmesinden aşırı rahatsızım, 3-4 haftasına kadar eşimin araba hesabından falan takipleşiyolardı kızla bi ara kafayı yedim sinirden o zaman çıkardı bak aramda hiç bişey yok falan diye sevgilimin asla o kıza o gözle bakıcağını düşünmüyorum zaten aşırı basit bi kız, en son ki kavgamızda bidaha k ortama gitmiyosun yoksa bu ilişki biter dedim "tamam gitmem yeter ki ayrılmayalım" dedi gitmiceğini söyledi ama bu durumda onu 5-6 arkadaşındanda ayırdığımı söyledi çünkü adamların 1 gün izni varmış ve hepsi toplu buluştuğu için tek tek hiç biriyle buluşamazmış falan, en sonunda bana da karışmaya başladı aende hiç bi erkekle aynı ortama girmiceksin o zaman diye zaten kendisi aşırı kıskanç bende öyleyim, neyse sonra biz hallettik bu konuyu tamam git ama o kızla asla seni yakın vs görmek istemiyorum ve her gittiğinde beni asla habersiz bırakmıcaksın dedim ama yine de 2 haftada 1 kez bile gitse çok rahatsız oluyorum haksız mıyım ne yapmalıyım kötü bi dille de söylesem anlamıyo iyi bi dille de.