- 21 Mart 2012
- 788
- 118
- 123
- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
yok ya benimki gibisi dünyada tek
bu kadar iddali olma bence benim sevgilimde öle yurtta alt kata inerken bile hbr veriyorum ama ben bu durumdan rahatsız olmuyorum benimde rehberimde kimse kalmadı, bir arkadaşım olsun ben bundan hiç hoşlanmadım dikkat et diye uyarır ve muhakkak başıma bişey gelir o uyardıktan sonra benimde kıyafetlerime karışır zaten açık giyinen biri değilim ama rahatsızda değilim markete gitmeden muhakkak ararım 4 senelik ilişki bu bahsettiğim yanlış anlaşılmasın yabancı bir numara arasın hemen haber veririm yada msj gelsin hemen hbr veririm öle her zaman çarşıya inemem am inmek istediğim zaman izin alırım bir problem olmaz ben bunlardan hiç şikayetçi olmadım kaç senelik ilişkiniz pardon? (şu ayrıntıyı atlamiyim sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz)
.yaklaşık 1 yıl oldu. ben çok rahatsızım valla bukdar ince şeylerin hesabını veriyo olmaktan =(belki daha tatlı dille söylese bukdar sorun olmycak bilmiyırum aslında yinede yanlış böyle şeylr bana göre. önceden böyle anlattığım gibi değildi ama.tamam kıskançtı ama sonradan çok değişti. bukdar sabretmemenin nedenide belki bigün eskisi gibi kendi gibi olur diye.
başkaları ne der bilmiyorum ama bence bu kadar sorun etme bunu değiştirmek senin elinde 1 . seneden pes etmeyin bence oooooooooooooo ben neler duydum 4 seneye geldik huyuna git dediklerine uymaya çalış çünkü senin kötülüğünü isteyerek yapmıyordur SEVEN ADAM KISKANIR YAHE EĞER ABARTIYORSA AZCIK KAVGA EDERSİN NASIL OLSA ÜZÜLDÜĞÜNÜ GÖRÜNCE O SENİN HUYUNA GİDER
şimdide ben diyorum niye beni aramıyosun diye çünkü beni okadar çok arardı ki aramayı bırak telefon hep açık kalırdı ilişkimin 1. senesinde ben dışarı çıkamıyodum ki doğru düzgünbende katılıyorum :) bi zaman sonra kendi rahat bırakır seni, şimdi sabırla dediklerini yap inatlaşınca daha beter oluyo
ayrıl gitsin canım yaa ilerde evlenirsenn çokkk pişman olursunn sevgiliyken böyleyse ilerisini hayal bile edemiyorum
hiç bir arkadaş kalıcı değildir öle bir kazık yersin ki tanımaz bile seni yeri gelince hele erkek arkadaşınla ilgileniosun diye onunla ilgilenmediğini düşünen kız arkadaşlardan nefret ederim hiç bir arkadaşın için sevgilini karşına alma seviyosan vazgeçiceksin taviz vereceksin
Sizin için üzüldüm gerçek arkadaş edinememişsiniz bugüne dek..
Hayatınızdaki erkeğin kalıcı olduğuna emin misiniz?
Ben 10 yıl boyunca peşinde it olduğu kadını 5 dklık zevk uğruna
aldatan erkek gördüm..
Çok emin olmayın, hayatınızı tamamen bir erkek için yaşamayın.
%100 güvenmeyin % 100 üzülürsünüz..
Sizin için üzüldüm gerçek arkadaş edinememişsiniz bugüne dek..
Hayatınızdaki erkeğin kalıcı olduğuna emin misiniz?
Ben 10 yıl boyunca peşinde it olduğu kadını 5 dklık zevk uğruna
aldatan erkek gördüm..
Çok emin olmayın, hayatınızı tamamen bir erkek için yaşamayın.
%100 güvenmeyin % 100 üzülürsünüz..
bende sizin için üzüldüm güvenilecek bir erkek görememişsiniz arkadaşlar özellikle kızlar hep cana yakındır hep iyidir ama kendinden iyi olsun istemez karşıdakini ben böle değilim diyen çıksın %100 net konuşmayın % 100 vardır bir istisnası Rabbim utandırmasın iyi insanlarla karşılaştırsın
ben bu durumu her ikisi için de düşünüyorum, kimse için kesin yargılarla konuşmamak gerekir,
kimsenin omzuna ihtiyacım yok benim her zama kendi derdimle sorunmla kendim başa çıktım sevmem kimseyede anlatmayıda anlatmadığım için derdimi benle küsen arkadaşım var benim senelerce dostum demişim ha siz doğru insanlar benim için diyosanz öledir . bir erkek durduk yere böle davranmaz ayrılmak istese zaten çeker gider bu arkadaşın ilişkisi daha yeni oturuyor bir şeylere katlamak lazım heee bunlar devam ederse ozaman problem tabi ama mutlaka değişirÇok sevdiğim arkadaşlarım vardır.
Evliliğimdeki sıkıntılarımda onların omuzlarında ağlarım
sağolsunlar, iyiki varlar.
Sevgilinizle hep cicim kuzum değilsinizdir sizi üzdüğünde onun omuzlarında mı
ağlayacaksınız? Sizi ağlatan insan o iken..
Valla ben böyle değilim çıkıp söylüyorum.
Allah iyi niyetli dostlarıma benden iyisini,güzelini nasip etsin.
Mutlulukları benim mutluluğumdur.
Üzüntüleri benim üzüntümdür..
İnsanın kalbi temizse eğer er geç hakettiği mutluluğu yaşar Allah büyük.
Güven hangi anlamda güven?
Çok şükür kazık yemedim aldatılmadım.
Ama hiç bir aldatılan kadın aldatılacağına inanamazdı değil mi?
Neyse dilerim erkek arkadaşınız sizi yanıltmaz.
Hemcinsim aldatılsın,üzülsün istemem ki..
Allah delikanlı,adam gibi adamlarla karşılaştırsın..
Ama lütfen bana duygularınızı hiçe sayan, size birey olarak saygı duymayan
Üzülüyorum yapma böyle biraz değiştir bu huyunu diye ağladığınızda
Ben böyleyim,buyum beğenmeyene kapı orada! diyen bir erkek için
SEVİYORRRRR! KISKANIYOR... SEVİYOR demeyin kızlar..
komik oluyor. Seven insanın kapı göstermeye eli kalkmaz, titrer o el ödü kopar ya giderse diye!
ben de bu aralar en yakın arkadaşıyla kocası tarafından aldatılanları çok duyar oldum. buyur burdan yak Rabbim yaşatmasın kimseye..
kimse için kesin yargılarla konuşmamak gerekir.
Kimse için hayatından,dostundan,kişiliğinden vazgeçmemek gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?