- Konu Sahibi Pinkpotter
-
Sonra konuşalım deyip engellemişKonuşmanın içeriği ne ?
İçerik yok konuşma aşaması bile yok, yoldayım daha sonra konuşalım gibi.içerik ne?
Bende aynı şekilde düşünüyorumHhahahaha bahaneleri kendince sıralamıssın, ilk vukuatı sızın ıcın herseyın feda etmıs vs, affedeceksın de teyit istiyorsun. Bi ozunde cok iyi biri demen eksik kalmıs. Onu da ben diyim ozunde cok iyi biridir emınım.
Size böbrek lazımdı da böbreğini mı verdi?
Keske hıcbıseyini feda etmeyip sadık kalsaymıs.
Nasılsa affedeceksın, etme diyip yorulmak istemiyorum
nereden tanıyor peki o kadını..?İçerik yok konuşma aşaması bile yok, yoldayım daha sonra konuşalım gibi.
Kadini kim olarak tanıttı merak ettimİçerik yok konuşma aşaması bile yok, yoldayım daha sonra konuşalım gibi.
Pişman olup konuşmaktan vazgeçmişBayanla konusma amaci nedir?
Cinsellik yada iliski arayisiysa devami gelicektir
Bir sonrakinide affedecek mısınız?
Kadını bana tanıtmadı ben konuşmayı dinledim, sonra kadını aradım. Kadın ben aradım diye konuştu ve sonra beni engelledi dedi.Kadini kim olarak tanıttı merak ettim
Benim için çok şey yaptı, çok emek verdi maddi yönden ve manevi yöndenİlk vukuatı derken bence yakaladığınız ilk vukuatı ve size sizin için her şeyi yapabileceği imajını verdiyse muhtemelen kendisi karnım doysun ama pastam da kenarda dursun diye düşünen tiplerden ve eğer affederseniz üzgünüm ama siz o kenarda duran pasta olacaksınız o da karnını başkalarıyla doyurmaya devam edecek.
Yani yanlislikla mi aramisKadını bana tanıtmadı ben konuşmayı dinledim, sonra kadını aradım. Kadın ben aradım diye konuştu ve sonra beni engelledi dedi.
Kadının satın aldığı telefon daha önce sevgilimin Bi tanıdığınınmış. Telefon numarası tel rehberinde kayıtlıymış, kadını aradığımda o şekilde söyledi.Yani yanlislikla mi aramis
Eskidenmi taniyormus
Yenimi tanismis neden tanismis
Bunlarda onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?