Sevgilim ve wattsap konuşması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pinkpotter

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
812
1.107
658
Çanakkale
Kızlar merhaba size bir sorum olacak? sevgiliniz watsaptan gelen yurtdışı bayan aramasını açıp 7 dakika konuşup 4 defa sesli mesaj atıp sonra engellese ve bir fotoğrafını göndermiş olsa affeder midiyniz?mesajlarda 10 sn lik yazışma yok. Kız arkadaşı yok kendi halinde birisi. İlk vukuatı üç yılda. Ve sizin için herşeyini feda etmiş bir adam maddi ve manevi.

Hhahahaha bahaneleri kendince sıralamıssın, ilk vukuatı sızın ıcın herseyın feda etmıs vs, affedeceksın de teyit istiyorsun. Bi ozunde cok iyi biri demen eksik kalmıs. Onu da ben diyim ozunde cok iyi biridir emınım.

Size böbrek lazımdı da böbreğini mı verdi?
Keske hıcbıseyini feda etmeyip sadık kalsaymıs.
Nasılsa affedeceksın, etme diyip yorulmak istemiyorum

Bende aynı şekilde düşünüyorum

İlk vukuatı derken ? Bence yakaladığınız ilk vukuatı ve size sizin için her şeyi yapabileceği imajını verdiyse muhtemelen kendisi karnım doysun ama pastam da kenarda dursun diye düşünen tiplerden ve eğer affederseniz üzgünüm ama siz o kenarda duran pasta olacaksınız o da karnını başkalarıyla doyurmaya devam edecek.

Benim için çok şey yaptı, çok emek verdi maddi yönden ve manevi yönden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…