- 11 Ocak 2018
- 2.765
- 4.875
- 83
- Konu Sahibi Pinkpotter
-
Kadının satın aldığı telefon daha önce sevgilimin Bi tanıdığınınmış. Telefon numarası tel rehberinde kayıtlıymış, kadını aradığımda o şekilde söyledi.
Kadın Türkçe yazamıyor sadece konuşabiliyor
Affetmem. Zamanında affettim daha beter aldattı. Çok şükür ki bitti. Onla evlensem hayatım mahvolurmuş.Kızlar merhaba size bir sorum olacak? sevgiliniz watsaptan gelen yurtdışı bayan aramasını açıp 7 dakika konuşup 4 defa sesli mesaj atıp sonra engellese ve bir fotoğrafını göndermiş olsa affeder midiyniz?mesajlarda 10 sn lik yazışma yok. Kız arkadaşı yok kendi halinde birisi. İlk vukuatı üç yılda. Ve sizin için herşeyini feda etmiş bir adam maddi ve manevi.
Sonra konuşalım deyip engellemiş
Aynısı başıma geldi. Konu sahibi ilk sanıyor ama öyle degil işte. Yakaladığı ilk vukuat bu.İlk vukuatı derken ? Bence yakaladığınız ilk vukuatı ve size sizin için her şeyi yapabileceği imajını verdiyse muhtemelen kendisi karnım doysun ama pastam da kenarda dursun diye düşünen tiplerden ve eğer affederseniz üzgünüm ama siz o kenarda duran pasta olacaksınız o da karnını başkalarıyla doyurmaya devam edecek.
Melahat abla beni neden begenmedinAffetmem. Zamanında affettim daha beter aldattı. Çok şükür ki bitti. Onla evlensem hayatım mahvolurmuş.
Seni resmen aldatmış ama şuan kendini kandırmak istiyorsun.
Kuzum sen daha iyi bilirsin elbette bizim dediklerimiz sen siteden cikana kadar ,yuregin ne diyorsa onu dinle ama icsesin pesini birakmaz mutsuz olursunuz,sen dirdirci olursun deli damgasi yersin o ise kendini hakli sanarEvet çok seviyorum benim için herşey den vazgeçti, şehrini değiştirdi, iş yaptık battık onlarla uğraşıyor ben çekip gittim. Herşey onun üstüne kaldı bu yüzden.
E sonra konuşalım demek ne demek? Devamı gelecek demek. Engellemesi de olurk sizin yanınızda diğer taraf ararsa diye önlem almış.İçerik yok konuşma aşaması bile yok, yoldayım daha sonra konuşalım gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?