Sevgilim ve wattsap konuşması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Affetmem. Zamanında affettim daha beter aldattı. Çok şükür ki bitti. Onla evlensem hayatım mahvolurmuş.
Seni resmen aldatmış ama şuan kendini kandırmak istiyorsun.

Sonra konuşalım deyip engellemiş

Ilk ama don olmayacak çok sevdiğim bi abim derki aldatmayan erkek yoktur henüz aldatmamış erkek vardır diye tabi tartışılır ben bu zamana kadar hiç rastlamadim hiçte suphelemedim ama ben herzeman keskin ve netimdir dönüşü olmaz sende göze alıp affedeceksen affet çünkü affetmek kabul etmektir aslında

Aynısı başıma geldi. Konu sahibi ilk sanıyor ama öyle degil işte. Yakaladığı ilk vukuat bu.

Sen zaten affetmişsin kendi kendine bize ne soruyosun??? Elin kadınlarıyla muhabbet etmek gayesinde olan bir adam sana hayatını feda etse ne ?
Aynen affet canım sen böyle devam.

Affetmem. Zamanında affettim daha beter aldattı. Çok şükür ki bitti. Onla evlensem hayatım mahvolurmuş.
Seni resmen aldatmış ama şuan kendini kandırmak istiyorsun.
Melahat abla beni neden begenmedin naaptim sana apla...oysaki bende affetmesin istemistim,ayni sarkinin farkli notalarda soylenisi gibi yorumlar 3 assagi 5 yukari hepsi ayni

Evet çok seviyorum benim için herşey den vazgeçti, şehrini değiştirdi, iş yaptık battık onlarla uğraşıyor ben çekip gittim. Herşey onun üstüne kaldı bu yüzden.
Kuzum sen daha iyi bilirsin elbette bizim dediklerimiz sen siteden cikana kadar ,yuregin ne diyorsa onu dinle ama icsesin pesini birakmaz mutsuz olursunuz,sen dirdirci olursun deli damgasi yersin o ise kendini hakli sanar

Şüphe öldürmüyor.
Süründürüyor.
Kendimden biliyorum
Affedeyim mi diye düşündüğümde,
İçimi iğrenç bir baskı sarmıştı.
Şüpheydi bu.
Yarım gün bunun ağırlığı bana yetti ve tek seferde kestirip attım.
İyiki..

Affetmem.
Ben yapsam o affeder mi?
"Ay çilek de çok fedakarlık yaptı, hem bu ilk vukuatı" der mi? Demez.
Ben neden diyeyim ki?

Onun için bu ilişki bitmiş ki yeni arayışlara girmiş. Bitmiş bir şeyi sürdürmeye çalışmanın anlamı yok.
Güven bittiyse geriye ne saygı kalır ne sevgi.
Devam ederek kendinize eziyet etmiş olursunuz.

Evli olanlar çocukları bahane ediyor , iyi kötü tamam onları anladık da sevgiliyken ne zorunluluğun var ki affedesin? Bir arkadaşın yazdığı gibi fedakarlık derken böbreğini falan mı verdi?

Bir de istatistiksel olarak 3.yılda ilk vukuatıysa her üç yılda bir ilerleme kaydetse yaklaşık 20 yıllık evliyken falan yatakta basarsın artık , tercih senin.

Senin için şehir değiştirmiş birlikte iş yaptık diyorsun peki, durumu tersinden düşün bunları sen yapsaydın ve başkasıyla konuşsaydın o seni bunların hatırına kabul eder miydi yeniden ?

Geçmiş olsun. Sevgiliyken bunu yakaladıysan bide evli olup 24 saat geçirince neler yakalarsın diye düşündüm biran. Ama ben düşündüm sen düşünme. Senin için herşeyini feda ettiyse sende gururunu feda et ödeşmiş olursunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…