- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi Pinkpotter
-
Benim için çok şey yaptı, çok emek verdi maddi yönden ve manevi yönden
Haklısınadam sonra konuşalım diye yeryapmış
bu ilk vukuatı diyorsun , adam koşar adım gidiyor
Icine sindimi bu cevapKadının satın aldığı telefon daha önce sevgilimin Bi tanıdığınınmış. Telefon numarası tel rehberinde kayıtlıymış, kadını aradığımda o şekilde söyledi.
Kadın Türkçe yazamıyor sadece konuşabiliyorIcine sindimi bu cevap
Boyleyse ciddilik olmasi gerekirdi
Ses kaydi ne alaka
Siz adamı aklamak için son satırları döşemişsiniz. İçiniz alıyorsa affedin.Kızlar merhaba size bir sorum olacak? sevgiliniz watsaptan gelen yurtdışı bayan aramasını açıp 7 dakika konuşup 4 defa sesli mesaj atıp sonra engellese ve bir fotoğrafını göndermiş olsa affeder midiyniz?mesajlarda 10 sn lik yazışma yok. Kız arkadaşı yok kendi halinde birisi. İlk vukuatı üç yılda. Ve sizin için herşeyini feda etmiş bir adam maddi ve manevi.
Kadın yeminler etti ve tüm ses kaydını attıBelki adam yurtdisindan birini ayarlayıp gitmek istiyordur.bide kadını aramışsıniz oda bahane sunmuş. Keşke kendinizi küçük düşürmeseydiniz
Affet o zaman bacım vukuatsız adamı kaçırmaAyrıca tüm telefon detayına bakabiliyorum, başka birşey yok
Evet çok seviyorum benim için herşey den vazgeçti, şehrini değiştirdi, iş yaptık battık onlarla uğraşıyor ben çekip gittim. Herşey onun üstüne kaldı bu yüzden.Cok seviyorsun belli ki affedeceksin,her konusmanizda her opusmenizde veya en mutlu aninizda aklina gelecek basina kakicaksin affetme arkadasim bir kere affetmek demek ne demek biliyormusun ? Beni birakamaz zaten seviyor deyip daha cok yapacak.feminist degilim lakin erkekler aldatir aldatmayan da firsat bulamayandir.Firsati sunmayin birakin gitsin denesin ne hali varsa gorsun.
İçerik ve konuşma aşaması bile olmayan birine yoldayım sonra konuşalım neden desin?İçerik yok konuşma aşaması bile yok, yoldayım daha sonra konuşalım gibi.
, iş yaptık battık onlarla uğraşıyor ben çekip gittim. Herşey onun üstüne kaldı bu yüzden.
Insallah battiginiz icin ve cekip gttiginz icin intikam almaya calismiyordur cevabinizi zaten hZrlamissinz niye soruyorsunz kiEvet çok seviyorum benim için herşey den vazgeçti, şehrini değiştirdi, iş yaptık battık onlarla uğraşıyor ben çekip gittim. Herşey onun üstüne kaldı bu yüzden.
Barıştık sonrasında devam ediyoruzInsallah battiginiz icin ve cekip gttiginz icin intikam almaya calismiyordur cevabinizi zaten hZrlamissinz niye soruyorsunz ki
X bir is adami da ** eşlerine yagdiriyor maddi manevi ama kac es ve cocugu var
Senin gördüklerinde içerik yoktur. Yani hic bisey yokken yoldayım felan yazılmaz herhaldeİçerik yok konuşma aşaması bile yok, yoldayım daha sonra konuşalım gibi.
Maddi yönden olmasa zaten affetmez kapının önüne koyardınız ya neyse herkesin kendi bileceği iş.maddi yönden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?