3 yıllık bi ilişkim var. Aşırı efendidir saygılıdır, insanlarla nasıl konusacagini bilir, ağzından kötü bi laf daha hiç duymadım. Sevgisini, ilgisini hic eksik etmez. Onunla bulusucak olsam ya ayşenin bana ihtiyaci varmis bulusamayiz desem anlayisla karsilar.Ama bi sorun var. Bu zamana kadar hiç bi arkadaşımla tanışmak istemedi. Arkadaşımla sevgilisiyle 4 lü oturalim kahve icelim,pikniğe gidelim dedim beni strese sokma tanimadigim insanlar tarzinda konustu. Yakin arkadaslarim sevgilisiyle tanistirmak istedi beni senin sevgilinde gelsin diyerek ee yalniz gidersem ayip olucagi icin hep bi bahane bulmak zorunda kaldim.Senin arkadaşlarınla gidelim dedim ki onunda sevgilisi olan arkadaşları var ona da pek yanaşmadı. Ben usteleyince tamam madem gidelim peki diyor. Sürekli sürekli ben mi ısrar edicem. Hayatı patladıysak bana saygı duyduğu için benim çevreme girmeye çalışması gerekmez mi? Ayriyeten bunca zamandır bikac kez ailesiyle görüştük bunları da ailesi istedi ve ayarladı ama buna da gerek olmadığını bununda bi stres olduğunu evlenmeye yakın zaten görüşüleceğini düşünüyor. Boyle hani ailemin yanına rahatca götürebiliyim hep yanımda olsun gibi düşünmüyor ama başka hiç bi sorunda yok şuan. Gerçekten anlayamıyorum ben mi boşuna karamsar düşünüyorum