Bende bazen uzun zaman oldu,böyle olmazki diyorum,bazen sizin gibi saçmaladığımı ve değerini bilmem gerektiğini düşünüyorum.Ama bu evlenene kadar hiç tutmayacağını söyledi direk yüzüme karşı ne bileyim tuhaf oldum...
baştan beri söylüyormuş ama, baştan ona göre seçim yapsaydın ...
arkadaşlar arkadaşımız vücuduna dokunmaktan filan bahsetmiyor el ele tutuşmak sarılmak filan istiyor .
başka konulara çekmeyin bence.
seven her insan sevdiğinin elini tutup sarılmak ister.
yapmayın lütfen hemen konuyu sevişmeye getirmeyelim
Yahu kızcağız bir ay birlikteyiz niye benimle sevişmiyor hala dememiş ki, istediği el ele tutuşmak gibi basit şeyler, bunları da sevgilisiyle yaşamak hakkı tabi, yoksa neden hayatında bir kişiyi diğerlerinden farklı bir yere koysun sevgilim desin, zaten bir sürü arkadaşı vardır eminim gider onlarla zaman geçirir.
Arkadaşım bence sen haklısın. Sonuçta sen aşırı derecede birşey istemiyorsun ki. Elele tutuşmak istemen oldukça normal ama belli ki sevgilin inancı gereği bunu istemiyor. Bu yüzden söylenecek pekte bir şey yok. Saygı duymak zorundasın yada ben böyle olamam diyip ilişkin üzerinde düşünmelisin.
Benim için de sevgilimin elini tutmamak vs. de sorun olurdu. Bir kere bile elini tutmadığım biriyle nasıl evlenebilirim. Mesela benim için böyle bir şey çok çok zor. O zaman kendi görüşüne uygun biriyle olman en mantıklısı. Dünya görüşleriniz biraz farklı sanırım.
sevgililiğinize duyduğu suçluluk duygusunu temas etmeyerek bastırıyor sanırsam.
inancına göre 'daha fazla' günah işlemek istemiyordur. dini nikâh dışı sevgili olmak da uygun değil çünkü.
siz birliktesiniz, en azından temas etmiyoruzm diye vicdanını rahatlatıyordur.
duygusunu dengelemek onun da hakkı. birlikteyim fakat dokunabilecekken dokunmuyorum. nefsime karşı gelebiliyorum. iyi biriyim ben iç rahatlatması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?