- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
sevgilimle uzun zamandır beraberiz 1 aydan fazla süredir çıkıyoruz fakat hala bir yakınlaşma olmadı.bana dinine düşkün olduğunu,el ele tutuşmak,öpüşmek haram olduğu için bunları evlenene kadar yapmak istemediğini söylüyor.en başından beri böyle davranıyor fakat ben bu durumdan memnun değilim bunu henüz dile getirmedim yanlış anlamasın diye.ama bende her insan gibi sevdiğime dokunmak isterim bunda ne sakınca olabilirki kötü bir amaç olmadıktan sorna?
Kızlar uzun zamandır bu alana giremedim şimdi okudum mesajlarınızı..Ayrılmıştık bir ara ama her şey yanlış anlamadan ibaret olduğu için kendi aramızda konuşarak hallettik.Neyse,konuya dönecek olursak artık 3 ay olmasına az kaldı bi süredir görüşemiyoruz bakalım görüşünce ne olacak..ben her şeyi akışına bırakmayı tercih ettim ve sabrettim.bir görüşme ayarlıcaz belki o zaman bir şeyler gelişir sonuçta artık birazda olsa ilerledi ilişkimiz.ilk başta gerçekten bunları sorgulamak için erkendi.hepiniz doğru söylediniz,kimisi çok şanslı olduğumu,kimisi böyle şeylerin olması gerektiğini söylemişti.Ben kendi isteğimi yaptım ve bi süre daha bekledim.
Birsey sorabilirmiyim ririgaga..
hersey yanlis anlamadan ibaret oldugunu konusup halletmissiniz de.... Merak ettim, o yanlis anlasilma neydi ? yani baska bi kizla sarmas dolas gordun, ve o kiz kimmis ? ablasi mi ? kiz kardesi mi ? ne dedi sana sormayi ayip ? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?