Sevgilim yakınlaşmak istemiyor

ya bi kızla sarmaş dolaş olma meselesini sana nasıl açıkladı merak ettim bi konu açılıyor devamı yok çook sinir oluyorummm

tekrar kuranı kerimi açıp okumanızı tavsiye ediyorum...okuyamıyosanız filmini izleyin:))

ben de size aynı şeyi söyleyecektim... bi açıp okursanız mümkünse türkçesinden, züleyhanın iffet konusunda yusufla kıyas bile edilmediğini görürsünüz. konu başlığıyla yusuf-züleyha örneği olmamış bunu anlatmaya çalışıyorum sadece...

öncelıkle sevgilinize bravo bu zamanda böyle erkeklerin olması sevindirici ama bır yandan da üzüldüm adama sizin gıbı bırıyle beraber umarım gerçeği bır an önce görur de doğru kızla bırlıkte olur adamcağız sız o insanı hıçç jhak etmıyorsunuz yazık sıze yazık

Bence çok üstüne gitmişsiniz. Yakınlaşmaktan anladığınız edepsiz şeyler sanırım.. Benim anladığım ise arkadaş sadece eline tutmak sarılmak istiyor ki bunlar bir ilişkide olması gereken insanları birbirine daha çok bağlayan en basitinden sevgili olduğunu hissettiren şeyler..

Hanımlar bayılıyorum bazılarınıza kız üstüme atlasın mı demiş? Aynı cümleleri okuyoruz bu abuk anlaşılmalar nasıl oluyor ben cidden anlamıyorum

vay be helal olsun çocuğa diyodum tam ki şokkkkkkkkkkkkkkk

ee sonuç ne şimdi kimmiş kız neden ayrıldınız?///

bencede zaman ver biraz bu zamanda böyle adam bulmak zor olsa gerek daha ne istiyorsun kız

Boyle erkegi bulmussun da bi de sikayet mi ediyosun..dunya da bikac tane kaldi onlardan nesilleri tukeniyor kacirma bence elinden

Biraksin bu isleri namaz da kilsa oruc da tutsa her erkek kadin islerine gelince mutlaka hazirdir. Dinci haci hocalar bile yapiyo da o mu yapmayacak. Testesteron hormonlari bozuk olabilir anormal bisey bu

Şu anda böyle düşünüyor olduğu sana karşı ileride de böyle olucağı anlamına gelmiyor ki. Bırak daha 1 ay olmuş ben bir yıllık sevgilimle 2 aylıkken el ele tutuşmaya başladım. Bir süre sonra böyle söyleyen düşünen bir kşi de illaki dokunmak isteyecek ve bence elini tutar da zamana bırak biraz. Böyle birşey söylediğine göre belki şimdiye kadar hiç bir kızın elini bile tutmamıştır ne kadar güzel ilerde herşeyi ilk senle yaşayacak. Böyle erkek bulmak zor derim. Bence devam et. bunları düşünmek için erken. Baktın aradan 6 ay falan geçti o zaman düşünürsün ama o kadar bekleyeceğini de sanmıyorum tabi eğer sürekli yanyana gelirseniz :)

evlenene kadar elini bile tutmayacak mıııı yuhhh o kadarda değil yani ben olsam bende istemem.

fiziksel yakınlıktan kime ne hayır gelir sevgilinin ilzediği yol böyleyken nedenini biliyor olmana rağmen memnun olmaman ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…