ben de size aynı şeyi söyleyecektim... bi açıp okursanız mümkünse türkçesinden, züleyhanın iffet konusunda yusufla kıyas bile edilmediğini görürsünüz. konu başlığıyla yusuf-züleyha örneği olmamış bunu anlatmaya çalışıyorum sadece...
sevgilimle uzun zamandır beraberiz 1 aydan fazla süredir çıkıyoruz fakat hala bir yakınlaşma olmadı.bana dinine düşkün olduğunu,el ele tutuşmak,öpüşmek haram olduğu için bunları evlenene kadar yapmak istemediğini söylüyor.en başından beri böyle davranıyor fakat ben bu durumdan memnun değilim bunu henüz dile getirmedim yanlış anlamasın diye.ama bende her insan gibi sevdiğime dokunmak isterim bunda ne sakınca olabilirki kötü bir amaç olmadıktan sorna?
öncelıkle sevgilinize bravo bu zamanda böyle erkeklerin olması sevindirici ama bır yandan da üzüldüm adama sizin gıbı bırıyle beraber umarım gerçeği bır an önce görur de doğru kızla bırlıkte olur adamcağız sız o insanı hıçç jhak etmıyorsunuz yazık sıze yazık
öncelıkle sevgilinize bravo bu zamanda böyle erkeklerin olması sevindirici ama bır yandan da üzüldüm adama sizin gıbı bırıyle beraber umarım gerçeği bır an önce görur de doğru kızla bırlıkte olur adamcağız sız o insanı hıçç jhak etmıyorsunuz yazık sıze yazık
Bence çok üstüne gitmişsiniz. Yakınlaşmaktan anladığınız edepsiz şeyler sanırım.. Benim anladığım ise arkadaş sadece eline tutmak sarılmak istiyor ki bunlar bir ilişkide olması gereken insanları birbirine daha çok bağlayan en basitinden sevgili olduğunu hissettiren şeyler..
sevgilimle uzun zamandır beraberiz 1 aydan fazla süredir çıkıyoruz fakat hala bir yakınlaşma olmadı.bana dinine düşkün olduğunu,el ele tutuşmak,öpüşmek haram olduğu için bunları evlenene kadar yapmak istemediğini söylüyor.en başından beri böyle davranıyor fakat ben bu durumdan memnun değilim bunu henüz dile getirmedim yanlış anlamasın diye.ama bende her insan gibi sevdiğime dokunmak isterim bunda ne sakınca olabilirki kötü bir amaç olmadıktan sorna?
Biraksin bu isleri namaz da kilsa oruc da tutsa her erkek kadin islerine gelince mutlaka hazirdir. Dinci haci hocalar bile yapiyo da o mu yapmayacak. Testesteron hormonlari bozuk olabilir anormal bisey bu
Şu anda böyle düşünüyor olduğu sana karşı ileride de böyle olucağı anlamına gelmiyor ki. Bırak daha 1 ay olmuş ben bir yıllık sevgilimle 2 aylıkken el ele tutuşmaya başladım. Bir süre sonra böyle söyleyen düşünen bir kşi de illaki dokunmak isteyecek ve bence elini tutar da zamana bırak biraz. Böyle birşey söylediğine göre belki şimdiye kadar hiç bir kızın elini bile tutmamıştır ne kadar güzel ilerde herşeyi ilk senle yaşayacak. Böyle erkek bulmak zor derim. Bence devam et. bunları düşünmek için erken. Baktın aradan 6 ay falan geçti o zaman düşünürsün ama o kadar bekleyeceğini de sanmıyorum tabi eğer sürekli yanyana gelirseniz :)