Bende bazen uzun zaman oldu,böyle olmazki diyorum,bazen sizin gibi saçmaladığımı ve değerini bilmem gerektiğini düşünüyorum.Ama bu evlenene kadar hiç tutmayacağını söyledi direk yüzüme karşı ne bileyim tuhaf oldum...
benimde erkek arkadaşımla ilişkimiz başlayalı 7 ay oldu ama bende inançlarımdan dolayı elimi tutamayacağını, bana dokunamayacağını söyledim. gayet saygıyla karşıladı.ben senin gibi bir insanla hiç tanışmadım diyor bana. kendisi biraz yakışıklıdır. çokta kız arkadaşı olmuş ama sen başkasın diyo. ilk günden bana evlilik teklifiyle geldi. böyle olması saygı göstermesi beni daha değerli yaptı. 7 aydır bir kere bile eli elime değmedi. :)
kız dediğin kendini ağırdan satmalı. değerini tek bir kişi bilmeli ona özel olmalısın seninle birlikte değer kazanmalı o da. senin yapman gerekeni o yapıyo. erkeğin iffetlisini Allah senin karşına çıkarmış yusuf misali... sen züleyha olabilecek misin mesele orda!!!
biliyorum tabi ki de!!!neden züleyha olmak istesin ki? yusuf ile züleyha meselesini bilmiyorsunuz sanırım :)
sevgilimle uzun zamandır beraberiz 1 aydan fazla süredir çıkıyoruz fakat hala bir yakınlaşma olmadı.bana dinine düşkün olduğunu,el ele tutuşmak,öpüşmek haram olduğu için bunları evlenene kadar yapmak istemediğini söylüyor.en başından beri böyle davranıyor fakat ben bu durumdan memnun değilim bunu henüz dile getirmedim yanlış anlamasın diye.ama bende her insan gibi sevdiğime dokunmak isterim bunda ne sakınca olabilirki kötü bir amaç olmadıktan sorna?
çüşşş ya.bende sevinmiştim be :105::84:evet ayrıldık.nedenide ne biliyormusunuz,başka bir kızla sarmaş dolaş gördüm.daha benim elime bile dokunmadan nasıl böyle bir şey yaparyıkıldım...hatta kendini affettirmek için bile uğraşmadı.bana zerre kadar değer vermiyormuş.bende değer verdiği için elimi tutmuyor diye kendimi avutuyordum boşu boşuna.
biliyorum tabi ki de!!!
mesele onun kadar sevebilmekte kastım buydu.
sanırım sizde yusuf ile züleyha kıssasının sonunu bilmiyosunuz hatırlatayım mutlu son:)
iftirayı attıktan sonra mutlu son olsa kaç yazar
konsept olarak züleyha örneği yanlış bi kere. her neyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?