Sevgilim yanımdayken diğer kadınlara bakıyor?

meltem1993

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2018
152
118
53
Arkadaşlar sevgilimle yan yana olduğumuzda bazen dikkat ediyorum. Güzel kadınlara saniyelik de olsa bakıyor. Sonra kızıyorum niye bakıyorsun diye sorduğumda hayır bakmıyorum diyor. Ama gözlerimle görüyorum yani... Artık cidden sıkılmaya başladım. Ve ne yapmalıyım?

Fazla büyütüyorsunuz biraz kendinize güvenin bakarsa baksın diyin şahsen bir film vs izlerken eşimin ilgisini çekmesine bile gerek yok şu kız ne kadar güzel tatlı diye konuşurum bile hiç rahatsız olmam mal belli benim kocayı o kız begenmez kocamda çevresinde en iyi beni bulmuş ki benle evli ne kasıcam kendimi giderse birine kaybeden de ben olmam diye düşünüyorum ha çok sorunsa ayrılın

Resmen kızları gözleriyle yiyor sevgiliniz

mal belli nedir Allah aşkına
Eşinizin yakışıklı olmaması mı size diğer kızlara karşı koruma kalkanı sağlıyor :)
Bu kafayla çoook hayal kırıklığına uğrarsınız siz

mal belli nedir Allah aşkına
Eşinizin yakışıklı olmaması mı size diğer kızlara karşı koruma kalkanı sağlıyor :)
Bu kafayla çoook hayal kırıklığına uğrarsınız siz
Yoo tam tersine gayet yakışıklı ama Allah aşkına adam benimle evli eger başkasında gözü olsaydı benimle olmazdı hayatta dış görünüşten önemli şeyler var o kızlara sadece görüntü olarak ilgi duyuyor ama bende buldugu diger şeyleri onlarda bulsaydı zaten onlarla olurdu. Ayrıca kendime güveniyorum gayet güzelim eşimin bakması için sebep yok baksa da sorun etmem ondan önce ben bakıyorum zaten güzel kızmış diyerek

İyide mal belli o kızlar eşime bakmaz yazmışsınız

İyide mal belli o kızlar eşime bakmaz yazmışsınız
Benim bahsettigim o kızlar normal hayatta olan degil tv izlerken mesela güzel kız falan derim onlardan bahsediyorum yoksa normalde eşim gayet kızların ilgisini çekiyor zamanında bu durumla çok ugraştım evli oldugu halde ulaşmaya çalışanlar falan ama umursamıyorum eşimle ilişkimiz görünüşe baglı degil bende o da ne kadar kilolu olursak olalım birbirimizi yine severiz çünkü bağlanma sebebimiz başka şeyler aynı durum benim için de geçerli gayet yakışıklı manken gibi sevgililerim oldu kimisi eşimden daha iyi görünümlüydü ama eşimle evlendim çünkü görüntünün bide ilerisi var

Anlık oluyor öyle şeyler zaten saniyelik diyorsunuz. Bakıp kalsa bakıyo olur. Sizin de başınıza geliyordur geçen birine anlık bakmak; görüş açınızda oluyor karşıya bakarken falan denk geliyorsunuz saniyelik. Normal böyle şeyler, fazla abartmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…