- 19 Temmuz 2018
- 152
- 118
- 53
- Konu Sahibi meltem1993
-
Anlık oluyor öyle şeyler zaten saniyelik diyorsunuz. Bakıp kalsa bakıyo olur. Sizin de başınıza geliyordur geçen birine anlık bakmak; görüş açınızda oluyor karşıya bakarken falan denk geliyorsunuz saniyelik. Normal böyle şeyler, fazla abartmayın.
Böyle miyok öyle değil, gözlerini kıstıra kıstıra bakıyor nasıl anlatsam değişik sanki.
hatta bir kız da ona baktı göz göze geldiler çok kalabalıktı tabi. belki 2-3 saniye sürmüştür.
benimki bakma gari kadınlara kıskanıyorum diyor sıpık
Normalde saygılı mıdır sanaArkadaşlar sevgilimle yan yana olduğumuzda bazen dikkat ediyorum. Güzel kadınlara saniyelik de olsa bakıyor. Sonra kızıyorum niye bakıyorsun diye sorduğumda hayır bakmıyorum diyor. Ama gözlerimle görüyorum yani... Artık cidden sıkılmaya başladım. Ve ne yapmalıyım?
Bakin erkeklerin cogu oyledir ben esimde gormedim ama bi kac evli arkadaslarimda bu konuyu konusuyorduk bi tanesi evet bende farkediyorum ama saniyelik bakip kafasini ceviriyor bende hic bisey demiyorum gerek yok demisti bencede erkekler bizim gibi degil akillarindan bisey gecmesede saniyelikte olsa bakiyor o yuzden cok takmayin vede bisey soylemeyin onemli olan size karsi ilgisiArkadaşlar sevgilimle yan yana olduğumuzda bazen dikkat ediyorum. Güzel kadınlara saniyelik de olsa bakıyor. Sonra kızıyorum niye bakıyorsun diye sorduğumda hayır bakmıyorum diyor. Ama gözlerimle görüyorum yani... Artık cidden sıkılmaya başladım. Ve ne yapmalıyım?
Hmm bak bu msji okuyunca fikrim degisti o zaman ayril gitsin belli gozu disardayok öyle değil, gözlerini kıstıra kıstıra bakıyor nasıl anlatsam değişik sanki.
hatta bir kız da ona baktı göz göze geldiler çok kalabalıktı tabi. belki 2-3 saniye sürmüştür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?