• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim yokmuşum gibi davranıyor

aramadan durabildim . o attı ilk adımı busefer. yine tartıştık ve sonunu tatlıya bağladık . daha dikkatli olcam dedi . ama yine aynı tas aynı hamam . ya deli olcam. yine bütün ilgi aynı kızın üzerinde. ben kenarda duruyorum saf saf o ikisi gülüşüyolar. sonrada bana sana noldu böyle diyolar. neye surat ediyousn diyolar . yaa sinirden kudurdum bugün .kıskançlıktan çatladım . ya insan sevdiğini bukdar mı önemesemez . ben bişey diyorum suratma bakıyo evet hayır diyip geçiştiryo . o kız bişey diyince muhabbet açılıyo kakara kikiri. nefret ettim yaa . bu nasıl iş böyle . yine açıcam konuyu . bana için fesat diyecek diye bişey diyiemiyorum . napayım ben alllah aşkına . ilgi çekmek için küçük çocukalr gibi saçma sapan haraketler mi edeyim . benim sevgilim niye böyle . ben çok mu sıkıcıyım bu çocuk niye benle gülemiyo eğlenemiyo . çok mu saçma davranıyorum . neden benim düşüncelerimi söylediklermi önemsemiyo . ben onu bukdar çok severken onun için birçok şeyden fedakarlık etmişken o bana neden böyle davranıyo . çok mutsuzumçokk

Back