Arkadaşlar siteye yeni üye oldum. Aklıma takılan iki tane şey var, sizlerle ayrı ayrı bunları paylaşma kistiyorum çünkü fikirlerinize çok ihtiyacım var..
Birincisi..
Benim 3,5 yıldır bir sevgilim var; ama o benim bazı isteklerimi yapmıyor, mesela arkadaşlarıyla 1-2 hafta bir içki içip evine geç geliyor. Dönünce haber veririm diyor, bazen uyuya kalıyorum bir bakıyorum saba holmuş, belki sabaha kadar evine gitmedi bunu bile bilmiyorum. Ama aradığımda her zaman telefonuna bakar..
Bende dün yine aynı şeyi yaptığı için ondan ayrıldım ama o benim herşeyim, aileler tanıştı ev evlilik düşünüyoduk uygun şartlar olunca.. evlenince böyle asla olmaz diyor..
napcammm :gitme: :gitme: :gitme:
sanırım kişiliği ve sözüne ne kadar güvenilir olduğu önemli
benim eşim evlenmeden önce akşamları halı saha maçına giderdi
evlendiğimizden beri gitmiyor
ben bu konuda bir baskı yapmadım ama akşam beni bırakıp gitmesini istemezdim
belki dediği gibi o da evlenince vazgeçer
ama halı saha maçıyla içki ne kadar karşılaştırılabilir bilemiyorum
içkide bir bağımlılık durumu da var ne de olsa
bence ne kadarına tahammül edebileceğini iyi düşünmelisin...
2 haftada bir arkadaşlarıyla vakit geçirmesinin sonra uyuyakalmasının sana haber vermemesinin o kadar büyütülecek bir şey olmadığını düşünüyorum açıkcası. Tabii bu benim görüşüm. Elbette kendine ait bir hayatı olacak. Sana yalan söylediğinden şüphelenmiyorsan gereksiz bir ayrılık olmuş. Yazık adama
2 haftada bir arkadaşlarıyla vakit geçirmesinin sonra uyuyakalmasının sana haber vermemesinin o kadar büyütülecek bir şey olmadığını düşünüyorum açıkcası. Tabii bu benim görüşüm. Elbette kendine ait bir hayatı olacak. Sana yalan söylediğinden şüphelenmiyorsan gereksiz bir ayrılık olmuş. Yazık adama
Ben evlenince bile olsa karışmazdım. Karışana da bir şey demem elbette.
arkadaşa katılıyorum
eğer sana haber vermediği geceler başka kızlarla sabahlamıyorsa ayrılmayı gerektirecek bir durum yok ortada
yok ben aldattığını düşünüyorum içim rahat etmiyo diyorsan da doğru yapmışsın o zaman
yoksa aldatma yoksa arkadaşlarıyla takılıp sana haber vermeyi unutması ayrılık sebebi olmaz
uyarırsın bi dahakine yapmaz yok hala yapıyorsa da o zaman ayrılık düşünebilirsin
nolmuş ayda yılda arkadaşlarıyla içip o günde sizi aramadıysa bence büyütülecek bir şey değil.kaldı ki ne zaman arasam teline bakar diyorsunuz sorun ne o o zaman.ama bak şu doğru benim sevgilimde öyle hatta bu huyuna sinir oluyorum.erkekler düşünceli davranmıyor bizim gibi değiller rahat tabiatları.onun için aramamış olmak sorun değildir.armudun sapı üzümün çöpü hep vardır bir başkasının da başka huyları olacak.ya yalnızlığı tercih edeceksiniz ya da bazı şeylere katlanmayı öğreneceksiniz.
bırak fazla sıkma ne kadar yapma dersen o kadar tatlı gelir ona.. benim sevgilim de hafta içi hep çalıştı bu aksam arkadaslarıyla maç yapacaklar büyük ihtimalle de arkadasının evinde kalacaklar gece. içki alişkanliği yok ama olsaydı sorun olmazdı bırak adam haftada bir de olsa istediği keyif aldiği şeyi yapsın.. baskasına yan gözle bakıp ihanet etmedikten sonra bırak canım benim.. sıkma fazla.. hatta fazla değil hiç sıkma her gün her gün olsa tamam ama 2 haftada bir adama çok görme ya.. bırak sen içkiyi sevmiyosun diye o da mı sevmicek yani? iğrenc bisey diyosun neresi iğrenç sana göre iğrenc olabilir ama o keyif alıyo.. ben de içerim arkadaslarımla toplanıp kime ne ? sevgilim kendi içmediği halde bana kısıtlama getirmez getiremez de kime ne ? o benim keyfim yaa.. insanın kendi hayatı da var her şeyi senin istediklerin doğrultusunda yapmak zorunda değil sevgilin diye..
arkadaşa katılıyorum
eğer sana haber vermediği geceler başka kızlarla sabahlamıyorsa ayrılmayı gerektirecek bir durum yok ortada
yok ben aldattığını düşünüyorum içim rahat etmiyo diyorsan da doğru yapmışsın o zaman
yoksa aldatma yoksa arkadaşlarıyla takılıp sana haber vermeyi unutması ayrılık sebebi olmaz
uyarırsın bi dahakine yapmaz yok hala yapıyorsa da o zaman ayrılık düşünebilirsin
bırak fazla sıkma ne kadar yapma dersen o kadar tatlı gelir ona.. benim sevgilim de hafta içi hep çalıştı bu aksam arkadaslarıyla maç yapacaklar büyük ihtimalle de arkadasının evinde kalacaklar gece. içki alişkanliği yok ama olsaydı sorun olmazdı bırak adam haftada bir de olsa istediği keyif aldiği şeyi yapsın.. baskasına yan gözle bakıp ihanet etmedikten sonra bırak canım benim.. sıkma fazla.. hatta fazla değil hiç sıkma her gün her gün olsa tamam ama 2 haftada bir adama çok görme ya.. bırak sen içkiyi sevmiyosun diye o da mı sevmicek yani? iğrenc bisey diyosun neresi iğrenç sana göre iğrenc olabilir ama o keyif alıyo.. ben de içerim arkadaslarımla toplanıp kime ne ? sevgilim kendi içmediği halde bana kısıtlama getirmez getiremez de kime ne ? o benim keyfim yaa.. insanın kendi hayatı da var her şeyi senin istediklerin doğrultusunda yapmak zorunda değil sevgilin diye..
bencede gereksiz dürüstlüğünden eminsin aldatmadığına eminsin..her gecede içmiyor..alkol sorunuda yok diyorsun..gereksiz takıntılarr...ailende içki sorunumu vardı bu kadar takıntı yaptın..yeterki içmesini bilsin..birde sana haber versin döndüm merak etme canım diye..yeter bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?