fikirlerin için saol canım, ikincisini ayrı başlık olarak açtım 'Domuz Gribi aşısı'
bu ayrılık için yeterli bi sebep diyorsunuz yani? :gitme:
benim için yeterl ibir sebep
sözünde duracağının garantisi yok
evlendikten sonra da yapma ihtimali çokkkkkkkkk yüksek
erkek milletine güven olmaz.. yapmam der ama ileride arkadaşlarını kıramadım falan feşmekan der içmeye devammmm
sen artık elinde olacagın için de tepkin umurunda olmaz:umursamaz:
seni evde bırakıp arkadaşları ile içmeye gitmesini yedireceksen devam et:1ninca:
böyle küçük şeyler için ayrılmayı düşünmek olmaz bence. işte ne güzel konuşmuşsunuz.her zaman olmadığı sürece bence bir problem yok.karşılıklı anlayış gerekiyor.ne kadar evlenecek de olsanız evlenseni bile herkesin kendine ait bir hayatı olur mutlaka.bağlılık güzeldir ama bağımlı olmamak gerekir.umarım her şey yolunda gider.
Canım eğer evlendiimizde böyle bişey yaparsa, ben evde bi başıma, onun yolunu gözlerken.. o gece içmeye gidiyo arkadaşlarıyla kabul edemem böyle bişey..klava:
Konuştuk biraz.. dedim ki benim yaptığım belki bi çok insana göre baskı kurmak ve baskı kurmak kötü bişey ama.. ben yinede hislerimi düşüncelirimi değiştiremiorm, bana yanlış geliyo içki içip gecenin bi yarısı dönmek, benim eğlenmek iyi vakit geçirmek anlayışım bu değil ve merak ediyorm seni sonuçta dedim. Bi limitin olsa neyse dedim, en geç 12 de gelsen, tabi bir iki haftada bir olmak kaydıyla tamam dedim.. ama sen geç geldiinde ben uyuyamıorm da, moralimde bozuluyo vs.. dedim Karşılıklı biraz daha birbirimizin isteklerine saygı göstermeliyiz dedim.
O da dediki haber vermeme olayı vardı, haber verdiini sanıyomuş falan. Evlenince asla böyle yapmam çünkü evde seni nasıl yalnız bırakıp çıkarım diyo ve şu andada sorunlar var bazı işle ilgil vs. dışarı çıkıp kafamı dağıtıorm stres atıorm biraz arkadaşlarımla gülüyorm içkimi içiorm nolur ki dedi.. daha dikkat etcem yinede seni kırmak istemem dedi..
evlendikten sonra hayattaki bütün problemler bitiyor çünkü değil mi:roflol:
teşekkür ederim..
aldattığını sanmıyorum çünkü ne zaman arasam açar telefonunu konuşur.. ama 3,5 yılın taa başında şunu bunu istemem demiştim, bu da vardı dediklerimin arasında.. o ben sevgilim varken, bekarkenki gibi davranmam ki demişti.. daha en baştan yapmam dediği şeyi 3,5 yıldır yapıyo.. ve beni sevdiğini biliyorum ama bundan vazgeçemiyo işte.. diyorum ona arkadaşlarınla gündü zgörüş haftasonu görüş gece görüş ama evine gece 3te, 4 te dönme.. 12 dönsün mesela, 12yi geçtikçe sinirleniyorum...klava:
çok doğru.. başkaaırının da başka sorunları olcak ve kimseyi onun kadar da sevemem :asigim:
o zaman çoğu kişi hem fikir galiba, ben çok abartıyorum dimi
En son ona şu mesajı gönderdim: Yine aynı şeyi yaptın, yapmıycam diyip hep aynı hep aynı.. Beni gerçekten sevseydin beni mutlu etmek için çabalardın böyle düşüncesizlikler yapmak yerine.. Yeter artık benim içn her şey bitti...
Kimse kimsenin herbişeyine karışmasın yav, ikinizde ayrı birer bireysiniz. karışacağınız şeyler var, karışmayacağınız şeyler var.
Yapmayın böyle, aaaalmaz:
ya canım arkadaşlarıyla çıksın dolaşsın aldatmıyorsa eğer gece eve geç de gelsin bi sorun yok
ama rica edersin bi dahakine seni merakta bırakmaz eve varınca mesaj atar
bunun senin için çok önemli olduğunu unutmaması gerektiğini söylersin unutmaz sanırım o da
böyle basit şeyler için kırmayın birbirinizi bak kaç senenizi vermişsiniz :asigim:
ayyy konunu okurken bir kızdım; bir gülümsedim; bir üzüldüm... neden dersen aynı sorunu ben de yaşadım ilişkimde... ama şunu belirteyim biten ilişkimde...
kızlar sorun burda arkadaşlarıyla buluşması değil... önemli olan döndüğü zaman haber vermemesi ; üstelik flamingo bu konudaki hassasiyetini birçok kez anlattığı halde...
bu insanda nasıl bir his bırakıyor biliyor musunuz ; hiç önemsenmediğiniz ;sizin üzülmenizin karşı tarafın umrunda olmaması... ve iğrenç hissettiren bu...
elbette farklı hayatlar yaşıyoruz ve yaşayacağız... kimse kimseye baskı yapmasın...
bazen bana derdi uyuyorsundur diye uyandırmak istemedim... ya da haber vermek zorunda olmak zor geliyor... ama ben gerçekten çok üzüüyordum... ve kıyaslayacak olursak bu durumun ben de yarattığı huzursuzluk onun beni aradığında onda yarattığından çok fazlaydı...
neyse kısaca önemli olan karşı tarafın sizin hislerinize verdiği önem... bu konuda ciddi bir konuşma sonrası kendini toparladı arkadaş sonra da 2 ay sonra ben seni yeterince sevemiyorum bu yüzden de seni üzüyorum diyerek 2 yıllık ilişkime noktayı koydu... bana da hayırlı olsun demek düştü...
ama şunu öğretti bana ; bundan sonra kimse için bu kadar üzemem kendimi ve bundan sonra yeterince sevmeyen taraf karşı taraf olmayacak...
flamingo sana söyleyeceğim de bence sorunun köküne bir şekilde inmeye çalış... sende de bu tarz bir durum varsa tekrar düşün derim... hakkında hayırlısı olsun ve dilerim ki seninki sırf tembelliğinden yapıyordur bunu... yerimseniben
canım dondum kaldım okuyunca.. seni üzüyo diye sen ayrılabilirdin isteseydin ztn.. kesinlikle eminim sen bundan çok daha iyisini hakediyosundur..
bana gelince, hikayeler tamamen aynı gibi.. bende hep şunu düşünüyodm.. beni üzen bi insan beni seviyo nasıl olabilir.. seven insan üzmemek için çırpınır.. umarım bu düşüncenin yanlış olma ihtimali vardır..
ama belkide bu düşüncelerden yola çıkarak ben ona baskı kurdum hep..
bilmiyorumki canım tek dilegim sonuçta hayırlısı neyse o olsun, herşey olacağına varır die düşünüorm.. CADIARZU CADIARZU
evet canım ben de çok düşünmüştüm ayrılmayı... ve o konuşma sonrası bana demişti ki en uzun ilişkimi senle yaşadım belki de bilmiyorum ;belki de bilmediğimden ilişkilerim kısa sürdü... bunu söyleyen adam 30 yaşındaydı... o an için bana gayet mantıklı gelmişti... 2 ay kadar sonra 2.yılımızı kutladık ve tam 1 hafta sonra ayrılmak istedi... biteli de 1 yılı geçti... ama sonuçta çok şey öğrendim...
ve artık biliyorum ki bir erkek değer veriyorsa bunu hissettirir... hissettirmiyorsa değer vermiyordur zaten... çok katı bir yorum belki ama ben bunu öğrendim ve buna göre yaşarım...
haklısın herşey olacağına varır... :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?