teşekkür ederim canım
Galiba doğru söylüyosunuz.. Arayım mı şimdi ben onu?
bi de o na benim herbişeyime karışır bu arada, o da karışmasın o zamann
klava: yani ben aynını asla yapamam bile..
bi de barıştık diyelim.. artık ben hoşmu görcem bunu yani.. yıllarca kızıp kızıp CADIARZU
yanlış geliyo bana bu histen kurtulamıyorm :uhm:
hem arayıp ne diycen???
Ne kadar çabuk dönüyorsun fikirlerinden şekerim. Birazcık dik ol.Kararlı ol. Ayrılmak kolaymı önce onu bi düşünmen gerekirdi. Bu sebep ayrılmak için yeterlimi. Bu adamın benim hayatımdaki yeri nedir, onu seviyormuyum, beni bütünlüyormu, ruh ikizimmi, hayatımda o olmasa hayatım nasıl olurdu, vs bunun gibi soruları sorman gerekirdi kendine. Sen içkiden nefret eden biri olsaydın ve katiyen içki içen biriyle birlikte olamam demiş olsaydın o zaman yaptığın doğrudur derdim ama böyle bir bahaneden dolayı ben olsam 3.5 yıllık sevdiğimi bırakmam.
Şimdi biz burda birkaç şey söyledik diye ariyimmi diyorsun, peki sence ne düşünecek bu zatı muhteremsengözlerimebaksanab
canım İlişkimde doru düzgün davranmak istiorm, gereksiz baskılar yapan biri olmak istemiorm. ve onu çok seviorm, hayatımı onunla geçirmek istiorm bundan eminim.. ama dayanamadım çok sinirlendim ve öyle ayrılık yaptım :gitme: :gitme: şimdide hem sevgimden hemde sizlerin dediklerinden yanlışı kendimde gördüm.. ama doğru söylüyosn aramıycam.. ararsam artık eve 3 gün sora döner :umursamaz: .. o bi daha aradıında açıp dinlicem ne diceek. :gitme: :gitme:
Sevgili Flamingo
Bekarken insanlarin bazi aliskanliklari olur buda cok normaldir..
Örnegin benim esim evli degilken her hafta muhakak arkadaslari ile beraber olur gece gec bir saatte eve gelirdi..Bukadar üstüne düsmezdim cünkü ben yokkende arkadaslari ile bir araya toplanip zaman gecirirdi...Kisitlamadim ve ayni sekilde onunda beni kisitlamasina müsade etmedim...Evlendik ve hala cuma aksamlari cocukluk arkadaslari ile toplanip misal bekarken sabah 5 te geliyor ise simdi 2 de geliyor eve...
Suan sevgilin bazi sorumluluklari tasimadigi icin,kaygilar yasamadigi icin bukadar rahat davranmasi gayet normal...Evelnince ayni seyi yapacak diye korkuya kapilir ve bu korkuyu karsi tarafa belli eder isen dumura ugrarsin haberin olsun...
Erkekler evlenince cocuk gibi oluyorlar ve onlarla sakince konusunca ic güdüsel olarak kabul ediyorlar isteklerini...
Simdi ara ve deki biliyorum yersiz kiskancliklar yaptim ama seni sevdigim icin kaynaklaniyor...Ben sadece bir yere giderken yada dönerken haber vermeni istiyorum,bu hesap vermek degildir sadece merakta birakma beni,senden haber alamayinca korkuyorum,basina birseymi geldi diye kaygilaniyorum dersin olur biter..
Barışacaksanda konuşacaksın, "bana bak sevgili, ben senin bu hareketinden hoşlanmıyorum, beni merakta bırakıyorsun, tamam git iç ye, her zaman olan birşey değil ama bana haber ver olurmu, yoğusam dağıtırım uleyn burayı" diyeceksin (son kısmı ciddiye alma ha aman sakın)
eğer sen alkol kullanmayan bırıysen (benım gıbı) ve o da kullanan bırıyse (sevgılım gıbı) alkol alıp geceyı dışarıda geçırmesı senı rahatsız edıyordur. çünkü benı de rahatsız edıyor. ama kuralımız var ben akşam 10 dan sonra dışarıda olmuyorum o da 11 den sonra. bence sen çok sıkmadan baskı yapmadan konuşmayı, bu durumdan rahatsız olduğunu belırt.
en azından haftada 1 kere yapıyosa ıkı- üç haftaya düşürsün bunu. sonuçta sen onun ısteklerını yapıyosan o da senın ısteklerıni dıkkate almalı ve uyum sağlamalı.
ama sırf bu nedenle ayrıldıysan bıraz saçma olmuş. 3.5 senelık bı ılışkı ıçın basit bır sorun, üstesınden gelınebılır. her küçük olayda bıttı demek doğru değil bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?