sevgilimde bulunan paramı nasıl alabilirim...

Bence sen böyle sakin sakin ona lazım bunu alıcam diyerek bişey öğrenemeyeceksin,iyisi mi telaşla ara ve babamın yüklü bi borcu varmış ödeyememiş,annem utana sıkıla anlattı acil şu tarihe kadar ödemesi lazım de.Napacak yok baban borç içinde kalsın sen paranı biriktir mi diyecek?bunca zaman yalan söylediyse de artık köşeye sıkıştırmış olacaksın çnkü para ondaysa kesin vermek zorunda kalacak,değilse de bişekilde söylemek zorunda kalacak.Ben böyle düşünüyorum en azından..

canım önce paranı al ondan sonra ayrıl yoksa kimvurduya gider söylüyim daha öncede yazdım 3800 tl gitti benimde ve verdikten sonra ayrıldık geri ödeme rüyanda görürsün. önce paranı al sonra ayrıl. zaten çok sorun yaşıyosunuz takipte ediyorum aranızdaki yaş farkı ve sevgilinizin ilgisizliği sizi bunaltmıştır.

Kavga ederek ayrılmayın bence. Vermemesi daha kolay olur.
Altınlarımı istiyorum deyin. Güvenmiyorsan bitsin diyecek yine muhtemelen. Tamam biterse bitsin ama ver altınlarımı deyin. Ve bunları mesajla falan yapın ki, elinizde altınlarınızı verdiğinize dair kanıtınız olsun.
Gerekirse kanunlara başvurabilesiniz.

24 yaşındayım çocuk değilim demişsin yaa, konuyu okuyan 14 yaşındaki
kardeşim bile "Neeeee 4000 miiii yuhhhh verilir mi o para başkasına" dedi...

Neyse artık olan olmuş ama bu işte bence kesinlkle bir iş var. İyi niyetli,
öyle şey olmaz diye kesinlikle düşünme, biran önce altınlarını almaya bak.
Bahaneye gerek yok kendi malın sonuçta. Öyle ufak paralar vererek
susturmasın diye örneğin beyaz eşya alıcam eve ya da çeyizime diyebilirsin.
Hadi onun için de bozdurmaya gerek yok, cepten verim desin yiyosa...

sakın sakın önce paranı al.sonra ayrıl.olay çıkartma sabırlı ol.paranı al bi hele sonra nasıl ayrılacağına bakarsın.arabamı alacağım de.kredi çekeceğim ve üstünüde sendeki para ile tamamlayacağım acil ver de..büyük bişe almaya kalkışmazsan sanırım paranı geri alamazsın.ayrılma die seni garantiye alıyor..önce para sonra ayrılırsın.hem maddi hem manevi yıpranma.kafanı taşlara vurursun sonra..

Boşuna bozdurma diye değil bence çünkü ortalıkta öyle bir altın olmadığı için sen anlamayasın diye cebinden alıp vermiştir bence sen üstüne bir soğuk su iç canım:S

Pazar günü de geçti canım senden ses soluk çıkmadı..Yazık olmuş üzüldüm adına...ama maalesef altınların üzerine 1 bardak soğuk su

Evlendikten sonra bile erkeğe para emanet edilmez. Ama bizim erkeğin uydusu olmaya meraklı Türk kızlarımız artık neyi ispat kaygıları varsa, böyle hemen bir teslimiyet duygusu içine giriveriyorlar, örnekleri o kadar çok ki. Ne hür iradenizi, ne hayatınızı, ne kişiliğinizi ne de maddi gücünüzü teslim edin birlikte olduğunuz erkeğe. Evlenince bile hemen ortak hesap açmalar, "bir" olduğunu millete ispat etme çabaları, ee ne oluyor sonra? O evliliklerin %50'si boşanma ile sonuçlanıyor, o boşanmalarda herşey son derece adaletli, güllük gülistanlık bir şekilde mi halloluyor sanıyorsunuz?
Paranızı, gayri menkulünüzü v.s. teslim etmediğiniz nişanlınız, eşiniz artık her kim ise hayatınızdaki erkek size bozuluyorsa mutlak altında art niyet arayın derim, onun derdi başkadır, en masum ihtimalle bir taşla iki kuş vurmak niyetindedir, kuşlardan biri sizsiniz diğeri ne anlamışsınızdır herhalde.

güzel yaklaşım

bu yorumu kızımada okudum,hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…