- 25 Ağustos 2014
- 21.214
- 50.821
- 798
- Konu Sahibi ReklawDivad
-
Sari bıyık kim ola ki burada? Semih galibaBir tek ben mi, gerçek kesit izler gibi oldum? Anlatımdan herhalde.
1 kere yapılırsa bu hatadır . Şeriatta bunun crzası idamdır ...Gerçekten yanlış duşunuyorsunuz kendinize gelin yahu bu ne biçim anlayış ... Valla dalga geçmek değil uzuluyorum sadece neyse herkesin günah kendine
Kızmıdır kadın mıdır erkekmidir belli olamayan biri halknda yaptığım yorum neden canınızı sıkıyor bu kadar da konuyu bekaretten açtınız kişi bayansa bile kız olmadığını açık açık bile ballandıra ballandıra anlatan biri HAYIR da size ne oluyor ?Seriatci bi ulkede degiliz. Hadi onu gectim kadina haram olan erkegede haram. Siz dalga geciyorsunuz kiz pardon kadin. Hangi zamandayiz yahu? Dedikodu kul hakki daha onemli zardan emin olun buna.
Ayrıca şeriat arabistana bağlı bişey değil şeriat Allah ın kanunlarıdır öğren ondan sonra konuş
Hayat biçimini sorgulamak kimin haddi acaba? Böyle yargılarsınız laf edersiniz çok düzgünsünüz siz demi. Aiİn gibiler yüzünden iletişim yok irade yok ülkede. Bakirelik şahsi bi karar kimseye yorum yapmak düşmez ki konu sahibi onu sormamış size! Kafalar böcek dolu!Herkes bakire kalmak zorunda değil evlenince gider bekaret . Bence benm yorumlarım sewiyesiz değil hayat biçiminiz oyle
Onlar şeriatı çirkinleştiren insanlar ben onlara bakmam kuranda yazan yasaklardan bahsederim sadece .. Belki idam değildir başka bişeydir orasını bilmiyorum tahmini söyledim bu dünyada belki bedeli ödemez ama .... Neyse Allah affetsin ben başka bişey demiyorum . Zinayı hoş gören sizleri de ıslah etsinÜff seninle muhattap olamam. ya sabır ya selamet böyleleri yüzünden banlanıyoruz ya. Şeriatmış. Allah'ım sen sabır ver ya.
Git bak bakalım şeriatla yönetilen ülkelere, hangisinde kadın dediğin insan yerine koyuluyor. Gerçi sen bile kadını insan yerine koymuyorsun ki. Bak bakalım kadın nerede o çok sevdiğin şeriatla yönetilen ülkelerden. Kadının ne hakkı var. Araba kullanmaları, ön koltuğa binmeleri bile yasak çoğunda. Miras hakkın bile erkeğin 8/1 i. Müslüman ülkeler arasında kadına en çok hak tanınan Cumhuriyet ülkesinde gelmiş şeriattan bahsediyorsun. Bık bık bık ötme. Allah'ım sen sabır ver bana ya.
Agzina saglik miss gercekten o yorumu gorur gormez cok sinirlendim ayip yahu.
Orasını tam bilerek girin bu konulara o halde. Peygamberimiz bile hiçkimseyi eleştirmeZKen kalp kırmazken siz kim oluyosunuzda yargılıyosunuz? Dinden soğutan bağnaZlastırN siz gibi insanlar yuZunden tum dunyada 3. Sınıf ulkeler arasındayız. Bi karışmayın herkes inandıgını yasasın!Onla
Onlar şeriatı çirkinleştiren insanlar ben onlara bakmam kuranda yazan yasaklardan bahsederim sadece .. Belki idam değildir başka bişeydir orasını bilmiyorum tahmini söyledim bu dünyada belki bedeli ödemez ama .... Neyse Allah affetsin ben başka bişey demiyorum . Zinayı hoş gören sizleri de ıslah etsin
Ya en iyisi onun yazdıklarını okumamak. Yemin ederim geldiler. Son yazdığım yorumu onun yazdıklarını okumadan yazdım. O kadar cahil ki. İnsanın defol git Arabistan'a diyesi geliyor. Benim eski erkek arkadaşım subaydı 6 ay Afganistan ve Pakistan'da görev yaptı neler neler anlattı ya. Kadını değil insan yerine koymuyorlar dedi. Zaten biliyoruz herşey ortada ben bir kadının hangi zeka ile şeriat istediğini anlamıyorum. Hemde internette fink atarken kullanma o zaman interneti, televizyon izleme nefes al yeter.
Bacılar yapmayın ! Bukadar rahat olmayın hassas konular . Erkekler için de oyle . Neyse iyi akşamlar
Tmm.Orasını tam bilerek girin bu konulara o halde. Peygamberimiz bile hiçkimseyi eleştirmeZKen kalp kırmazken siz kim oluyosunuzda yargılıyosunuz? Dinden soğutan bağnaZlastırN siz gibi insanlar yuZunden tum dunyada 3. Sınıf ulkeler arasındayız. Bi karışmayın herkes inandıgını yasasın!
Din kardeşiniz olarak uzuldm oyle duşunmenize siz uzattınız demediğinizi bırakmadınız .. Şeriat deyince aklınıza arabistan pakistan geldi .. Televizyonlarda gorduğunuz pis insanlarınBiz senin bacilarin degiliz KADIN lariz. Sen bizimle konusma kadiniz...
Din kardeşiniz olarak uzuldm oyle duşunmenize siz uzattınız demediğinizi bırakmadınız .. Şeriat deyince aklınıza arabistan pakistan geldi .. Televizyonlarda gorduğunuz pis
Oralarda yasadinmi hic ? Ne olduklarini biliyomusun
Bu halinle ne demek? Ortada kalmak ne demek?Bence hakana da çok güvenme hacere de semihe zaten guvenme diycem ama kullanmışlar artık alacağını almışlar senden canım gurur yapma ara ki belki evlenir seninle bu halinle ortada kalma bari :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?