Sevgilimden 1 hafta önce ayrıldım, 8 nisanda doğum günü var mesaj atsam tekrar benim olur mu?

Şe
Şeriat her yerde canm ben 21 yaşndayım bildiğim doğruları yaşarım sadece yanlışlardan da uzak dururum
Kendinle çelişen bir cevap yazmışsın,yaşından da banane. yazacaklarımı yazdım ben..Yarım yamalak din bilgilerinle burda atıp tutma istersen. zira şeriatın olduğu yerde sen yoksun aslında ,dolayısıyla o her yerdeyse sen hiçbir yerdesin

Belkide hak ediyordur... Siz de bilemessiniz değil mi ?
Yani sizde bilemezsiniz 21 yasında evli bi bayansınız üni okumadınız büyük ihtimal ve kulaktan duyma dini bilgilerinizle insanları yargılıyosunuz mesela bu kadar dindarsan bayada boş vaktin var sanırım internetten biraz arastırma yap müslümanlık üzerine

Hakan mıdır nedir birdaha onun gibi biri karşısına çıkmayabilir onu belirttim ben onun bile niyetinin ne olduğunu kmse bilemez onlardan başka . Onu da ozamn bizden fikir almasın konu sahibi kendisi anlamıştır iyi biti mi kotu biri mi ilk haftadan birlikte olmuşlarsa illaki biliyordur.. Ben onerimi yaptım atlamayın. Lütfen!

İla İlahiyat okuyorum ben..

Peki siz 10-15 kişi oldunuz beni kuçumsediğinizin farkında mısınız acaba ?????

Yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen . Sen hiçbir yerdesin ne demek ?

İla
İlahiyat okuyorum ben..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ygs-lys-ortaya-karisik.809274/#post-40233090
Atatürk unv gelmez tabi ama Anadolu gelebilir ya bu sene taban puanlar duşecekmiş
ATMA meremin
Bunu bu pazartesi yazmışsın daha okumadığın kazanmadığın bir bölüm hakkında okuduğunu yazmışsın,yalan söylüyosun günahtan önce ayıp,sen burdakileri salak mı sandın !!!!!

Şeriati isteyen bu şahıs güüya ilahiyat okuyan hani, peygamberimizin ahlakından yumusak huylulugundan kalp kırmayısında hiç bişey öğrenmemiş olsa gerek. Ki ağzına geleni söyleyebiliyo. Aman neyse kızın sadece yatak ilişkisine dikkat cekmeyi basardı yinede tebrikler:)

Bende hiç inanmamıstım zaten benim akrabam ilahiyat okuyodu ben hayatımda böyle hosgürülü herşetye acıklamayla gelen bi insan daha görmedim ama bide bu bayanın konusma tarzına bakın yazık ya valla yazık inşallah gerçekten kazanır okurda oğlunu güzel yetiştirir

Birde erkek evlat yetistiriyo. Ilerde ne olacagi ortada

BAYILDIMM!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…