- 16 Ağustos 2013
- 2.171
- 1.488
- 178
- Konu Sahibi ReklawDivad
-
Kendinle çelişen bir cevap yazmışsın,yaşından da banane. yazacaklarımı yazdım ben..Yarım yamalak din bilgilerinle burda atıp tutma istersen. zira şeriatın olduğu yerde sen yoksun aslında ,dolayısıyla o her yerdeyse sen hiçbir yerdesinŞe
Şeriat her yerde canm ben 21 yaşndayım bildiğim doğruları yaşarım sadece yanlışlardan da uzak dururum
Yani sizde bilemezsiniz 21 yasında evli bi bayansınız üni okumadınız büyük ihtimal ve kulaktan duyma dini bilgilerinizle insanları yargılıyosunuz mesela bu kadar dindarsan bayada boş vaktin var sanırım internetten biraz arastırma yap müslümanlık üzerineBelkide hak ediyordur... Siz de bilemessiniz değil mi ?
Hakan mıdır nedir birdaha onun gibi biri karşısına çıkmayabilir onu belirttim ben onun bile niyetinin ne olduğunu kmse bilemez onlardan başka . Onu da ozamn bizden fikir almasın konu sahibi kendisi anlamıştır iyi biti mi kotu biri mi ilk haftadan birlikte olmuşlarsa illaki biliyordur.. Ben onerimi yaptım atlamayın. Lütfen!Siz öyle düşünürsünüz biz de buna saygi duyariz. Ama sizinle ayni fikirde olmayan birine kalkip "ortada kalma" "seni kim napsin" "istediğine ver" gibi asagilayici kelimeler kullanamazsiniz. Düşüncelerinizi belirtirken takindiginiz üsluba dikkat etmelisiniz.
Burada insanlarla yüz yüze değilsiniz diye istediğimi yazarim diye algilamamalisiniz. Nasil dusuncelerinize saygi bekliyorsaniz aynisini göstermek zorundasiniz da.
İlahiyat okuyorum ben..Yani sizde bilemezsiniz 21 yasında evli bi bayansınız üni okumadınız büyük ihtimal ve kulaktan duyma dini bilgilerinizle insanları yargılıyosunuz mesela bu kadar dindarsan bayada boş vaktin var sanırım internetten biraz arastırma yap müslümanlık üzerine
Yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen . Sen hiçbir yerdesin ne demek ?Kendinle çelişen bir cevap yazmışsın,yaşından da banane. yazacaklarımı yazdım ben..Yarım yamalak din bilgilerinle burda atıp tutma istersen. zira şeriatın olduğu yerde sen yoksun aslında ,dolayısıyla o her yerdeyse sen hiçbir yerdesin
Peki siz 10-15 kişi oldunuz beni kuçumsediğinizin farkında mısınız acaba ?????
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ygs-lys-ortaya-karisik.809274/#post-40233090İla
İlahiyat okuyorum ben..
ATMA mereminAtatürk unv gelmez tabi ama Anadolu gelebilir ya bu sene taban puanlar duşecekmiş
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ygs-lys-ortaya-karisik.809274/#post-40233090
ATMA meremin
Bunu bu pazartesi yazmışsın daha okumadığın kazanmadığın bir bölüm hakkında okuduğunu yazmışsın,yalan söylüyosun günahtan önce ayıp,sen burdakileri salak mı sandın !!!!!
Bende hiç inanmamıstım zaten benim akrabam ilahiyat okuyodu ben hayatımda böyle hosgürülü herşetye acıklamayla gelen bi insan daha görmedim ama bide bu bayanın konusma tarzına bakın yazık ya valla yazık inşallah gerçekten kazanır okurda oğlunu güzel yetiştirirhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ygs-lys-ortaya-karisik.809274/#post-40233090
ATMA meremin
Bunu bu pazartesi yazmışsın daha okumadığın kazanmadığın bir bölüm hakkında okuduğunu yazmışsın,yalan söylüyosun günahtan önce ayıp,sen burdakileri salak mı sandın !!!!!
:) :) kalp kırabilir yalan söyleyebilir ama ilişkimi uuuı şeriat cezası kesin :) bu kafalar nasıl düZelecek!http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ygs-lys-ortaya-karisik.809274/#post-40233090
ATMA meremin
Yalancı birinin dini savunması olamaz..hadi bakım canım sen yavaş yavaş terket konuyu daha fazla rezil olmadan.Yorum yapmak için yorum yapmayın lütfen . Sen hiçbir yerdesin ne demek ?
Şeriati isteyen bu şahıs güüya ilahiyat okuyan hani, peygamberimizin ahlakından yumusak huylulugundan kalp kırmayısında hiç bişey öğrenmemiş olsa gerek. Ki ağzına geleni söyleyebiliyo. Aman neyse kızın sadece yatak ilişkisine dikkat cekmeyi basardı yinede tebrikler:)
Küçümsemiyoruz beyin ayaarlarınla oynamaya calısıyoruz umut var mı bilmiyorum tabi:)Peki siz 10-15 kişi oldunuz beni kuçumsediğinizin farkında mısınız acaba ?????
pardon doğru alıntı burada203 aldım okul puanım biraz yuksek orgun okuduğum için 240 oluyo ilk ilahiyat istiyorum olmazsa sosyal hzmtler
Şimdi ben buraya yazsam da olur yazmasam da olur dedim
Sonra bi gittim geldim düşündüm alttan aldım sonra dedim ki ne diceksen de dedim
Akabinde kadınlık gururunu boşver dedim kendi kendime
Salaklık var ama vicdan da var tabi bende sonra dedim ki yav he he..
Ben şuan onlisans duzeyinde okuyorum bu sene girdim 4 yıllığa geçiş için kazanamadım yalan mı atacm beDedektif frezya ve huzurgerek is basinda :) fal bakiyormus hatun daha buyuk gunah..
Senin şuan kocanla ve cocugunla ilgilenmen lazım ne kadar günah kocanla ilgilenmek yerine internettesin ?Fal değil o dikkatli oku yazımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?