sevgilimden ayrıldım çok tuhafım yardımm:(

Sorumsuzsa bu bile seni mutsuz edeceğine işarettir. Diğer yaptıklarına yorum bile yapmıyorum.:delphin: bi tarafa iyi yanlarını koy bitarafa kötü yanlarını koy.. bakalım ne çıkacak

valla hiç yorum yapmayacaktım ama eşime şu yol parasını ödemeyi teklif etmeni beklemiş yaa o mesajını okudum bak..aynen eşimin yorumunu aktarıyorum:

"çakal..."

erkeklerin bu özelliği her zaman olmasa da bu gibi durumlarda hoşuma gidiyor. nasıl ama? bizim paragraflarla anlatmaya çalıştığımızı tek kelimeyle özetlemiş. Bravo! a.s

ayrıca bir erkeğin davranışlarını bizden daha iyi yorumladıklarını düşünüyorum.

sevgiler firstday...a.s.

canım ... daha çok gençsin ama hayattan neler beklediğine karar vermiş ve o yönde adımlarda atıyorsun... tebrik ederim seni... bence de doğru karar vermişsin...

erkek arkadaşın da çok genç... daha neler çıkaracak hayat karşınıza... bence senin olgunluğunu taşıyacak biriyle bir hayat paylaşmak daha çok yakışacak sana...

evet seviyorken ayrılmak zor elbet ... ama bil ki herşeyin bir nedeni var... bu ilişki sana hayata hazırlıklı olmakla ilgili şeyler öğretti ; ne güzel ... inşallah bundan sonraki ilişkin dilediğince olur... ve birlikte birşeyler öğrenirsiniz hayat boyu ... :)

bizim gızzzlaaarrr kaçıp buraya mı geldnzz::)) onlar bılıo kendılerını

bak bir insan 7 sinde ne ise 70 dede odur canım kimseyi değişir değiştiririm diye bekleme sakın hata edersin bence çok ii yapmışın asıl hatayı ona dönersen yaparsın

bazi iliskiler vardir .. bitmesi gerekir ..

seninkide bitmesi gereken iliskilerden ..

evlenmeden önce böyle problem yaratiyorsa ..

evlendikten sonra .. nasil sormululuk sahibi bi adam olacak ?

yinede seviyorsan ve sevildigine eminsen .. bidaha bi konus güzelim ..

Son düzenleyen: Moderatör:
hayret bişey ya sanki adama yarın ewleniyoruz demişsinde sana borcum var sıkıntım var falan filan diyo.ne kadar saçma yaaaaa.madem borçlarından dolayı plan yapamıyordu sen ayrılınca ne oldu bunun tek açıklaması var adam dengesizzz.bence en iyisini yapmışsın cnm barışmak istersede barışma bence borcu harcı olmayan gerçekten seni ciddiye alabilcek biriyle birlikte olma şansını da kaçırmazsın böylece.kendini yemeninde anlamı yok elinden geleni yapmışsın ayrıldıgına sevin bence takmakaydirigubbakcemile2

Back
X