Sevgilimden ayrıldım dım

FarahZ65

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Mart 2020
144
-32
26
31
Merhaba arkadaşlar sevgilimden ayrıldım pişman değilim ama özlüyorum onu 2,5 aydır görüşmüyoruz sürekli kafası karışıyordu ne istediğini bilmiyordu Tam Nişan yapacaktık Hatta bu sene Evlenecektik artık ne sorun var kafasında bilmiyorum sürekli erteledi ben para sıkıntısı mı var dedim sinirden evet dedi Sonra dedi yok o kadar da değil paran var dedi ama durumu iyi değil kendisi mühendis işsizlik var inşaat sektöründe sürekli kafası karışık ilgisiz soğuk davranıyordu şimdi ayrıldım ve defalarca Ben 4 kere falan Mesaj attım buna adım attım tabii Onu çok kırmıştım o yine bana ilgisiz soğuktu fotoğrafı kalmıştı Ben de fotoğrafını mesaj olarak attım ve tamamen bitirdiğimi dile getirdim mutlu olursun inşallah dedim O da ben böyle mutlu olmam dedi ve sonra da son olarak tekrar Hoşçakal Sevgilim seni hep sevdim dedim O da dedi ki Deme öyle Ne olur canımı yakma dedi bana cevap vermedim Öyle bitirdik ve şu an pişman da değilim sadece üzülüyorum özlüyorum onu bu sene Evlenecektik nişan yapacaktık ama benim içimdeki öfke sinir geçmiyor ona karşı sadece özlüyorum Ne yapacağım bilmiyorum Ondan küçük kardeşi vardı hemen nişan yaptı biz bir buçuk seneyi geçti konuşuyoruz Ortada bir şey yok ve ben de o yüzden sinirim geçmiyor ve ayrılma kararı verdim zamanımı harcamak istemedim ama onu çok özlüyorum Kızlar ne yapmalıyım bu durumda 1 ay beklemeli miyim

Parasal sorunlar ya da ailenin bu evliliği istememesi olabilir. Ya da sadece sizinle olup olmayacağından emin olamıyordur. Bence önünüze bakın, yuva kurmak için de acele etmeyin, genelde acele eden herkes çok mutsuz oluyor.

1.5 yıl evlenmek için çok uzun zaman değil ki beni gecistiriyordu diyorsunuz. Bana yanlış yapmışsınız gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…