- 12 Eylül 2015
- 90
- 44
- 3
- 30
İyi akşamlar, benim bir buçuk yıllık ilişkim vardı bugün bitirdim. Kısaca özet geçeyim, ben hukuk son sınıftayım sevgilimse bu sene liseyi açıktan bitirmek için kaydolmuştu üniversite de okuyacaktı kendi iş vardı zaten ama aradaki eğitim farkını kapatmak için okuyacaktı. Annem ilişkimizi öğrendi ve bunalıma girdi sevgilime olmaz hakaretler küfürler yağdırdı sosyal medya üzerinden. Annem üniversite mezunu olup karşına çıksın senin karşına o sıra belki daha iyi biri çıkar belli olmaz, umut verme çocuğa dedi anneme hak veriyordum ama onu da bırakamıyordum. O da inat etti ben senin için okuyup adam olacağım dedi söz veriyorum kurban olduğum seni asla bırakmam diyordu beni çok güzel inandırmıstı askına İki lafının biri kurban olduğumdu gercekten. En sonunda annemin baskılarına dayanamayıp onu bırakmak istediğimi, üniversite okuyup karşıma çıkmasını söyledim. Bunalıma girdi ağladı zırladı annenle konuşayım ayaklarına kapanayım beni bırakma ne olur dedi durdu. Gerçekten depresyona girmişti, 15 yaşındayken sevdiği bir kız varmış ilk aşkıymış şimdi evlenmiş kız 2 tane çocuğu varmış kız benim yaşlarımda, onun numarasını bulup onunla telefonda konuşmaya başlamış, ben bunu öğrenince kıskançlık krizine girdim bir gece abartısız 7den 12ye kadar o kadınla telefonda konustu ne zaman arasam hep meşguldü. Kadın evliliğinde mutlu değilmiş, kocasını da bir kere aldatmış, sevgilim bunu söyledi sonradan bana. Bana bizde töre falan olmasa ilk aşkını ve 2 çocuğunu alıp uzaklara bile gideceklerini söyledi
. Kızı zorla evlendirmişler kocasıyla mutlu olamadığını anlatıp durmuş. O kız yüzünden bana ne hakaretler etti. Sonra o kızla konuşmayı bıraktı tabi o arada bir hemşireyle de buluşmuş, bunları sonradan bana anlattığında beni unutmak için yaptığını bu zamana kadar bana aşık olduğu kadar kimseye aşık olamadığı için depresyona girdiğinden bahsetti. Ulaşamadığı ailem onu istemediği için içten içe çöktüğünü yine kurban olduğum gibi laflarla beni inandırdı. O günlerin üzerinden 6 ay gecti ama ben unutamamışım yaptıklarını ve bunu ona da söyledim ben evli bir kadınla konusmanı unutamıyorum kusura bakma gidiyorum dedim telefonumu kapattım. Şimdi diyeceksiniz bu zamana kadar niye kabul ettin ama inanın ki aşktan gözüm görmüyormuş hiçbir şeyi, şimdi daha yeni yeni zoruma gitmeye başladı
Özet edim ama uzun oldu sanırım okuyanlara teşekkürler.
Arkadaslar konuyu düzenlemek istedim öncelikle evli kadın gelip sevgilimi aramıs beni babam senle evlendirmemek icin bu adamla evlendirdi bu adamdan nefret ediyorum, aynı evde durmak işkence diye, benim sevgilimde vicdan yapmış kadına acımış zaten bir gün konustu kadınla ondan sonra numarasını engelledi.

Arkadaslar konuyu düzenlemek istedim öncelikle evli kadın gelip sevgilimi aramıs beni babam senle evlendirmemek icin bu adamla evlendirdi bu adamdan nefret ediyorum, aynı evde durmak işkence diye, benim sevgilimde vicdan yapmış kadına acımış zaten bir gün konustu kadınla ondan sonra numarasını engelledi.
Son düzenleme: